C6-01 3.5g Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 3.5g Sorunu !
Herkese Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar .

C6-01 Symbian^3 Anna Telefonum Bulunmakta. Telefonu 3 ay önce Aldım Hiç Bir Sorun Yoktu. Fakat bu 4 haftadır Telefonuma 3.5g Bağlantısı Gelmiyor Ve Bağlantı Yapamıyorum.
Avea Operatörünü Kullanıyorum . Manisada Oturuyorum Merkezi Bir Yer Yani Çekmeme Gibi Bir Durumu Yok. Aldığımdan Beri Çekiyordu Fakat bu 4 haftadır çekmiyor C5 Telefonunda Arkadaşımda Çekiyor Ve Hattını Benim Telefona Takıyoruz Çekmiyor Benim Hattı Onun Telefonuna Takıyoruz Çekiyor. Hiç Bir Şey Anlamadım . Bu Teknik Bir Hatamı Yazılımsal Bir Hatamı ?
Yardımlarınızı Bekliyorum . Şimdiden Teşekkürler Ederim.

-Telefonun Ayarları Çift Modda İken GSM'de Şebeke Fakat 3.5g'ye Geçince Şebeke Gidiyor .
-Paket Veri Bağlantısında 3.5g Açık

SilentOne

SilentOne

Üye
fabirka ayarlarına geri al düzelmedi hard format düzelmed tekrar fw at oda düzelmedi oparetore danış oda olmadı servise gonder

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
fabirka ayarlarına geri al düzelmedi hard format düzelmed tekrar fw at oda düzelmedi oparetore danış oda olmadı servise gonder

Bende Düşündüm .. Telefoncuya Gittim Bana dediği Format Attığın Zaman Giden Bilgilerine Yazık Olur. Operatöre Danıştım Aradım Müşteri Hizmetlerini Fakat Telefondan Kaynaklanan Bir Sorun Olduğunu Söyledi . Servise Gönderecektim Telefoncu Belleyi Bekle Eğer Düzelmezse Göndeririz dedi Ama Ben Telefonu Yeni Aldım Hemen Servise Göndermekte İstemiyorum..

SilentOne

SilentOne

Üye
rehberini mesajlarını fotolarını videolarını yedekle bndede farklı bir sorun yaşadım karşı taraf arıyor ama telefonda kişinin çaldırdığına dair tepki bastım hard formatı tel kendine geldi

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
rehberini mesajlarını fotolarını videolarını yedekle bndede farklı bir sorun yaşadım karşı taraf arıyor ama telefonda kişinin çaldırdığına dair tepki bastım hard formatı tel kendine geldi

Hard Format Atınca OVİ Ve Haritalarda Yüklenirken Sorunlar Yaşanıyormuş Hatta Bazen Haritalar Gelmiyormuş Forumda Felan Okuduğum Haberler Göre. Peki Sizce Yazılımsalmı Yoksa Teknik Olarakmı ?

keys1903

keys1903

Üye
bendede ne ısse guc tasarrufunada alsam 3.5 g gtmıyor eskıden gıderdı ılgınc

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Şebeke Mod a baktın mı ? gelmemesinin sebebi o olabilir Cift modda olması lazım belkı sen GSM kullanıyorsundur ondan olabılır oyle dusunuyorum Menü / ayarlar / Baglantı / ağ / şebeke mod
bu alana bi bak

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke Mod a baktın mı ? gelmemesinin sebebi o olabilir Cift modda olması lazım belkı sen GSM kullanıyorsundur ondan olabılır oyle dusunuyorum Menü / ayarlar / Baglantı / ağ / şebeke mod
bu alana bi bak

Yaptım , Yapmadığım Şey Kalmadı Şebeke Ayarlarında Çift Mod Yaptım 3g Yapıyorum Yok Gelen Giden Bir Şey Yok . Şebeke Kökten Gidiyor !
-
Telefonun Ayarları Çift Modda İken GSM'de Şebeke Fakat 3.5g'ye Geçince Şebeke Gidiyor .
-
PaketVeriBağlantısında
3.5g Açık

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Telefon rehber mesaj vs vs . yedekleyip soft format dene *#7370# en son olmadı hard Format dene

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Hard Ve Soft Format Hakkında Bilgi Varmı ? Herhangi Bir Konu Felan . ? Biraz Araştırıp Öyle Format Atayım .

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bugün bende de tüm gün 3g yoktu.havadan herhalde sonra saat 18 gibi geldi. Hat turkcell.

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Bende 4 Haftadır Yok . Etrafımdaki İnsanlarda Var Fakat Bnde Yok . Telefondan Kaynaklanan Bir Sorun Sanırım

u_cosar

u_cosar

Üye
avea a da bu aralar sorun bende de var

Dostnametr

Üye
Avea 3.5g bende de yok.Vodafone takıyorum geliyor.

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Flas Attık Olmadı Servise Gönderdim Bakalım Neyi Varmış C6-01'ciğimin :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende de gidip geliyor ara sıra tamamen şebeke problemi

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Hattım 3.5g Ye açık Başka Telefonlarda Geliyor :) Başka Hat Takıyorum Telefonuma Yine Gelmiyor Fakat O Hat C5-01 de çekiyor :) Birde Diyorsunuz ya 3.5g Gelip Gidiyor Bu 1 Aydır Bende Hiç Gelmedi. Yanımdaki İnsanlarda Var Olmasına Rağmen . %90 Donanımsal Bir Arııza Vardır Dedi Telefoncu . Geldi Olmadımı Bir Daha Gönderirim :) Yinemi Olmadı 3. Kez Sanırım Yeni Telefon İsteme Hakkımız Oluyordu . Vermedilermi Tüketici Hakları Diye bir Şey Var ..

SilentOne

SilentOne

Üye
servise gonderdiysen eğer düzelmese 2 kere daha gonder 3. sonunda telefon değişimi yada para iadesi iste

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt