C6-01 3.5g Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
3,5g yok diye format atmanın veya servise göndermenin mantıpını pek çözemedim görüntülü görüşme yapıyor musun ? veya 3g den daha hızlı bir internet bağlantısına ihtiyacın mı var o kadar acil olarak?
bu arada pil tasarruf modunu veya battery extender programın yüklüyse onun ayarlarını bi kontrol et çünkü bu 2 durum telefonda tema efektinden wifi, 3g ye kadar birçok şeyi kısıtlıyor ;)

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
3,5g yok diye format atmanın veya servise göndermenin mantıpını pek çözemedim görüntülü görüşme yapıyor musun ? veya 3g den daha hızlı bir internet bağlantısına ihtiyacın mı var o kadar acil olarak?
bu arada pil tasarruf modunu veya battery extender programın yüklüyse onun ayarlarını bi kontrol et çünkü bu 2 durum telefonda tema efektinden wifi, 3g ye kadar birçok şeyi kısıtlıyor ;)

Ben Telefonumu Yeni Aldım O Kadar Para Verdim Niye 4/4 lük olmasını İstemiyeyim ? Telefonumda Olan Bir Özelliği Neden Kaybedeyim Kullanamıyayım. + Gerek 3G Konuşma Gerek İnternet Kullanıyorum Sıklıkla Olmasada.
Telefonum Pil Tasarrufunda Değil.. Her Hangi Bir Programda Yüklü Değildi. Daha Fazla Kurcalamak İstemedim Ve Yolladım ..

kartal3x

kartal3x

Üye
Herkese Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar .

C6-01 Symbian^3 Anna Telefonum Bulunmakta. Telefonu 3 ay önce Aldım Hiç Bir Sorun Yoktu. Fakat bu 4 haftadır Telefonuma 3.5g Bağlantısı Gelmiyor Ve Bağlantı Yapamıyorum.
Avea Operatörünü Kullanıyorum . Manisada Oturuyorum Merkezi Bir Yer Yani Çekmeme Gibi Bir Durumu Yok. Aldığımdan Beri Çekiyordu Fakat bu 4 haftadır çekmiyor C5 Telefonunda Arkadaşımda Çekiyor Ve Hattını Benim Telefona Takıyoruz Çekmiyor Benim Hattı Onun Telefonuna Takıyoruz Çekiyor. Hiç Bir Şey Anlamadım . Bu Teknik Bir Hatamı Yazılımsal Bir Hatamı ?
Yardımlarınızı Bekliyorum . Şimdiden Teşekkürler Ederim.

-Telefonun Ayarları Çift Modda İken GSM'de Şebeke Fakat 3.5g'ye Geçince Şebeke Gidiyor .
-Paket Veri Bağlantısında 3.5g Açık

kardeş aynı sorun bende vardı 2 kere servise gitti öyle halloldu.

cenol

Üye
bendede c6 var telefon diğer telefonlara göre daha az çekiyo arkadaşla test ettik 5800 da aynı hattı 5800 takıyoruz c6 da yarım çekiyo 5800 yarım çekti yerde c6 çekmiyo bence bütün c6 larda bu sorun var

blackcemre

Üye
Güç tasarrufu modunu kapattın mı?

- - - Eklendi - - -

Telefonun ekranında batayanın işareti olduğu yerde ay işareti var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt