C6-01 Almalımıyım

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Yok o c6-00 klavyesi olan c6-01'de fiziksel klavye yok.

eyo18

Üye
çok tesekkurler

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bide bazı yerlerde kamerasının 8 mp olmasına ragmen sankı süs olarak konuldugunu flan dıye yazmıslar acaba abartımı yoksa boyle bırsey war mı ?

aliriza90

Üye
c6-01 Kamerası uzakları yani 20cm ve üstünü çok iyi çeker, kaliteli bir kamerası var. Fakat 20cm ve altını, AF olmadığı için iyi çekmiyor.

gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşlar bide bazı yerlerde kamerasının 8 mp olmasına ragmen sankı süs olarak konuldugunu flan dıye yazmıslar acaba abartımı yoksa boyle bırsey war mı ?

ilk defa duydum böyle birşey,oto focus ve makro çekim eksiği dışında çok iyi bir kameraya sahip,kaldı ki kamerasında focus özelliği var yani kadrajın tamamını netlemeye yarayan bi sistem..özellikle açık hava çekimleri harika.bu konuda tereddütünüz olmasın otofocus ve macro mode çok önemli değilse eğer.

Artles

Artles

Üye
Evet açık alanda çok iyi çekiyor güneşin altında , dışarda felan ama ışığın olmadığı bi yerde iyi çekmez .
Ve böyle börtü böcekleri felan cekmiceksen kamerasıdna problem yaşamazsın 10 cm uzaklıgında insanlarıda çoook net çekebiliyor.

forbidden5

forbidden5

Üye
10-15 cm den sonrasında kafanda hiç soru işareti olmasın gece cekimleride oldukca iyi makro mod hariç sorun yok bence zaten günlük koşullarda gün içerisinde güzel kareler yakalayabilirsin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kamerası yeterli. (Özellikle açık alan çekimlerinde)

Geçekten güzel çekiyor ancak çoğu kamerada olduğu gibi akşam vakitlerinde özellikle kapalı ortamlarda zorlanıyor. (Kırmızı göz, netleme zorluğu, bulanıklık v.s. v.s.)

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler arkadaşlar .) bırcok yerde oyle yazdıklarını gorunce bende gerçekten bı eksıgı flanmı war dıye sandım ama aklımdakı soru kalktı .)

Lenneth

Üye
c6-01 Kamerası uzakları yani 20cm ve üstünü çok iyi çeker, kaliteli bir kamerası var. Fakat 20cm ve altını, AF olmadığı için iyi çekmiyor.

20 cm değil 50 cm !

AF eğer yakın çekim yapacaksanız önemli. (A4 Kağıdından not çekmek gibi)

forbidden5

forbidden5

Üye
20cm den sonrası sorun olmuyor dostum maximun 20 ff olduğu için sanırım 20 cm den sonra sorun olmuyor bende

SilentOne

SilentOne

Üye
oh 50 cm mi abartma derim 20 cm den sonra sıkıntntı var

Artles

Artles

Üye
Arkadaş zaten professional çekimler yapıcaksan git nikon , canon felan al.
Bu telefonla 5 cm mesafede insanlarıda çok net çekebilirsin ama makro çekim yapamazsın işte.

SilentOne

SilentOne

Üye
bir slr beqenmişim lens beraber 3500 tl 10 a böldürcemde onu alıcak parayı bulursam baş vurmadqım burs kalmadı :D

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
20 mı 50 mı karar verın :D

Artles

Artles

Üye
10 bence, çok net çekim yapıyorum hazır fotoğraf olsa atardım :D

forbidden5

forbidden5

Üye
15 - 20 santim sonrası hiç sıkıntı yaratmaz dostum emin ol ;) 50 filan arkadaş biraz abartmış maximum 20 cm için rahat olsun

SilentOne

SilentOne

Üye
20 la :D

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
eywallah :D:D:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt