C6-01 Almalımıyım

Sponsorlu Bağlantılar

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatiği tırnağıda algılıyormu çünkü ben mesajları dokunmatıklerde tırnakla rahat yazabılıyorumda daha guzel oluyor :D

morgion233

Üye
Bence telefon çok iyi ama arada sırada bir iki küçük sorun yaşatıyor. Kamerası çok güzel HD filmlerde N8'e oranla çok daha iyi. Kendi kendine reset atma derdi yok. Yedekleme sistemi format sistemi oldukça iyi. Ve bence kullanışlı.Tavsiye ederim.Ama oyun delisi isen sarjı sana dayanmayabilir. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Dokunmatiği tırnağıda algılıyormu çünkü ben mesajları dokunmatıklerde tırnakla rahat yazabılıyorumda daha guzel oluyor :D

kapasitif olduğu için sadece parmakla kullanabilirsin. Bir de özel kalemlerle.(eğer varsa) :oke:

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
eyw. arkadaslar ama 5800'da tırnak algılıyordu mesaj yazarken bnm acımdan daha rahat oluyordu bide o kadar telefonlarda oyun delisi değilim sadece mesaj müzik foto kullanırım o kadar :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
eyw. arkadaslar ama 5800'da tırnak algılıyordu mesaj yazarken bnm acımdan daha rahat oluyordu bide o kadar telefonlarda oyun delisi değilim sadece mesaj müzik foto kullanırım o kadar :D

5800 da onları karşılıyor ama o telefona katlanmak çok zor :D

asperea

Üye
kalemi var kapasitif ekranlar için ortak bir kalem var.
kaleme gerek yok herhangi iletken olan bir şeyle kullanabilirsiniz zaten parmağımızda iletken olduğu için kapasitif ekran algılıyor

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
eyw. teşekkur ederımde arkadasın 5800'ı ıle msj yazarken çok rahat edıyordumda ondan oyle soyledım :D

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 da onları karşılıyor ama o telefona katlanmak çok zor :D
bn 5800 dan geçtim c6-01 e neler çektiqimi bi bilsen telefona bir günde 10 kere cfw yüklememi yok o olmadı nfl ile aç sil düzenlemi kasmamı oyun sıkıntısımı kulaklık ses sıkıntısımı gece çekimmi desem ne desem bilmiyom yha of of yane tek işime yarayan hafıza kartıydı telefon mefta olunca onu kullanıyom tele takmadan once 5 kere formatladım 5800dan bişi kalamsın die :D

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
maaşallah çekmedıgın sıkıntı kalmamıs :D:D:D

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu aldım arkadaşlar alırkende anna güncellemesi olup olmadığını sordum ve bana güncelleme yapabılıyoruz dedi ama şu anda pazar gunu olduğu ıcın güncellemeyi atacak eleman yok dedi hafta ıcı birgün getirirsen atabiliriz dedi 1 saate kadar sürüyormuş güncellemeyi atmak neden o kadar çok bende anlamadım ama telefonu kullandım hoş bi telefon inş. hakkımda hayırlısı olur sorularımda oldukça sizi rahatsız edip soracağım size kusura bakmayın şimdiden :D:D:D

İstanbul Cevahir Nokia Shop'tan aldım
Hattım kırık olduğundan yeni hat almam lazım o yüzden hatsız kullanıyorum şu anda :D

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
al bence

forbidden5

forbidden5

Üye
Telefonu aldım arkadaşlar alırkende anna güncellemesi olup olmadığını sordum ve bana güncelleme yapabılıyoruz dedi ama şu anda pazar gunu olduğu ıcın güncellemeyi atacak eleman yok dedi hafta ıcı birgün getirirsen atabiliriz dedi 1 saate kadar sürüyormuş güncellemeyi atmak neden o kadar çok bende anlamadım ama telefonu kullandım hoş bi telefon inş. hakkımda hayırlısı olur sorularımda oldukça sizi rahatsız edip soracağım size kusura bakmayın şimdiden :D:D:Dİstanbul Cevahir Nokia Shop'tan aldımHattım kırık olduğundan yeni hat almam lazım o yüzden hatsız kullanıyorum şu anda :D
güle güle kullan :)

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bir kaç sorum war :D
Bluetooth ile dosya gelirken sormadan otomatik olarak kabul ediyor onu nasıl değiştirebilirim
bide sanırsam bluetooth ile birşey yollarken gizle gibi bi seçenek yok değil mi çünkü yollama oranını gosterıo tek sadece iptal seçeneği war

gelen müzik dosyasıda mesajlara gıdıyor onun yerini nasıl değiştirebilirim

şimdilik bu kadar teşekkurler :D

SilentOne

SilentOne

Üye
her zamn ole o sen sdece müziqi açıyon kaydet dion sonra siliyon tüm symbianlarsa ole bu arada ne renk aldın

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
ellerinde bir tane kalmıştı oda beyaz olan :D mecbur onu aldım .d.d

SilentOne

SilentOne

Üye
siyha daha karizma duruyor be:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt