c6-01 kasa boyası kolay soyulur mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kasa boyası kolay soyulur mu ?
Arkadailar daha önceden N95 ve N97 kullandım boyaları çabuk soyuluyordu neredeyse 5-6 ayda eski telefon görüntüsüne bürünüyordu teller.

c6-01 aldım malzeme kaliteli duruyor ancak boyalar soyulur mu sizce çabuk ? Uzun zaman kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum

AndroidOne

AndroidOne

Üye
soyulmaz gardaş yeter ki dikkat et tele.

jatvalca

jatvalca

Üye
Arkadailar daha önceden N95 ve N97 kullandım boyaları çabuk soyuluyordu neredeyse 5-6 ayda eski telefon görüntüsüne bürünüyordu teller.

c6-01 aldım malzeme kaliteli duruyor ancak boyalar soyulur mu sizce çabuk ? Uzun zaman kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum

n95 ve n97 kapakların muhtemelen yan sanayiymişki çabucak soyulmuş.Çünkü bende n95 ime orjinal komple kasa olarak almış yakalaşık iki sene önce 168 lira para vermiştim.Cihazı yaklaşık olarakta 1 sene sonra satmıştım sattığım zaman bile yıpranma felan yoktu.
Gelelim c6 ya dikkatli kullanırsan bir sorun olmaz.Tavsiyem telefoncularda kapaklı kılıflardan var 15-20 lira arasında al göbül rahatlığıyla kullan düşürsen bile cihaz konple koruma altında.Ben c6 mı düşürdüm iki yerinde darbeden dolayı zedelnme var

u_cosar

u_cosar

Üye
bence kılıf kullanırsan sorun olmaz

m.edip

m.edip

Üye

bende alalı 1 ay oldu çok küçük bi kaç tane yüzeyde oldu servise verdim halledildi en iyisi kılıf kullanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt