c6-01 alacam bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
Benim arkadaş 760 a aldı 3-4 ay önce bu fiyatları görse katil olur :kop:

pta123

pta123

Üye
500 600 700 701 gibi teleonlarada bak bi istersen gelece kay türkiyede diyolar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum :)

bugli

Üye
799 liraya c6-01 almis biri olarak konusayim :D

dun saturnde arkadasa cep telefonu bakmaya gittik. 599 liraydi telefonum. kafayi yedim :D hemen yaninda c6 vardi 620 lira civari. o magaza c6 satarsa iyi gulerim. su an fiyat-performans olarak alabilecegin basarili telefonlardan biridir c6-01. sadece kamerasi bekledigin gibi olmayabilir.

bana gore fiyat-performans en basarli olan telefonlar;

turkcell t20 -- 419 tl
nokia c6-01 -- 599 tl
sony ericson xperia arc -- 1399 tl

fiyatlar saturndeki fiyatlardir. ona gore

----------Eklendi @ 14:17:44 ---------- Yazıldı @ 14:10:17 ----------

Benim arkadaş 760 a aldı 3-4 ay önce bu fiyatları görse katil olur :kop:
ben 8 ay once aldim. demekki son 3 ayda indi fiyati :D

• Beğen
Tepkiler: nonamex
PriZm

PriZm

Üye
Fit,gio ace den kat kat daha iyi fiyatıda iyi şimdiden hayırlı olsun:)

talpefe

Üye
ben de alacam haftaya.. 549 tl ye. çok hoşuma gitti telefon. heyecanla alacağım günü bekliyorum.. :D

burak1011

Üye
millet bende almayı düşünüyom c6 01 de forumları geziyorum hep androidli alın yazıyo ama benimde samsung alasım yok daha önce samsung kullandım pek memnun kalmadım. eski bi model di ama olsun takılma yasadım sürekli. sony e. ucuz olsa hiç düşünmem alırım cok müthiş tel. ama nokia c6 01 gayet uygun fiyat olarak symbian 3 var bluetooth versiyonu da en son cıkan baya ii gibi ama kullanan arkadaslar ne düşünüyo tel hakkına ??

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 alamıyosan kesinlikle illede nfc diosan c7 ala ama nfc istemiyosan c6-01 diom bişi demiyom

burak1011

Üye
aga android baya ii diyo herkes artk symbian alınmaz diyo. ne yapacagımı sasırdım daha once hiç symbnian ve android kullnamadım. ben telden wifi ile nete girmek arada sırada müzik dinleme
günde en az 200 sms atma, arda sırada fofo ve video . bunlar için bi tel alcam c6 01 mi yoksa galaxy ace mi alsam. normalde samsung almam dedim ama android var o daha hızlı falan diyolar valla hiç bi fikrim yok. benim içi oto fokus falan cok onemli deil.

SilentOne

SilentOne

Üye
androidli telefın kullanıyom suan arkın glasksi s telefon iyi süper android iyi oyun perfonsı iyi tasking sıkıntılı bişi yapacaqın zamn sıkıntılı telefonu elinden düşürdün mü kesin kırılır ama symbian daha iyi tmm o kdr ram ve işlemci ile symbian bole ise androiddeki sistem olsa symbian olsa nolur siz düşünün

burak1011

Üye
aga sen c6 01 i tavsiye ediyon mu bana ?? donma olmasın nette wifi gezebileyim bana yeter bide dokunmatik falan nasıl.

flyx

flyx

Üye
kardeşim bak ben son noktayı koyuyorum altınada imzamı atıcam :)

dediğin gibi wifiden nete girerek (çeşitli tarayıcılarlada deneyebilirsinki 1 ay kadar oldu hiç başka tarayıcıya ihtiyaç duymadım wifi hızıda gayet yeterli)
arada müzik dinleyerek
oyun oynayarak
manyak gibi mesaj atarak
sarjı minimum 1,5 - 2 gün gider buda normaldir. ama teli elinden düşürmezsen hergün sarj edersin.

ayrıca yok işte symbian yawaşmış android hızlıymış. yok abi ya tamam hızlı olabilir ama şuana kadar yawaş olduğu bir bölümünü görmedim, şahsen telde 200ü geçik resim var hızlı bi şekilde aşağı çekiyorum banamısın demiyo. oyun grafikleri süper, telefon için baya iyi. he eğer yetmiyosa git ps3 al bağla hd tvye oyna kardeşim ;) mesajları tıkır tıkır dokunmatik yazıyorum kullanımı çok basit. kullanıcı için birçok kolaylıklar var. örn: tel ekran koruyucudaysa veya tasarruf modunda olup ekranda hiç bişey yokken bile cevapsız çağrı veya msj geldiğinde menü tuşu kısa kısa yanıp sönüyor (bunuda bana hiç kimse söylememişti süpriz oldu harika oldu) arayüzü çok hoş tasarımı sevimli.

son cümleyle toparlıyorum. eğer şuana kadar genellikle nokia kullandıysan diğer tellere alışman zor olucak tecrübeyle sabit. hiç karıştırma kafanı aldığımdan beri 4 kişiye önerdim aldılar kullanıyorlar bana tşk ediyolar... sende 5. kişi ol ;)

burak1011

Üye
eyvallah kardeşim çok acıklayıcı oldu sağol. böyle bi cevap bekliyordu bi cevap bekliyordum bende 5, kişi benim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt