Elimde 9 aylık C6-01 var sizce android bir telefona geçiyim ve ne önerirsiniz 1000 tl geçmeden ?
Nedenini de açıklasan ?Herkes s2 demiş Bende s3 mini diyorum![]()
s2 hangi yönüyle geri kalmış s3 mini den. ? Kamera önde 5 mp-8 mp 720 p de kalan bir s3 mini 1080 p ye çıkan bir s2 den bahsediyoruz..Sadece kamera değil tabi bu en basit örnek ghz farkı ki 200 mhz farkı nette gezinirken rahatlıkla fark edersin.Şunu da eklemeden geçmek istemiyorum MAli400 ikisi de tamam ama aynı seviye çalıştığına inanmıyorsunuzdur umarım..s2 nin optimizasyon hele ki dalvik vm ve jvm uyumu bu güne kadar piyasadan düşmeyen telefon yaptı..Ekran olarak da az da olsa büyük..Ha bana sorarsan s3 mini bence gereksiz çıkmış bir telefon ayrıca 
Nedenini de açıklasan ?s2 hangi yönüyle geri kalmış s3 mini den. ? Kamera önde 5 mp-8 mp 720 p de kalan bir s3 mini 1080 p ye çıkan bir s2 den bahsediyoruz..Sadece kamera değil tabi bu en basit örnek ghz farkı ki 200 mhz farkı nette gezinirken rahatlıkla fark edersin.Şunu da eklemeden geçmek istemiyorum MAli400 ikisi de tamam ama aynı seviye çalıştığına inanmıyorsunuzdur umarım..s2 nin optimizasyon hele ki dalvik vm ve jvm uyumu bu güne kadar piyasadan düşmeyen telefon yaptı..Ekran olarak da az da olsa büyük..Ha bana sorarsan s3 mini bence gereksiz çıkmış bir telefon ayrıca
![]()
MAli400 üs versiyonu derken ? Çalışma ortamı diye bir şey var kardeşimS3 Mini Bir Kere Gereksiz Bir Telefon Değil Fiyat Olmuş 850 Gitte Bul Bu Özellikte Telefon Samsungda Hem Son Durumda En son Güncel Ve Yeni Telefonlardan Yalnız Kamera Doğru Kötü Ama İşlemcisi İyi Hem Mali400 üs versiyonu yani normal s3 le aynı işlemci türünde aynı değil yanlış anlama neyse En Uygun Benim Dediğim Fiyat Yinede Alan adama Bağlı
S3 de 4 çekirdek ve 1.5 ghz ile birlikte çalışırken s3 mini de 1 ghz de çalışacak çift çekirdekte elbette..Şu anda güncel sürümleri çok net kullandığını söylemek bence saçma kaçar ki sorunları da çıkıyor yeni sürümlerin ki s2 de de yeni sürüm var..850 TL ye iyi s2 ler bulunur..
MAli400 üs versiyonu derken ? Çalışma ortamı diye bir şey var kardeşimS3 de 4 çekirdek ve 1.5 ghz ile birlikte çalışırken s3 mini de 1 ghz de çalışacak çift çekirdekte elbette..Şu anda güncel sürümleri çok net kullandığını söylemek bence saçma kaçar ki sorunları da çıkıyor yeni sürümlerin ki s2 de de yeni sürüm var..850 TL ye iyi s2 ler bulunur..