C6-01 den N8 e

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 den N8 e
Beyler ben yaklasık 1 ay önce 570 TL ye C6-01 aldım gayet memnunum cok hos bi telefon ama gönlümü N8 e kaptırdım..dün sordum 2. el 3 aylık temiz bi N8 ile üstüne 200 TL vererek takas edicem kararımı verdim ama bi sorayım dedim ne dersiniz??:bilmm

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
200 TL mi kimse etmez :( C7 yle anca ederler 570 e almışın çünkü

spartuas

spartuas

Üye
1 aylık c6-01 e 3 aylık n8 mi ? Ayrıca kimse 3 aylık n8 inin üstne 200 tl verip c6-01 almaz. Mutlaka bişi vardır. İyice sor araştır :D

DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 şuan 600-650 TL civarında anlaştık sayılır 250 diyor illa ama 200 e bitiririm bence:D

spartuas

spartuas

Üye
iyi al gitsin. :D :P

DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
1 aylık c6-01 e 3 aylık n8 mi ? Ayrıca kimse 3 aylık n8 inin üstne 200 tl verip c6-01 almaz. Mutlaka bişi vardır. İyice sor araştır :D

N8 in ustune degil C6 nın ustune vercem 200 Tl :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
enteresan az istemişş...:hmmm

manisaa

manisaa

Üye
N8 2.el fiyatı telefoncularda 750 ile 850 arası

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla dostum onu bilemem de yani az istemis bence...biraz tuhaf geldi bana cihazda bi aksaklık olabilir ii incele alırken

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet az istemiş bişey vardır yurtdışı falandır bence takas etme

polluxea♪

polluxea♪

Üye
evet hemen hemenn...temizi 900'e kdr cıkyo gecen aldı bnm arkadas 1 aylık ama jelatini bile duryodu yani telefonun öyle temizdi

spartuas

spartuas

Üye
Ben diyorum birşey varsa telefonda olan senin 1 aylık c6-01 e olur. O adam parayı yer çatır çatır :P 900 lira azmı la

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ne 900 ü :D 200 lirayı yer anca :D

Türe

Türe

Üye
Bence ıncelemeden alma dedıklerı gıbı bır sorun olabılır :hmmm

WebStyle

WebStyle

Üye
2.el şimdiye kadar 2 elektronik ürün aldım. Ne yazık ki bin pişmanım 2 üründe de problem yaşadım bir daha da 2.el ürünlere tövbe ettim artık. Hiç bir pahalı 2.el ürün almıyorum. Daha 1 aylık C6'nızı bence kullanmaya devam etmeliydiniz..

DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
cihazi ben inceledim gayet stabil gorunuyodu ama iyi anlayan bi arkadasi goturecem bi baksin ona gore alayim...

PriZm

PriZm

Üye
kamerasi calisiyormu :ehe:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
meg1ddo

meg1ddo

Üye
hakkaten az istemiş, ben 2 hafta önce C7 imi N8 le takas ettim adam 200 tl de diretti, 150 verdim geri kalan 50 yi arada sırada soruyor istiyor ama vermeyecem, uzaktan akraba da oluyor biraz 50 tl nin lafı olmaz aramızda:) bi de şunu soracam sana eğer takas edersen ilk izlenim olarak gözüne çarpan şeyi belirtirmisin, ben N8 e geçtiğimde anladım ki C7 nin ekranı gerçektende daha kaliteli. Hele bi de c6 dan N8 e geçtiğini düşün ekran konusunda büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsin hatta sırf bu yüzden telefonu değiştirdiğine çok pişman olabilirsin, her ne kadar N8 daha üstün bir telefon olsa bile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...