C5-03 Yeni Güncelleme İle İlgili Bilgiler. [v20.0.0.24]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyarsızEnerji

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Yeni Güncelleme İle İlgili Bilgiler. [v20.0.0.24]
Öncelikle güncelleme ile telefon bariz bir hızlanma yaşıyor. Bir dediğinizi iki etmiyor yani. iPhone'a yaklaşmış "Bastığında açılma" konusunda. Menü tuşuna bastığınızda hemen açılıyor! Müthiş.

Diğer bir büyük güncelleme ise tarayıcıda. Tarayıcı yeni sürümü ile müthiş görünüyor. Aynı zamanda yeni FlashLite desteği ve de HTML 5 motoru da mevcut. Aynı zamanda gereksiz şeyler atılmış, internete daha fazla alan bırakılmış. Sekmeli gezinti yapabilmek de mümkün. Bu tarayıcının arayüzü bildiğimiz Symbian Anna tarayıcısı :) Ayrıca, üstteki adres çubuğunu çok seveceksiniz...

Burada orjinal tarayıcı ile yaptığım HTML 5 testi görünüyor. Tarayıcı puanı 123. iPhone ile yaparsanız 134, Nokia N9 ile yaparsanız 283, Samsung Galaxy S II ile yaparsanız 184 ve de Opera Mobile 11 ile yaparsanız 269 puan alıyorsunuz. Tarayıcımızın eksiği var ancak düzeltilebilir :)

Bu testi siz de uygulamak isterseniz adresine telefonunuz ile girin. Ah, ve de eski tarayıcı ile aldığım puan ise yalnızca 3. :)

Mesajlar'a gelen yenilik ile duygu ifadelerini kullanabiliyorsunuz. Hem animasyonlu hem de animasyonsuz seçenekleri mevcut. Henüz denemedim fakat her telefon ile kullanılabilirdir sanırım. Elbette S60v5 ve S60v3 arasında her telefonda kullanılabilir. Muzip durmuyorlar mı? :)

Ovi Maps'te hızlanma görülüyor. Özellikle 3D modellerde yavaşlama minimum seviyede. Kilit ekranı değişmiş. C5-03'te N8 stilinden saat ve kilit aç butonu, 5230'da ise "Swipe to unlock" butonu bulunuyor :)

ALINTIDIR !!!

Kaynak :

Not: Başlıkta Versiyon 20.0.0.24 yazmışım. Kusuruma Bakmayın DOĞRUSU : 20.0.024 Olacak :)

ozgunb

ozgunb

Üye
c5-03 kullanlar için hayırlısı olsun. Bende 5800 var. Beklemedeyim.

fbrdwn

fbrdwn

Üye
Quickoffice deneme sürümü olarak eklenmiş sürekli lisans istemekte,onun haricinde ovi rehber kaldırılmış. Özetle yetmesede güzel bi güncelleme

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
beyler şu yeni tuş kilidi ekranı nasıl bişy ? sanırım biraz geliştirilmiş öncekine göre.

ozinyousan

Üye
s3 teması gelmiş mi?

SilentOne

SilentOne

Üye
c6v40fwsi kullanıyom güncelleme gelsin ama port edilince porlanmış versiyonunu kurarım

tnsl

Üye
c5-03 te c6 fw sini kullanıyon demek bizede anlatsana :D

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
benim gözlemlerim :
yatay ekranda tema animasyonları gelmiş
quik office gelmiş
tarayıcı değişmiş(daha az ram yiyor)
telefon çok daha hızlı ve kararlı
haritalar akıcı kasmıyor
tema listesinde kaydırma yaptığım zaman listenin en başına otomatik geliyodu onu çözmüşler aşagıda bıraktıgım yerde kalıyor
ekran kilidi saat büyümüş
mesajlarda simley gelmiş
:bye2:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
flash lite güncellenmediki bu haberi neden yazdın :hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
beyler şu yeni tuş kilidi ekranı nasıl bişy ? sanırım biraz geliştirilmiş öncekine göre.

Daha Bi Güzel Görünüyor

----------Eklendi @ 14:57:08 ---------- Yazıldı @ 14:53:58 ----------

Resim Burda

Saati Büyümüş Harika Olmuş

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye

Daha Bi Güzel Görünüyor

----------Eklendi @ 14:57:08 ---------- Yazıldı @ 14:53:58 ----------

Resim Burda

Saati Büyümüş Harika Olmuş

iyide bu saat c6 cfw leri için kullanılan tuş kilidi hatta ben böyle bi konu açmıştım galiba

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
dur ben resim koyayım acaba bu tarzmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt