Web tarayıcı opera'dan daha güzel görünüyor bence hiç değiştirmedim tarayıcımı. Operalar toz tuttu. Bir kilit ekranı bir tarayıcı değişiyor. Biraz da hızlanıyor. Ama bana da böyle demişlerdi kaç kez yine de sabırsızdım. Bu nedenle normal bu sabırsızlık
Web tarayıcı opera'dan daha güzel görünüyor bence hiç değiştirmedim tarayıcımı. Operalar toz tuttu. Bir kilit ekranı bir tarayıcı değişiyor. Biraz da hızlanıyor. Ama bana da böyle demişlerdi kaç kez yine de sabırsızdım. Bu nedenle normal bu sabırsızlık
Yo, ben ciddiyim. Verebilirim. Kabul eder etmez o ayrı...
Bir yıldır öğrendiğim şey, o çalışanların birşey söylemediğidir. Devlet sırrı gibi korunuyor o. Verdikleri cevap daima bulanık olur: "Haftaya gelir", "Birkaç ay içinde gelir", "Önümüzdeki zamanlarda gelecektir" veya en klasiği "Müşteri hizmetimize sorabilirsiniz"
arkadaşlar kötü haber nokia yı aradım ve bana döndüler yazılım çıkacak mı dedim 5800 için dedim ve aldığım cevap şu oldu şuan öle bi çalışmamız yok çıkacağını düşünmüyorum dedi ve çok sinirlendim kapadım telefonu hayal kırıklığına uğradım ya off
arkadaşlar kötü haber nokia yı aradım ve bana döndüler yazılım çıkacak mı dedim 5800 için dedim ve aldığım cevap şu oldu şuan öle bi çalışmamız yok çıkacağını düşünmüyorum dedi ve çok sinirlendim kapadım telefonu hayal kırıklığına uğradım ya off
peki milleti kandırmaya utanmıyomusun
vatana millete hayırlı uğurlu olsun yazılım çıktı arkadaşlar ama v60 değil v53.008 sürümüyle naviden bi bakıyım dedim yazan sürüm v53.008 di çok şaşırdım nokia yine bizi şaşırttı herkes v60 beklerken v53.008 sürümü çıktı ben daha denemedim indircem şimdi naviden hadi herkes güle güle kullansın http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/5800-v53-008-guncellemesi-516804.html#post3593537