C6-01 Den Android geçmeli miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuralsiz9

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Den Android geçmeli miyim ?
Elimde 9 aylık C6-01 var sizce android bir telefona geçiyim ve ne önerirsiniz 1000 tl geçmeden ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım bunu sen bilirsin,burda onlarca konu açılmış android ve symbian hakkında okursun takip edersin kararını verirsin,ayrıca konu açmaya bence gerek yok

cortex47

cortex47

Üye
evet. galaxy s2

mertekin34

mertekin34

Üye
Elimde 9 aylık C6-01 var sizce android bir telefona geçiyim ve ne önerirsiniz 1000 tl geçmeden ?

Bende de c6-01 vardı bende 7-8 ay kullanıp androide geçtim ve çok da memnunum.Galaxy w her türlü işini görür.Orta segment bi telefonda android ile fazla beklentin olmasın.Neden dersen android çok donanım canavarı.Ama orta segment bi android bile c6dan kat ve kat iyi.Mağazada uygulama yönünden sıkıntı çekmezsin

aleranol

aleranol

Üye
1200e s2 alabilirsiniz. Gecerseniz iyi olabilir

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Bende 10 ay boyunca o telefonu kullandım şuan ios kullanıcısıyım . Ama Nokia belle şu saatte kullanılacak bir os değil. Android iOS windowsphone bu üç büyükten birini kullanman gerekir.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Dusunmene bile gerek yok butcen varsa hemen gec

mega2

mega2

Üye
tabıkı geçmelisin

tolunay378

Üye
geçme bence direk androide uç :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Geçmelisin, Samsung Galaxy S2 tavsiyemdir :tebessüm:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Ben c6-01den galaxy s2 ye geçtim çok memnun kaldım sonrada s3 aldım.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
geçmelisin galaxy s2 wonder ace 2 ws alabilirsin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S 2 seni mutlu eder.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bende 4-5 ay c601 kullandım kesinlikle değiş telefon donanımsal olarak iyi ancak yazılım konusunda Vasat Şuan S2 , veya bütçeyi arttırırsan s3 alabilirsin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yalnız geçeceğin cihaz 1000 tl altı olmasın farkı göremezsin görsende değiştirdiğine değmez.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Herkes s2 demiş Bende s3 mini diyorum :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Herkes s2 demiş Bende s3 mini diyorum :)
Nedenini de açıklasan ? :) s2 hangi yönüyle geri kalmış s3 mini den. ? Kamera önde 5 mp-8 mp 720 p de kalan bir s3 mini 1080 p ye çıkan bir s2 den bahsediyoruz..Sadece kamera değil tabi bu en basit örnek ghz farkı ki 200 mhz farkı nette gezinirken rahatlıkla fark edersin.Şunu da eklemeden geçmek istemiyorum MAli400 ikisi de tamam ama aynı seviye çalıştığına inanmıyorsunuzdur umarım..s2 nin optimizasyon hele ki dalvik vm ve jvm uyumu bu güne kadar piyasadan düşmeyen telefon yaptı..Ekran olarak da az da olsa büyük..Ha bana sorarsan s3 mini bence gereksiz çıkmış bir telefon ayrıca :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye

Nedenini de açıklasan ? :) s2 hangi yönüyle geri kalmış s3 mini den. ? Kamera önde 5 mp-8 mp 720 p de kalan bir s3 mini 1080 p ye çıkan bir s2 den bahsediyoruz..Sadece kamera değil tabi bu en basit örnek ghz farkı ki 200 mhz farkı nette gezinirken rahatlıkla fark edersin.Şunu da eklemeden geçmek istemiyorum MAli400 ikisi de tamam ama aynı seviye çalıştığına inanmıyorsunuzdur umarım..s2 nin optimizasyon hele ki dalvik vm ve jvm uyumu bu güne kadar piyasadan düşmeyen telefon yaptı..Ekran olarak da az da olsa büyük..Ha bana sorarsan s3 mini bence gereksiz çıkmış bir telefon ayrıca :)

S3 Mini Bir Kere Gereksiz Bir Telefon Değil Fiyat Olmuş 850 Gitte Bul Bu Özellikte Telefon Samsungda Hem Son Durumda En son Güncel Ve Yeni Telefonlardan Yalnız Kamera Doğru Kötü Ama İşlemcisi İyi Hem Mali400 üs versiyonu yani normal s3 le aynı işlemci türünde aynı değil yanlış anlama neyse En Uygun Benim Dediğim Fiyat Yinede Alan adama Bağlı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
S3 Mini Bir Kere Gereksiz Bir Telefon Değil Fiyat Olmuş 850 Gitte Bul Bu Özellikte Telefon Samsungda Hem Son Durumda En son Güncel Ve Yeni Telefonlardan Yalnız Kamera Doğru Kötü Ama İşlemcisi İyi Hem Mali400 üs versiyonu yani normal s3 le aynı işlemci türünde aynı değil yanlış anlama neyse En Uygun Benim Dediğim Fiyat Yinede Alan adama Bağlı
MAli400 üs versiyonu derken ? Çalışma ortamı diye bir şey var kardeşim :) S3 de 4 çekirdek ve 1.5 ghz ile birlikte çalışırken s3 mini de 1 ghz de çalışacak çift çekirdekte elbette..Şu anda güncel sürümleri çok net kullandığını söylemek bence saçma kaçar ki sorunları da çıkıyor yeni sürümlerin ki s2 de de yeni sürüm var..850 TL ye iyi s2 ler bulunur..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye

MAli400 üs versiyonu derken ? Çalışma ortamı diye bir şey var kardeşim :) S3 de 4 çekirdek ve 1.5 ghz ile birlikte çalışırken s3 mini de 1 ghz de çalışacak çift çekirdekte elbette..Şu anda güncel sürümleri çok net kullandığını söylemek bence saçma kaçar ki sorunları da çıkıyor yeni sürümlerin ki s2 de de yeni sürüm var..850 TL ye iyi s2 ler bulunur..

Hatırlatırım Temmuz Ayında Jelly Bean Çıkmıştı Millet Neden Bize Gelmeyecek Diyordu Bu Forumda halada var Galaxy s3 çıktığında büyük ilgi görmesiyle gelmişti yayınlanmıştı bu güncelleme peki millet neden
galaxy s2 ye daha sonra geldi diyor o kadar ki şuan bile galaxy s2 den biraz gerisinde gibi görünen s3 mini cihaz jelly beanla geldi Çünkü Galaxy s3 Takımından sayılması yani s3 ün bir alt segmentli alt telefonu I Pad 2 ve mini hatta 4S Ve 4 Nasılsa Buda Öyle ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt