c6-01 donma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxipmaN

Üye
bende de var süs gibi duruyo şu an tarayıcı, opera mobile video, mini gezinme :oke:

emreli01

emreli01

Üye
bu sorunu nasıl hallederiz acaba fp 2 ile gelen tarayıcı portlandiginda sorun gider mi acaba

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Ben telefonu aldığım gibi hemen güncelleme yaptım anna'dan belle'ye geçtim. Ama bu belle bu arada telefonum nokia c6 01 son sürüm yüklü ama şu soruml var. Opera mobil olsun kendi tarayıcısı olsun internette donma yapıyor ama saniyelik donmalar tuşlara basıyorum yazmıyor sonra hepsini bir anda yazmaya başlıyor. Yada bir internet sayfası açtığım zaman hemen işlem yapamıyorum üstünde biraz beklemek gerekiyor. Bu arada opera 7 kullanıyordum onu sildim opera mobil indirdim nokia mağazadan opera mobil ile Daha rahat geziliyor ama bu yukarıda saydığım sorunlar opera mobil'de de var. Menü geçişlerinde de aynı sorun var hemen işlemi yapmıyor biraz beklemek gerekiyor. Benim tahminim işlemci yetersiz kaldıramıyor. Bide internet hızındanmı bilmiyorum ama çok yavaş indirme yapıyor. Aklıma geldikçe yazarım buraya sorunları.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Bugün nokia müşteri hizmetlerini aradım ve bu Kısa süreli donmaların neden kaynaklandığını sordum. 1 güncelleme ile alakalı yani telefon üzerinden değilde direk data kablosu ile nokia sitesinden yapılmalıdır dedi. 2 Hafıza kartından kaynaklanıyor yani Hafıza kartı pc üzerinde biçimlendirilip tekrar takılmalı. Ben denemedim ama bugün deneyeceğim bunları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt