PureFood Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: 8tl verıyosun 1 ay boyunca sınırsız net. ister bilgisayardan. gezınmek için fazla yavaş değilde download hızı berbat. Genişletmek için tıkla ... Hmm. Bilgisayar derken ? İyiymiş ama.
MaxiHipHopLife' Alıntı: 8tl verıyosun 1 ay boyunca sınırsız net. ister bilgisayardan. gezınmek için fazla yavaş değilde download hızı berbat. Genişletmek için tıkla ... Hmm. Bilgisayar derken ? İyiymiş ama.
ozgur_473 Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: 8tl verıyosun 1 ay boyunca sınırsız net. ister bilgisayardan. gezınmek için fazla yavaş değilde download hızı berbat. Genişletmek için tıkla ... sana katılıyorum bende cepnet kullanıyorum dolaşma hızı normal ama indirme hızı en çok 14kbps 200mb 6 saate anca iniyor ----------Eklendi @ 14:51:51 ---------- Yazıldı @ 14:50:27 ---------- 'İsmet'' Alıntı: Hmm. Bilgisayar derken ? İyiymiş ama. Genişletmek için tıkla ... telefonu pc suiet ile bağlayınca internet bağlantısı var telefonun internetini pcden kullanıyosun
MaxiHipHopLife' Alıntı: 8tl verıyosun 1 ay boyunca sınırsız net. ister bilgisayardan. gezınmek için fazla yavaş değilde download hızı berbat. Genişletmek için tıkla ... sana katılıyorum bende cepnet kullanıyorum dolaşma hızı normal ama indirme hızı en çok 14kbps 200mb 6 saate anca iniyor ----------Eklendi @ 14:51:51 ---------- Yazıldı @ 14:50:27 ---------- 'İsmet'' Alıntı: Hmm. Bilgisayar derken ? İyiymiş ama. Genişletmek için tıkla ... telefonu pc suiet ile bağlayınca internet bağlantısı var telefonun internetini pcden kullanıyosun
PureFood Üye ozgur_473' Alıntı: sana katılıyorum bende cepnet kullanıyorum dolaşma hızı normal ama indirme hızı en çok 14kbps 200mb 6 saate anca iniyor ----------Eklendi @ 14:51:51 ---------- Yazıldı @ 14:50:27 ---------- telefonu pc suiet ile bağlayınca internet bağlantısı var telefonun internetini pcden kullanıyosun Genişletmek için tıkla ... Tamam içimden bu geçmişti zaten başka ne olabilir İnterneti olmayan pc'ler için ideal.
ozgur_473' Alıntı: sana katılıyorum bende cepnet kullanıyorum dolaşma hızı normal ama indirme hızı en çok 14kbps 200mb 6 saate anca iniyor ----------Eklendi @ 14:51:51 ---------- Yazıldı @ 14:50:27 ---------- telefonu pc suiet ile bağlayınca internet bağlantısı var telefonun internetini pcden kullanıyosun Genişletmek için tıkla ... Tamam içimden bu geçmişti zaten başka ne olabilir İnterneti olmayan pc'ler için ideal.
'Patron Üye 'İsmet'' Alıntı: Tamam içimden bu geçmişti zaten başka ne olabilir İnterneti olmayan pc'ler için ideal. Genişletmek için tıkla ... Evet kota derdi yok çok rahat nette söfrde guzel okadar yavaş değil ama download berbat
'İsmet'' Alıntı: Tamam içimden bu geçmişti zaten başka ne olabilir İnterneti olmayan pc'ler için ideal. Genişletmek için tıkla ... Evet kota derdi yok çok rahat nette söfrde guzel okadar yavaş değil ama download berbat
PureFood Üye Vay çakallar 8 TL ye internet biz 35 TL veriyoz iyi yöntem ama telefon mahkum oluyor bea yedek tel lazım
Vay çakallar 8 TL ye internet biz 35 TL veriyoz iyi yöntem ama telefon mahkum oluyor bea yedek tel lazım
'Patron Üye 'İsmet'' Alıntı: Vay çakallar 8 TL ye internet biz 35 TL veriyoz iyi yöntem ama telefon mahkum oluyor bea yedek tel lazım Genişletmek için tıkla ... Yo gayet iyi valla.Sadece telefonun batarya biraz çabuk eskır okadar.İstediğim zaman telden de akıyorum .
'İsmet'' Alıntı: Vay çakallar 8 TL ye internet biz 35 TL veriyoz iyi yöntem ama telefon mahkum oluyor bea yedek tel lazım Genişletmek için tıkla ... Yo gayet iyi valla.Sadece telefonun batarya biraz çabuk eskır okadar.İstediğim zaman telden de akıyorum .
Barbo2 Üye çok yavaş adamı kahır ediyo videoları bile oynatmıyor ----------Eklendi @ 17:18:09 ---------- Yazıldı @ 17:06:06 ---------- varya bu nokia kıl kıl resmen gıcıklık yapıyor bilerek 5800ı ensona atıyor kıllığına istese 50kez yayınlardı şimdiye
çok yavaş adamı kahır ediyo videoları bile oynatmıyor ----------Eklendi @ 17:18:09 ---------- Yazıldı @ 17:06:06 ---------- varya bu nokia kıl kıl resmen gıcıklık yapıyor bilerek 5800ı ensona atıyor kıllığına istese 50kez yayınlardı şimdiye
'Patron Üye bolamanle' Alıntı: bugün oviyi günceledim Genişletmek için tıkla ... ben güncellemedım ne değişmiş?
PureFood Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: Yo gayet iyi valla.Sadece telefonun batarya biraz çabuk eskır okadar.İstediğim zaman telden de akıyorum . Genişletmek için tıkla ...
MaxiHipHopLife' Alıntı: Yo gayet iyi valla.Sadece telefonun batarya biraz çabuk eskır okadar.İstediğim zaman telden de akıyorum . Genişletmek için tıkla ...
erdi_s Üye nokiaaaaaaaa nokiaaaaaa duy sesimizi İşte bu 5800'cilerin ayak sesleriii!!! ----------Eklendi @ 22:43:06 ---------- Yazıldı @ 22:31:51 ---------- ya her dakika bakıyorum yok arkadaş çıkmadi hala yaaa
nokiaaaaaaaa nokiaaaaaa duy sesimizi İşte bu 5800'cilerin ayak sesleriii!!! ----------Eklendi @ 22:43:06 ---------- Yazıldı @ 22:31:51 ---------- ya her dakika bakıyorum yok arkadaş çıkmadi hala yaaa
'Patron Üye erdi_s' Alıntı: nokiaaaaaaaa nokiaaaaaa duy sesimizi İşte bu 5800'cilerin ayak sesleriii!!! ----------Eklendi @ 22:43:06 ---------- Yazıldı @ 22:31:51 ---------- ya her dakika bakıyorum yok arkadaş çıkmadi hala yaaa Genişletmek için tıkla ... Neden bukadar sabırsızsınızki? Okadar fazla bişey yok. web browser guzel oyle fazla bişey yok. Yine operaya donuceksınız.
erdi_s' Alıntı: nokiaaaaaaaa nokiaaaaaa duy sesimizi İşte bu 5800'cilerin ayak sesleriii!!! ----------Eklendi @ 22:43:06 ---------- Yazıldı @ 22:31:51 ---------- ya her dakika bakıyorum yok arkadaş çıkmadi hala yaaa Genişletmek için tıkla ... Neden bukadar sabırsızsınızki? Okadar fazla bişey yok. web browser guzel oyle fazla bişey yok. Yine operaya donuceksınız.
headhunterrr Üye Arkadaşlar 5800 için v52.0.101 geldi yükledim hayırlı olsun vatana millete ama türkçe yok operatör sürümü olsa gerek
Arkadaşlar 5800 için v52.0.101 geldi yükledim hayırlı olsun vatana millete ama türkçe yok operatör sürümü olsa gerek
mangdaşire Üye headhunterrr' Alıntı: Arkadaşlar 5800 için v52.0.101 geldi yükledim hayırlı olsun vatana millete ama türkçe yok operatör sürümü olsa gerek Genişletmek için tıkla ... günaydın...
headhunterrr' Alıntı: Arkadaşlar 5800 için v52.0.101 geldi yükledim hayırlı olsun vatana millete ama türkçe yok operatör sürümü olsa gerek Genişletmek için tıkla ... günaydın...