C6 0-1 yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutttt16

umutttt16

Üye
    Konu Sahibi
C6 0-1 yardım !!
s.a arkdaşlar benimde 2 sorum olucak telefon eskıden wiles üzerinden haritalara girdiğimde konumumu bulurken artık bulamıyor :S illa ki şebekeden konturden yemesi lazım.Tüm ayarları yaptıgım halde wiles açıp girdiğimde haritalara bağlanılamadı erişime izin verilmiyor diyor bu nasıl düzeltebilirim yardım plss.2. sorum ise C6 0-1 de programsız izlediğimiz videoyu nasıl indirebilirz bu arada telefon modelim c6 0-1.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Harita konusundaki hatayı pek anlayamadım şebeke int. kullanıyor musun? videolar flv ve mp4 uzantılı olacak. Eğer indirdiğin video başka formatta ise Total Video Converter programını kullanarak uzantılarını değiştirip telefona at.

umutttt16

umutttt16

Üye
    Konu Sahibi
evt kardeşim şebeke interneti kullanıyorum ama sorunu hallettim genede çok saoll :)

SezerKoc

SezerKoc

Üye
arkadaşlar benim c6-01 de ekranın yarısının biraz altında ekranı kaydırırken ve
telefonla heehangi bişey yaparken çok ince belirginliği azz bi çizgi gözüküyo ve o anda
ekran ışığı bölle çok belirsiz şekildehızlı hızlı yanıp sönüyo gbi oluyo.bu sizdede
oluyomu olmuyosa sorun ned.r ve nasıl çözeblirim acaba yardımlarınızı bekliyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eğer internet kullanırken oluyorsa evet normal yani. Yok kalıyor gitmiyor diyorsan yazılımı tekrar yüklemeni tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt