hayırDokunmatiği tırnağıda algılıyormu çünkü ben mesajları dokunmatıklerde tırnakla rahat yazabılıyorumda daha guzel oluyor![]()
emin ol tırnağa ihtiyaç duymayacaksınDokunmatiği tırnağıda algılıyormu çünkü ben mesajları dokunmatıklerde tırnakla rahat yazabılıyorumda daha guzel oluyor![]()
Dokunmatiği tırnağıda algılıyormu çünkü ben mesajları dokunmatıklerde tırnakla rahat yazabılıyorumda daha guzel oluyor![]()

eyw. arkadaslar ama 5800'da tırnak algılıyordu mesaj yazarken bnm acımdan daha rahat oluyordu bide o kadar telefonlarda oyun delisi değilim sadece mesaj müzik foto kullanırım o kadar![]()

kapasitif olduğu için sadece parmakla kullanabilirsin. Bir de özel kalemlerle.(eğer varsa)![]()
kaleme gerek yok herhangi iletken olan bir şeyle kullanabilirsiniz zaten parmağımızda iletken olduğu için kapasitif ekran algılıyorkalemi var kapasitif ekranlar için ortak bir kalem var.
bn 5800 dan geçtim c6-01 e neler çektiqimi bi bilsen telefona bir günde 10 kere cfw yüklememi yok o olmadı nfl ile aç sil düzenlemi kasmamı oyun sıkıntısımı kulaklık ses sıkıntısımı gece çekimmi desem ne desem bilmiyom yha of of yane tek işime yarayan hafıza kartıydı telefon mefta olunca onu kullanıyom tele takmadan once 5 kere formatladım 5800dan bişi kalamsın die5800 da onları karşılıyor ama o telefona katlanmak çok zor![]()

güle güle kullanTelefonu aldım arkadaşlar alırkende anna güncellemesi olup olmadığını sordum ve bana güncelleme yapabılıyoruz dedi ama şu anda pazar gunu olduğu ıcın güncellemeyi atacak eleman yok dedi hafta ıcı birgün getirirsen atabiliriz dedi 1 saate kadar sürüyormuş güncellemeyi atmak neden o kadar çok bende anlamadım ama telefonu kullandım hoş bi telefon inş. hakkımda hayırlısı olur sorularımda oldukça sizi rahatsız edip soracağım size kusura bakmayın şimdidenİstanbul Cevahir Nokia Shop'tan aldımHattım kırık olduğundan yeni hat almam lazım o yüzden hatsız kullanıyorum şu anda
![]()