c6-01 mi yoksa c7 mi

Sponsorlu Bağlantılar

webplayer

webplayer

Üye
kafam iyice karıştı c7 mı c6-01 mi hala soruma cevap alamadım

Kronik sorunları, problemi yoksa; C6-01. Telefon piyasadaki en kaliteli ekranlardan birine sahip, bazı kaynaklar Super Amoled'den bile iyi olduğunu iddia ediyorlar.

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
Kronik sorunları, problemi yoksa; C6-01. Telefon piyasadaki en kaliteli ekranlardan birine sahip, bazı kaynaklar Super Amoled'den bile iyi olduğunu iddia ediyorlar.
c7 ıle ekranları aynı

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
olsun bak emin ol N8 harka bi telefon pisman olursun sonra ah biraz dha bklesydim N8 alsaydm die :hmmm

iyi dusun dostum parani birktir N8 al bnce

katılıyorum biraz daha bekle fiyatı hem düşey hem birazdaha biriktirmiş olursun

fermanyk38

Üye
vallahı kardesım karar senın ama ben c7 aldım bı hafta oldu aldıgıma alacagıma esekkler gıbı pısmanım :(
bu telefonların genelınde bı resetleme olayı varkı sorma gıtsın
aklın varsa nokıa yaya bulasma derım gıt samsung al

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
vallahı kardesım karar senın ama ben c7 aldım bı hafta oldu aldıgıma alacagıma esekkler gıbı pısmanım :(
bu telefonların genelınde bı resetleme olayı varkı sorma gıtsın
aklın varsa nokıa yaya bulasma derım gıt samsung al

hatalı seri diye bişey war ona denk gelmiş olabilirsin :sopa:

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bilmiyorum bende biyerden duymuştum hatalı seride sorunlar çıkıyormuş

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
guncel konu

webplayer

webplayer

Üye
c7 ıle ekranları aynı

Kesinlikle farklı. Sana CBD AMOLED'in ne demek olduğunu özel mesajla anlattım, buraya da yazdım. İnternette de heryerde yazıyor, hala ikisinin farklı olduğunu algılayamıyorsan senin sorunun ben sadece yardım etmek istedim, bildiğini oku sen kolay gelsin :oke:

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle farklı. Sana CBD AMOLED'in ne demek olduğunu özel mesajla anlattım, buraya da yazdım. İnternette de heryerde yazıyor, hala ikisinin farklı olduğunu algılayamıyorsan senin sorunun ben sadece yardım etmek istedim, bildiğini oku sen kolay gelsin :oke:
nette aynı yazıyor nokianın clear black teknolojılı tellerıne baktım c7 e7 n8 c6-01 bır cok yerde bole yazıyor

webplayer

webplayer

Üye
Okunmuyor mu bilemiyorum ama performansı c6-01 kadar iyi değil ikisinin de. Burdan kendin de kıyaslayabilirsin:

koka89

koka89

Üye
Arkadaşlar C7 sahibiyim C7 6-01 i tokat manyağı eder :d:

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
Okunmuyor mu bilemiyorum ama performansı c6-01 kadar iyi değil ikisinin de. Burdan kendin de kıyaslayabilirsin:
verdıgın sıte cok işime yaradı saol

--------------- Ekleme ---------------

nokia 2011de gelecek guncelleme ıle s^3lerı daha iyi yapcakmıs bu hosuma gıttı cunku nokıadan vazgecmek ıstemıyordum.:D.sımdı c7yı yada c6-01i aldıktan sonra guncellersem nasıl tekrar turkce yaaprım onu arastırayım :D.1hafta sonra alacagım telefonu ya c7 yada c6-01 :D:sarıl::vur:ah

apobaba1234

apobaba1234

Üye
c7 ve c6 da cbd var n8 de yok farkettiysen kıyaslamada c7 yok bu yüzden c7 hakkında konuşamazsınız:nono:

yalnız c7 nin ekranı daha büyük olduğu için az da olsa c6 daha parlak gösterebilir buda doğal birşey

webplayer

webplayer

Üye
c7 ve c6 da cbd var n8 de yok farkettiysen kıyaslamada c7 yok bu yüzden c7 hakkında konuşamazsınız:nono:

yalnız c7 nin ekranı daha büyük olduğu için az da olsa c6 daha parlak gösterebilir buda doğal birşey

Arkadaşım gir araştır, C7'de cbd yok. Nokia'nın cbd'li ilk telefonu C6-01, 2.si de E7 olacak...

pRime.

pRime.

Üye
C6-01i ve C7yi bugün kullandım. C6-01 C7ye göre Biraz daha küçük ve kalın ama malzemesi çok daha iyi ve önden çok daha güzel görünüyor. Bana hangisi deseler C6-01 derdim ama seçim senin.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
takoz gibi o telefon 6600 kadar vardır kalınlığı:ehe hiç bulaşma bence fm transmitter bile yok

Üst Alt