Özkan Ç.
Üye
C5-03 Ofw Yapmak İçin Gerekli Modlar, Programlar ve Açiklamalari
Konu önemli bence üst konu olursa daha yardımcı olur yöneticilerin dikkatine.
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim konu biraz derleme toplama usulü olacak.
forumda mevcut konulara ek konular açarak link kalabalığı yapmak istemedim bu şekilde yapmayı düşündüm.
OFW yapım anlatımları ve ihtiyacınız olan modlar: C5-03 OFW Mod arşivi ve OFW programlar içindedir.
mod konuları genellikle Rambo_FT'ye aittir.
Ben C5-03'de kullanılabilen modları ayırdım sıkıntı yaşamamanız adına.
Tabi benimde bir kaç modda emeğim var
Modlar içinde haqangüven'in ofw mod konusu da var boyutu düşük olduğu için ayrıca link olmasın diye düşündüm.
Elimden geldiği kadar program kullanımı hakkında anlatımlarda da bulundum.
kabızcivciv'in anlatım konu linki ve mod konu linki de altta.
haqangüven'in tüm modları da var elimde ama genelliği ofw'ye uymadığı için yada c5-03'de uymuyor o yüzden onun linkini atmıyorum.
modların içinde herşey var ama belki aradığınız Masterthone'nin konusundadır diye onun konu linkinide paylaştım.
Herkese Teşekkürler..
Hiç bilgisi olmayan arkadaşlar var o yüzden biraz sıralama hakkında bilgi vereyim.
önce nokia fw cleaner ile yapacagınız ofw deki fazlalıklardan kurtulun.
rofs2'nin boyutunu artırıp (rofs3,uda,core ve rofs2) tüm dosyaları rofs2'de toplamanız sizin için faydalı olur modlama da sıkıntı olmaz.
modların komplesini kaldırıp atmayın çalışmaz zaten.
tek tek yada ikişer olarak deneyin modları.
her ofw modu atıp telefon açıldığında önce mod'da ne kullanıyorsanız bakın çalışıyor mu
sonrasında belirli kriterler olsun müzik çalar, kamera, harita,web tarayıcı gibi bunları sıklıkla kontrol edin çok hassastırlar kendileri.
mod sıralamanız önemsizden önemliye şeklinde olsun alt yapı oluşursa üst katta sorun yaşamazsınız.
her eklediğiniz mod sonrasında çalışıyorsa eğer rofs2'nin yedeğini alın bir klasöre
Örneğin:
RM-697_23.0.015_prd.rofs2
RM-697_23.0.015_prd.rofs21
RM-697_23.0.015_prd.rofs22
gibi.
modu attın telefon açılmadı ekran gelip gidiyor takılıyorsa korkmayın yanlış moddan olur o, bir önceki yedekten devam edin.
hatta bir kağıda ilkinde şunu ikincide şunu ekledim diye not edin sıkıntı yaşarsınız yoksa.
bilmiyorum başka hangi noktaya değinmeliyim ama zamanla pratik olarak yaparsınız zaten, yeni ofw nizi yaptığınızda Özkan Ç.'yi hatırlayın yeter
İyi kullanımlar.
Phoenix 2012 Tıklayınız!.
Navifirm 1.7 Tıklayınız!.
kabızcivciv Cfw-Ofw Modlama Konu Anlatımları
Kabız Civciv'in Tüm Mod Konuları
Masterthone S60v5 OFW MOD PAKETİ PAYLAŞIM ALANI
Özkan Ç.
Anlatımı eksik bulan arkadaşlar metalcimelek'in konusunada bakın
HACKED + OFW Ve CFW Yükleme + Modifikasyon İşlemi(CFW Hazırlama) [Güncellendi 06.12.2012]
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim konu biraz derleme toplama usulü olacak.
forumda mevcut konulara ek konular açarak link kalabalığı yapmak istemedim bu şekilde yapmayı düşündüm.
OFW yapım anlatımları ve ihtiyacınız olan modlar: C5-03 OFW Mod arşivi ve OFW programlar içindedir.
mod konuları genellikle Rambo_FT'ye aittir.
Ben C5-03'de kullanılabilen modları ayırdım sıkıntı yaşamamanız adına.
Tabi benimde bir kaç modda emeğim var

Modlar içinde haqangüven'in ofw mod konusu da var boyutu düşük olduğu için ayrıca link olmasın diye düşündüm.
Elimden geldiği kadar program kullanımı hakkında anlatımlarda da bulundum.
kabızcivciv'in anlatım konu linki ve mod konu linki de altta.
haqangüven'in tüm modları da var elimde ama genelliği ofw'ye uymadığı için yada c5-03'de uymuyor o yüzden onun linkini atmıyorum.
modların içinde herşey var ama belki aradığınız Masterthone'nin konusundadır diye onun konu linkinide paylaştım.
Herkese Teşekkürler..
Hiç bilgisi olmayan arkadaşlar var o yüzden biraz sıralama hakkında bilgi vereyim.
önce nokia fw cleaner ile yapacagınız ofw deki fazlalıklardan kurtulun.
rofs2'nin boyutunu artırıp (rofs3,uda,core ve rofs2) tüm dosyaları rofs2'de toplamanız sizin için faydalı olur modlama da sıkıntı olmaz.
modların komplesini kaldırıp atmayın çalışmaz zaten.
tek tek yada ikişer olarak deneyin modları.
her ofw modu atıp telefon açıldığında önce mod'da ne kullanıyorsanız bakın çalışıyor mu
sonrasında belirli kriterler olsun müzik çalar, kamera, harita,web tarayıcı gibi bunları sıklıkla kontrol edin çok hassastırlar kendileri.
mod sıralamanız önemsizden önemliye şeklinde olsun alt yapı oluşursa üst katta sorun yaşamazsınız.
her eklediğiniz mod sonrasında çalışıyorsa eğer rofs2'nin yedeğini alın bir klasöre
Örneğin:
RM-697_23.0.015_prd.rofs2
RM-697_23.0.015_prd.rofs21
RM-697_23.0.015_prd.rofs22
gibi.
modu attın telefon açılmadı ekran gelip gidiyor takılıyorsa korkmayın yanlış moddan olur o, bir önceki yedekten devam edin.
hatta bir kağıda ilkinde şunu ikincide şunu ekledim diye not edin sıkıntı yaşarsınız yoksa.
bilmiyorum başka hangi noktaya değinmeliyim ama zamanla pratik olarak yaparsınız zaten, yeni ofw nizi yaptığınızda Özkan Ç.'yi hatırlayın yeter

İyi kullanımlar.
Phoenix 2012 Tıklayınız!.
Navifirm 1.7 Tıklayınız!.
kabızcivciv Cfw-Ofw Modlama Konu Anlatımları
Kabız Civciv'in Tüm Mod Konuları
Masterthone S60v5 OFW MOD PAKETİ PAYLAŞIM ALANI
Özkan Ç.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlatımı eksik bulan arkadaşlar metalcimelek'in konusunada bakın
HACKED + OFW Ve CFW Yükleme + Modifikasyon İşlemi(CFW Hazırlama) [Güncellendi 06.12.2012]