CanKartaL
Emekli Yönetici
Yakınlarımda servis maalesef bulunmuyor ama video işi bugün benimde aklıma geldi. Şimdi telefonda anna yazılımı varken ve üzerine belle yazılımı kurulduğunda zaten telefonun iç hafızasındaki sistem dosyaları komple değişmedi mi sadece upgrade mi oldu? Dead Phone ile flashlamanın bir faydası olabileceğine emin misiniz eğer anna'dan belle'ye upgrade olduysa ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum ben sistem dosyalarının komple değiştiğini düşünüyordum.
Bir tane video çektim. Videoda telefon kilitli halde. Menüye giriyorum başka yerler açıyorum ama ekran yinede çalışmıyor. Ama tuş kilidini kapatıp kilidi bu sefer kilit aç yerine basıp açtığımda dokunmatik ekran devreye giriyor. Kısa zamanda yükleyeceğim burayada. Dead Phone'uda deneyeceğim önerin için teşekkürler hocam. Peki dead flash attığımda yine en son belle yüklü olacak değilmi anna'ya falan dönmüyorum yani
Anladım hocam teşekkür ederim. Hard formattan sonra ilk açtığımda dondu ama o zamandan beri sürekli mesajlaşmama rağmen şu an sorun yok. Olursa direk flashlıyorum.
Telefon resmen kafayı yedi sürekli donma yapıyor fırlatıp atmamak için kendimi zor tutuyorum. 0 olarak dead flash atıcam ama gerekli bilgiyi tam olarak bulamadım, daha önce sony ericsson'a çok flash atmıştım ama nokia'da ilk defa yapıcam. anlamadığım bir kaç nokta var, dead phone flash atarken phoenixte ayarları yapıp son tuşa basma yerine kadar geldiğimizdeki süreç içinde telefon kapalı halde mi olacak?
Yine ufak tefek kilit sorunları oluyor ama şimdi eskisinden biraz daha iyi, telefonu kapatmama falan gerek kalmıyor kilidi dokunmatik ekrandan açtığım zaman sorun olmuyor. Şimdilik idare ediyoruz bakalım. Sorun olursa video ile birlikte göndericem KVK'ya. Yardımın için teşekkürler CanKartaL hocam.
Sürekli olsa 1 saniye tutmam elimde telefonu ama normalde çalışıyor günde 1-2 kere tuşu açtım sanıyorsun ekrana görüntü geliyor tuş kilidi açık gibi oluyor menüye giriyorsun fakat bir bakıyorsun ekran dokunmaya tepki vermiyor. Geri geliyorsun kilitliyorsun telefonu, ekrandan açıyorsun sorun gidiyor. Çok garip. Hocam anakart değişince telefon açılmış tamir görmüş sıfatı yiyecek doğal olarak, değişim yapmaları mümkün değil mi acaba diye soracağım ama, sanırım değişim yapmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?