c6-01 kasa değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kasa değişimi
merhaba arkadaşlar,
dün c6-01 imi tırtıklı taş zemine düşürdüm ve arka sol üst köşesinde ezik oluştu.gümüş çerçevesinde de hafif çizikler var. :ağlarım: daha 5 aylık tel. sizce kasa değişimi yapmalı mıyım? bu görüntü çok canımı sıkıyor şu an.kvk da ne kadar tutar arka üst kısım ve gümüş çerçeve değişimi bilgisi olan var mı?sağlıklı olur mu değişim olursa acaba:hmmm yardımcı olursanız sevinirim.

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
En az 100 tl tutar.
Sağlıklı kısmınada gelirsek ilk aldığın gibi olur.Ancak dediğim gibi en az 100 tl kvk da.150 yi bile bulabilir.

hakan_710

hakan_710

Üye
1.5 yıl öncesine kadar teleservice de bir kereye mahsus müşteri memnuniyeti için kasa değişimi ücret almadan yapılıyodu o zamanlar defalarca yere düşürdüğüm n73 ün kasasını komple değiştirmişlerdi sağolsunlar :D :D şimdi nasıl bir servis anlayışı var bilmiyorum ama şansını bi dene :):)

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
En az 100 tl tutar.
Sağlıklı kısmınada gelirsek ilk aldığın gibi olur.Ancak dediğim gibi en az 100 tl kvk da.150 yi bile bulabilir.

hadi ya o kadar tutar mı gerçekten kvk da.acaba telin biraz eskimesini mi beklesem ya:hmmm

----------Eklendi @ 20:46:46 ---------- Yazıldı @ 20:44:35 ----------

1.5 yıl öncesine kadar teleservice de bir kereye mahsus müşteri memnuniyeti için kasa değişimi ücret almadan yapılıyodu o zamanlar defalarca yere düşürdüğüm n73 ün kasasını komple değiştirmişlerdi sağolsunlar :D :D şimdi nasıl bir servis anlayışı var bilmiyorum ama şansını bi dene :):)

bunu şimdi öğrenebilr miyim acaba ? telefon kvk garantili teleservice de yaparlar mı öyle bi güzellik?

hakan_710

hakan_710

Üye
hadi ya o kadar tutar mı gerçekten kvk da.acaba telin biraz eskimesini mi beklesem ya:hmmm----------Eklendi @ 20:46:46 ---------- Yazıldı @ 20:44:35 ----------bunu şimdi öğrenebilr miyim acaba ? telefon kvk garantili teleservice de yaparlar mı öyle bi güzellik?
bu konuda tam bilgim yok ama gidip yüzyüze konuşmakta fayda var eskiden değiştiriyorlardı umarım şimdi de değiştirirler en azından şansını dene bi kaybedecek bişeyin yok sonuçta.

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda tam bilgim yok ama gidip yüzyüze konuşmakta fayda var eskiden değiştiriyorlardı umarım şimdi de değiştirirler en azından şansını dene bi kaybedecek bişeyin yok sonuçta.
evet kaybedecek bişeyim yok nasılsa.peki kasa değişince nasıl oluyor tel ?bi sıkıntı olmaz dimi yani 0 gibi olmuyorsa hiç girmeyeyim bu işe şimdilik.

hakan_710

hakan_710

Üye
evet kaybedecek bişeyim yok nasılsa.peki kasa değişince nasıl oluyor tel ?bi sıkıntı olmaz dimi yani 0 gibi olmuyorsa hiç girmeyeyim bu işe şimdilik.
emin ol ilk gün ki gibi olur sonuçta servis 0 orjinal parça takıyo. eğer ücretsiz değişim yapmazlarsa ve sen değiştirmekte kararlıysan orjinal deseler bile servisten başka yerde yaptırma diğer yerlerden pahalıya mal olur ama servisten şaşma

gkyrn

gkyrn

Üye
    Konu Sahibi
emin ol ilk gün ki gibi olur sonuçta servis 0 orjinal parça takıyo. eğer ücretsiz değişim yapmazlarsa ve sen değiştirmekte kararlıysan orjinal deseler bile servisten başka yerde yaptırma diğer yerlerden pahalıya mal olur ama servisten şaşma
teşekkürler ilgilendiğin için arkadaşım.servis derken kvk mı teleservice mi yoksa ikisi de mi?:ehe yani ikisi de resmi servis oluyor değil mi sonuçta

duman61

duman61

Üye
Ya beyler kafama takıldı. Genpa lı bir 6300 ım vardı zamanında servise verince teleserviceye gittiğini hatırlıyorum ve hatta ekranda çıkan bir problem yüzünden göndermiştim kasada çiziklerde mevcuttu kameranın camı bile kırıktı servisten geldiğinde kasayı değiştirmişlerdi.

hakan_710

hakan_710

Üye
ben teşekkür ederim paylaşmak güzel bişey :) eskiden kvk ve teleservice farkı vardı sanırım çünkü kvk lı telefonların kutusunda kvk logosu oluyodu ama artık böyle bi durum yok gibi en azından tahmin ediyorum kutularda kvk logosu olmuyo. sen ikisine de sor müşteri memnuniyeti için bir sefere mahsus değiştirmeleri gerek ücret talep ederlerse daha önce ki telefonumun kasasını değiştirmiştiniz bunun da değiştirilmesini istiyorum falan de bişeyler yapacaklarına eminim

duman61

duman61

Üye
Hakan ben onu denedim 5800 ım vardı bir ara ekran sorunu oldu ondada telefonda dedim 6300 ı gönderdiğimde değiştirme yapmıştınız dedim dinlemediler telefonun dokunmatiğiini değiştirip geri göndrdiler

hakan_710

hakan_710

Üye
Hakan ben onu denedim 5800 ım vardı bir ara ekran sorunu oldu ondada telefonda dedim 6300 ı gönderdiğimde değiştirme yapmıştınız dedim dinlemediler telefonun dokunmatiğiini değiştirip geri göndrdiler
demek ki herzaman işe yaramıyo :D belki insaflı birine denk gelir de değiştirirler herşey teknikere bağlı yani.

tarxhn

tarxhn

Üye
bende n72 kvk ya götürdüğümde kapak değişime para almışlardı

Dostbey

Dostbey

Üye
Yapmazlar Aynı Cihazdan bendede var Kullanıcı hatası Dediler yaklaşık 150 Tl para Ödedim Kasa Kapak Ve Tuş Takımı Komple Değişti.

djsalih91

djsalih91

Üye
c6-01 sadece arka kapak ve kamera bölümü kapağı için 70-80 arası tutar dediler bizzat kvk servisine sordum ve şu an piyasada yan sanayisi yok gibi birşey nereye sorduysam o telefon daha yeni çıktı kapak için biraz daha beklemen lazım dediler

SilentOne

SilentOne

Üye
aynı cevabı bnde aldım

79mm79

79mm79

Üye
eğer değiştirmek istemiyor vede görüntü canınızı sıkıyorsa size silikon kılıf öneririm. hem çizilmelere karşı koruyor hemde arka kısmı komple kapattığı için çizikler görünmeyecek. ben internetten almıştım .3 lira çokta kaliteli tavsiye ederim.

djsalih91

djsalih91

Üye
bende slikon kılıf aldım çok hoş durdu çizikler hiç görünmüyor 3-5 tl bişe zaten ama arka kapak bulursam alacam yan sanayi komple kasa 40 tlymiş

Takipçi Satın Al

Üst Alt