gkyrn
Üye
-
Konu Sahibi
-
En az 100 tl tutar.
Sağlıklı kısmınada gelirsek ilk aldığın gibi olur.Ancak dediğim gibi en az 100 tl kvk da.150 yi bile bulabilir.
1.5 yıl öncesine kadar teleservice de bir kereye mahsus müşteri memnuniyeti için kasa değişimi ücret almadan yapılıyodu o zamanlar defalarca yere düşürdüğüm n73 ün kasasını komple değiştirmişlerdi sağolsunlarşimdi nasıl bir servis anlayışı var bilmiyorum ama şansını bi dene
bu konuda tam bilgim yok ama gidip yüzyüze konuşmakta fayda var eskiden değiştiriyorlardı umarım şimdi de değiştirirler en azından şansını dene bi kaybedecek bişeyin yok sonuçta.hadi ya o kadar tutar mı gerçekten kvk da.acaba telin biraz eskimesini mi beklesem ya----------Eklendi @ 20:46:46 ---------- Yazıldı @ 20:44:35 ----------bunu şimdi öğrenebilr miyim acaba ? telefon kvk garantili teleservice de yaparlar mı öyle bi güzellik?
evet kaybedecek bişeyim yok nasılsa.peki kasa değişince nasıl oluyor tel ?bi sıkıntı olmaz dimi yani 0 gibi olmuyorsa hiç girmeyeyim bu işe şimdilik.bu konuda tam bilgim yok ama gidip yüzyüze konuşmakta fayda var eskiden değiştiriyorlardı umarım şimdi de değiştirirler en azından şansını dene bi kaybedecek bişeyin yok sonuçta.
emin ol ilk gün ki gibi olur sonuçta servis 0 orjinal parça takıyo. eğer ücretsiz değişim yapmazlarsa ve sen değiştirmekte kararlıysan orjinal deseler bile servisten başka yerde yaptırma diğer yerlerden pahalıya mal olur ama servisten şaşmaevet kaybedecek bişeyim yok nasılsa.peki kasa değişince nasıl oluyor tel ?bi sıkıntı olmaz dimi yani 0 gibi olmuyorsa hiç girmeyeyim bu işe şimdilik.
teşekkürler ilgilendiğin için arkadaşım.servis derken kvk mı teleservice mi yoksa ikisi de mi?emin ol ilk gün ki gibi olur sonuçta servis 0 orjinal parça takıyo. eğer ücretsiz değişim yapmazlarsa ve sen değiştirmekte kararlıysan orjinal deseler bile servisten başka yerde yaptırma diğer yerlerden pahalıya mal olur ama servisten şaşma
demek ki herzaman işe yaramıyoHakan ben onu denedim 5800 ım vardı bir ara ekran sorunu oldu ondada telefonda dedim 6300 ı gönderdiğimde değiştirme yapmıştınız dedim dinlemediler telefonun dokunmatiğiini değiştirip geri göndrdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?