c6-01 donma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet--20

ahmet--20

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 donma sorunu
arkadaşlar c6-01 telefonuma belle refresh i güncelledikten sonra internette gezinirken takılma olmaya başladı. Takılıyo, sonra dokunduğun anda telefon olduğu gibi kalıyor. Ne kapatma tuşu ne menü tuşu hiçbirşey işlemiyor. Ancak bataryayı takıp sökmek telefonu kendine getiriyor. Buda çözüm değil telefonun beyni zarar görebilir. Ne yapmam gerek bi el atın. Şimdiden teşekkürler..

abandonware

abandonware

Üye
eğer bilgilerin yedekteyse ve uygulamaları geri yükleyebilecek durumdaysan fabrika ayarlarına dönüştürmeyi dene derim :hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hacklimi tel

ahmet--20

ahmet--20

Üye
    Konu Sahibi
hackliydi ama refreshten sonra hacklemedim tekrar

abandonware

abandonware

Üye
:hmmm

- - - Eklendi - - -

bilemedim ya..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yedekleme yaptın mı hiç?

ahmet--20

ahmet--20

Üye
    Konu Sahibi
yok yapmadım hiç

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelikle tema efektin açıksa kapat antivırüs uygulaması yüklümü

ahmet--20

ahmet--20

Üye
    Konu Sahibi
tema efektim kapalı. Antivirüs programınında süresi bitti kaldırdım

- - - Eklendi - - -

tema efektim kapalı. Antivirüs programınında süresi bitti kaldırdım

23palulu23

23palulu23

Üye
arkadaşlar bu çoğu refresh kullanıcısında var bende dahil.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bizde neden yok bu sorunlar

hackermaho

hackermaho

Üye
Aynen bende de var bi anda donuyo yazıklar olsun bu nokia ya başka da söylenecek laf yok

bytllh

bytllh

Üye
aynı sorun bende de var ya
çözen olursa haber versin:))
cfw ye dönecem tkrar heralde :))

emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar belle cwf de 10 dan fazla oldu refsesh te de oldu sadece bende var sanıyordum ama genel sorun belliki ancak telin batarya cikartman gerekiyor hiç bir tuş çalışmıyor arkadaşın dediği gibi sorun nasıl çözülür acaba telin hack li veya hacksiz olmasından değil efekt açık veya kapalı olmasından da değil tarayıcıda sorun var

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
refresh'i yükleyen herkeste olması gerekmez mi?

emreli01

emreli01

Üye
bilmiyorum ben ilk zamanlarda maxi cepte çok takıldığım için maxi cep sitesinde sorun var galiba sanmıştım sonrasında diğer sitelerde de olduğunu görünce anladım ki tarayıcıdan oluyormesela forumda yazı yazma yerine tıklayın ca klavye gelirken kasılır gibi geç geliyor klavye nokianin tarayıcıya yazılımdan daha çok önem vermesi gerekiyor bir opera kadar olamadı malesef

hlsng87

hlsng87

Üye
bendede aynı sorun var n8 var hard format attım sonrb bella refresh le güncelledim çok kötü yapmış nokia

hugoKJ

Üye
bendede var bu sorun refresh hackli

asi6868

Üye
Bilader bendede var bu sorun ara sira phoneixle filan bir ilgin varmi senin dead flasing yaptinmi yaptiysan telefonun tüm hafizasini falan sil tekrar nokia suite ile yükleme yap. Düzelir umarim.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende henüz tarayıcıda donma olmadı.biZ seçilmiş kullanıcılarız sanırsam galiba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt