C5-03 GünceLLeme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bthn1

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 GünceLLeme Sorunu
Arkadaşlar c5 03 telefon aldım şu anki yazılım sürümü 11.0.024 yeni gelen version 20.0.0.24 olması lazımdı ama telefonu yedekledikten sonra bağlantı kesildi diyor yazılımı indirip yuklediği zaman 15dk da takılıyor sonra duruyor yazılımın devam etmesi için telefonu kapatıp açın kabloyu tekrar takın diyor yapıyorum tekrar aynısı oluyor yardım lütfen

Del Rey

Del Rey

Üye
NaviFirmden Modeline uygun v20.0.024 yazılımlarını indir Flash at Phoneix ile.

estorak

estorak

Üye
*#0000# yap seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de bende de aynı sorun vardı burdan yaptım :)

bthn1

Üye
    Konu Sahibi
biliorum işte sürüm 11.0.024

anılbaran

anılbaran

Üye
YILDIZ#0000# yap seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de ordan yap ıste :D

bthn1

Üye
    Konu Sahibi
WİRELESS ağı yok bu işlem için kontör gidermi :)

estorak

estorak

Üye
gider yabiki 11MB lık bir indirme yapıyor :D

bthn1

Üye
    Konu Sahibi
navifirm ile indirdim güncellemeleri phoenixi de indirdim nokia/phoenix/protuct içine RM-697 Yi atıyorum phoenix error werioyr bilen bi yardımcı olabilirmi

estorak

estorak

Üye
navifirm konusunda bilgim yok keşke daha kolay yollardan halletseydin :(

bthn1

Üye
    Konu Sahibi
2 tane kablo war ama 2side arızalı galiba yada pc den oluyor güncelleştirmede ovi den olsun phoenix den olsun bağlantı kesildi diyor yinede saolun

estorak

estorak

Üye
Bende de bağlantı kesildi diyordu kablosuz ağ bulursan söylediğim yöntemi dene :)

bthn1

Üye
    Konu Sahibi
tmm saol sanırım sendede aynı sorun warmış sanırım konu nu gördüm araştırırken değişiklik oluyormu :D

estorak

estorak

Üye
Değişiklik oluyor mu derken anlamadım son çıkan güncelleme ile birçok değişim olmuş ben çok şaşırdım Kilit açma ekranındaki saat büyümüş,mesaj yazma kısmına yüz ifadeleri felan gelmiş en önemlisi de internet tarayıcısı değişmiş değişiklik iyidir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt