benim telefonumda symbian 3 varken telımı bi sorundan dolayı garantiye yolladım . Garantiden geldiğinde servıs anna yı yüklemiş . Ben simdi napsam bana bi çözüm arayın . Tel daha 1aylık
benim telefonumda symbian 3 varken telımı bi sorundan dolayı garantiye yolladım . Garantiden geldiğinde servıs anna yı yüklemiş . Ben simdi napsam bana bi çözüm arayın . Tel daha 1aylık
Bana sorarsan telefondaki anna dursun çünkü nokıa en kısa zamnada yeni güncelleştirmesini yayınlar ve bütün sorunlar ortadan kalkar. Koskoca nokıa bunu görmemezlikden gelecek değil ya sen biraz dişini sık
Bana sorarsan telefondaki anna dursun çünkü nokıa en kısa zamnada yeni güncelleştirmesini yayınlar ve bütün sorunlar ortadan kalkar. Koskoca nokıa bunu görmemezlikden gelecek değil ya sen biraz dişini sık
arkadaşım formumuzdan okuduğum bir bilgi yardımıyla format attım tekrar güncellemeleri yüklerdim ve şarjım annadan önceki halini almıştı.. n8 kullanıcısıyım bu arada.. hizan arkdaşımın sölediklerini yapıncada şarjım 2 güne çıktı..
Symbian'la sorun yaşayınca artık normal karşılıyorum, takmayın kafanıza yav Benim cihazda deli gibi reset atıyordu bir aralar, şimdi atmıyor ama yine atsa Symbian der geçerim. Bozmam moralimi
Symbian'la sorun yaşayınca artık normal karşılıyorum, takmayın kafanıza yav Benim cihazda deli gibi reset atıyordu bir aralar, şimdi atmıyor ama yine atsa Symbian der geçerim. Bozmam moralimi
Merhaba
Aynı sorun bende de var. Ekran parlaklığı sorun değil, güç tasarrufu aktif olunca oluyor. iptal ediniz..
şarjı az gidiyor.kurcalamazsanız 2 -3 gün gider...
annayı güncelledim güncelleyeli şarjı 5 6 saatte bitiyor çok sinir bozucu durum nokia c6 01 için 50 saat müzik dinleme süresi diyor ıvır zıvır benim 50 saat müzik dinlemem için telefonu en az 6 7 kere fullemem lazım şarjı 5 6 saatte bitiyor ne olur yardım edin bide tekrardan pr 1.2 ye dönmenin yolu varmı yoksa garantiye vermelimiyim bi sorun daha var ekran parlaklıgı sürekli düşüp yükseliyor buda çok sinir bozucu bi durum ne olur bi yardım edin
aslında güzel telefon şarj ve ekran parlaklıgı sorunu olmasa bide çok iyi olacak