joe_cenk
Üye
arkadaşlar bu konuyu açalı baya olmuş her ikisini kullanıyorum telefonları c6 ve glxys ... galaxy s 1 hafta kullanıp c6 tıyı kullanmaya başladım glaxys c6 yı ezer geçer biçer döver abi dokunmatık kalitesinden tut görüntüsünden uygulamalarından hızından tarayıcısından oyun performansından her şeyiyle üstün her ikisini kullanıyorum bence c6 galaxy s karşılastırmak yanlış galaxy s iphone 4 le karşılaştırmak gerek
Yok ya iphone 4 de az gelir sen pc lerle karşılaştır.(mesela core i7) dersen belki gene yetimeş samsung s e ama idare edercez artık
Iphone 4 le yarısamaz , htc desıre s le veya xperıa neo v yle kapısır
Galaxy s iphone 4 ile cok rahat yarisiyorinternette karsilastirmalara bakabilirsin.
Galaxy s iphone 4 ile cok rahat yarisiyorinternette karsilastirmalara bakabilirsin.
Anca internette yarışır, gerisi zaten iphone replikası.
Galaxy s bile iPhone 4'ü ezmeye yeter. 2'yi saymıyorum.
Biraz araştır istersen.Galaxy S asla iPhone 4 ile yarışamaz.
Biraz araştır istersen.
Pardon da Galaxy S'in çözünürlüğü övündüğün c6-01'den daha yüksek. Bu arada bu iPhone neymiş be arkadaş, tekrar söylüyorum, kullandığın en kötü işletim sistemi iOS'tur...
Tartışılacak konu değil, en basitinden gta 3'ü iphone 4, galaxy s'in yarısı gücündeki gpu ile galaxy s'ten çok daha akıcı oynatıyor. O biraz daha araştır diyen arkadaş kendi telefonunda 1.3 ghz overclockla zar zor oynuyor o oyunu.
Galaxy S asla iPhone 4 ile yarışamaz.
ForeverAlone";4213498][COLOR=Black][B] Samsung Galaxy S'i iPhone 4'e rakip olarak çıkardı arkadaşım.4S'in gelmesi gecikincede Samsung bekleyemedi ve Galaxy S II'yi çıkardı.Millet de iPhone 4'e karşı çıkardı sandı.İşin aslı öyle değil.Sistem özellikleri olarak karşılaştırabilir ama kesinlikle iPhone 4 bu bir gerçek :) Zaten şuan kimsede Apple olmamasının sebebi fiyatı[/B][/COLOR]:d:[/QUOTE][COLOR="Silver' Alıntı:mantıklı.
----------Eklendi @ 19:15:51 ---------- Yazıldı @ 19:15:36 ----------
[/COLOR]bazı arkadaşlar ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. İOS şu an zirvede olduğunu bambaşka bir dünya olduğunu ne zaman kabullenecekleren başta da cortex47 arkadaşımızın kabullenmesi gerek sanırım
:
Ben Samsungun ekran çözürünürlüğü C6dan yüksek demedim bu 1,Madem en kötü işletim sistemi ios o zaman niye ipad kullanıyorsun ?Kabul etsende etmesende ios ve apple dünyanın en iyisi
bazı arkadaşlar ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. İOS şu an zirvede olduğunu bambaşka bir dünya olduğunu ne zaman kabullenecekleren başta da cortex47 arkadaşımızın kabullenmesi gerek sanırım
İOS kesinlikle en kötü işletim sistemi değil belkide en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?