webplayer
Üye
kafam iyice karıştı c7 mı c6-01 mi hala soruma cevap alamadım
Kronik sorunları, problemi yoksa; C6-01. Telefon piyasadaki en kaliteli ekranlardan birine sahip, bazı kaynaklar Super Amoled'den bile iyi olduğunu iddia ediyorlar.
kafam iyice karıştı c7 mı c6-01 mi hala soruma cevap alamadım
c7 ıle ekranları aynıKronik sorunları, problemi yoksa; C6-01. Telefon piyasadaki en kaliteli ekranlardan birine sahip, bazı kaynaklar Super Amoled'den bile iyi olduğunu iddia ediyorlar.
c7 ıle ekranları aynı
olsun bak emin ol N8 harka bi telefon pisman olursun sonra ah biraz dha bklesydim N8 alsaydm die
iyi dusun dostum parani birktir N8 al bnce
vallahı kardesım karar senın ama ben c7 aldım bı hafta oldu aldıgıma alacagıma esekkler gıbı pısmanım
bu telefonların genelınde bı resetleme olayı varkı sorma gıtsın
aklın varsa nokıa yaya bulasma derım gıt samsung al

hatalı seri diye bişey war ona denk gelmiş olabilirsin![]()
c7 ıle ekranları aynı

nette aynı yazıyor nokianın clear black teknolojılı tellerıne baktım c7 e7 n8 c6-01 bır cok yerde bole yazıyorKesinlikle farklı. Sana CBD AMOLED'in ne demek olduğunu özel mesajla anlattım, buraya da yazdım. İnternette de heryerde yazıyor, hala ikisinin farklı olduğunu algılayamıyorsan senin sorunun ben sadece yardım etmek istedim, bildiğini oku sen kolay gelsin![]()
nette aynı yazıyor nokianın clear black teknolojılı tellerıne baktım c7 e7 n8 c6-01 bır cok yerde bole yazıyor
bılmıyordum yoksa senın demek ıstedıgını anladım.n8 ve c7'de yok...
yanı n8 ve c7 gunes ısıgında okunmuyorn8 ve c7'de yok...
verdıgın sıte cok işime yaradı saolOkunmuyor mu bilemiyorum ama performansı c6-01 kadar iyi değil ikisinin de. Burdan kendin de kıyaslayabilirsin:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.sımdı c7yı yada c6-01i aldıktan sonra guncellersem nasıl tekrar turkce yaaprım onu arastırayım
.1hafta sonra alacagım telefonu ya c7 yada c6-01 

c7 ve c6 da cbd var n8 de yok farkettiysen kıyaslamada c7 yok bu yüzden c7 hakkında konuşamazsınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yalnız c7 nin ekranı daha büyük olduğu için az da olsa c6 daha parlak gösterebilir buda doğal birşey