kardeşim bak ben son noktayı koyuyorum altınada imzamı atıcam
dediğin gibi wifiden nete girerek (çeşitli tarayıcılarlada deneyebilirsinki 1 ay kadar oldu hiç başka tarayıcıya ihtiyaç duymadım wifi hızıda gayet yeterli)
arada müzik dinleyerek
oyun oynayarak
manyak gibi mesaj atarak
sarjı minimum 1,5 - 2 gün gider buda normaldir. ama teli elinden düşürmezsen hergün sarj edersin.
ayrıca yok işte symbian yawaşmış android hızlıymış. yok abi ya tamam hızlı olabilir ama şuana kadar yawaş olduğu bir bölümünü görmedim, şahsen telde 200ü geçik resim var hızlı bi şekilde aşağı çekiyorum banamısın demiyo. oyun grafikleri süper, telefon için baya iyi. he eğer yetmiyosa git ps3 al bağla hd tvye oyna kardeşim

mesajları tıkır tıkır dokunmatik yazıyorum kullanımı çok basit. kullanıcı için birçok kolaylıklar var. örn: tel ekran koruyucudaysa veya tasarruf modunda olup ekranda hiç bişey yokken bile cevapsız çağrı veya msj geldiğinde menü tuşu kısa kısa yanıp sönüyor (bunuda bana hiç kimse söylememişti süpriz oldu harika oldu) arayüzü çok hoş tasarımı sevimli.
son cümleyle toparlıyorum. eğer şuana kadar genellikle nokia kullandıysan diğer tellere alışman zor olucak tecrübeyle sabit. hiç karıştırma kafanı aldığımdan beri 4 kişiye önerdim aldılar kullanıyorlar bana tşk ediyolar... sende 5. kişi ol