[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
öncelkle güzel olmus emegne saglık efekler harıka tel cok hzlı . ama 3 sorunm var 1. flash ev ekrannda soldan en alttakı telefon smgesi çalsmyor numara cevrmk ıcın ev ekrannı degstrym :( 2. Kişisel ayarlardkı widgets bı etkısı yok 3. ise bootscreen degstrmk ıcn win7 bootscreen ı x-plore progrmı ıle c y yukledm ama z de senn yapms oldugn boot calısyor ve z de degsklık yapamyrm yardımn ıcn smdıdn tesskler ..

indir bunu telefonun hafızasına kur telefon simgesi çalışacak.Widgetslerin ne işe yaradığını bende bulamadım :D

• Beğen
Tepkiler: suat_33

suat_33

Üye
sagol dedgnı yptm oldu :) 3.sü hakkında bı fikrin var mı?

neşter1461

neşter1461

Üye
bekleme modunda telin orta tuşuna basıyorum ama saat gelmiyor.yanlışlıkla birşeylermi sildim yoksa yazılımın sitabil olmamasından mı kaynaklanıyor.
ADMİN:Ne zaman yayınlayacaksın yeni cfw ni.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
bekleme modunda telin orta tuşuna basıyorum ama saat gelmiyor.yanlışlıkla birşeylermi sildim yoksa yazılımın sitabil olmamasından mı kaynaklanıyor.
ADMİN:Ne zaman yayınlayacaksın yeni cfw ni.

KillMe mi kullanıyorsun ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
2-3 güne

- - - Eklendi - - -

Tuş kilidi randmnlı çalışmıyor gelecek versiyonda bu fixlendi şuan orjinaldeki gibi

- - - Eklendi - - -

indir bunu telefonun hafızasına kur telefon simgesi çalışacak.Widgetslerin ne işe yaradığını bende bulamadım :D
Dial pad i sistemem gömüp simgesini gizledim. Hiçr birşey yüklenmemiş gibi çalışıcak flash ev ekranında

neşter1461

neşter1461

Üye
admin yaptığın cfw ye ramblow nokıa internet radyosu google maps smart office phote Browser gibi çok kullanışlı programları ekleyebilirmisin.tele cfw atınca bunlar da otamatik yüklensin.
BİR DE ZAMAN OLARAK NE SÖYLERSİN.HAFTA SONUNA DEK ÇIKAR MI YENİ CFW EN.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ne zaman hazır olur.görsel anlamda biraz daha değişik simgeler kullanırsanız daha hoş olur.windows 7 nin görselleri mesela.

- - - Eklendi - - -

c6 portunu yapamayacak kimse galiba.1 yıldır uğraşıyorlar sonuç olumsuz.
İkon eklemek bana mantıksız geliyor. uygulama yüklüyorum ikon orjinal diğerleri anna vs vs ikonlu saçma duruyor o yüzden orjinal kullanıyorum. Temalar yüklyebilirsiniz telinize ikonlu

- - - Eklendi - - -

admin yaptığın cfw ye ramblow nokıa internet radyosu google maps smart office phote Browser gibi çok kullanışlı programları ekleyebilirmisin.tele cfw atınca bunlar da otamatik yüklensin.
BİR DE ZAMAN OLARAK NE SÖYLERSİN.HAFTA SONUNA DEK ÇIKAR MI YENİ CFW EN.

Bi denerim uygulamaları sistemi yavaşlatmazsa neden olmasın. haftasonuna çıkarıtırz inş.

neşter1461

neşter1461

Üye
ikon eklemek bana mantıksız geliyor. Uygulama yüklüyorum ikon orjinal diğerleri anna vs vs ikonlu saçma duruyor o yüzden orjinal kullanıyorum. Temalar yüklyebilirsiniz telinize ikonlu
çalişmalarinda başarilar takipciniz sadece biz değil bir çok sitede telif hakki vermeden senin cfwni yayinliyorlar.

- - - eklendi - - -

bi denerim uygulamaları sistemi yavaşlatmazsa neden olmasın. Haftasonuna çıkarıtırz inş.
çalişmalarinda başarilar takipciniz sadece biz değil bir çok sitede telif hakki vermeden senin cfwni yayinliyorlar.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi

Smart office eklemicem 10mb lık uygulama rofs2 ye sığar sığmasına ama kasmalara yol açar . Evet bende şikayetçiyim bu durumdan sadece maxicepte konu açıyorum ben

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Aynen engin sisteme ikon gömme.Farkli temalar farkli ikonlar daha güzel. :) Bir de sisteme belle shell yuklemeyi denedin mi? Ben yapamadim :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Denedim ama paylaşmıcaktım yine çalıştıramadım da zaten gerek yok telefonda batarya felan bırakmaz gerek yok hiç bence çakma şeylerden hiç hoşlanmıyorum gidip belle telefon alırım daha iyi :ehe

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Denedim ama paylaşmıcaktım yine çalıştıramadım da zaten gerek yok telefonda batarya felan bırakmaz gerek yok hiç bence çakma şeylerden hiç hoşlanmıyorum gidip belle telefon alırım daha iyi :ehe

Ben de çaliştiramadim :D Aslında c6 port isteyimiz de bakma işte :(

neşter1461

neşter1461

Üye
dokumatik hassasiyetini artırmak mümkün mü.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
neşter1461

neşter1461

Üye
bu cfwde yer alan bir sıkıntı da birisi ile konuşurken konuşma menüsü görünmüyor.tuş kilidini açıyorum ama birşey değişmiyor yine tuş kilidini açın diyor.menüye girip geri basınca ancak o zaman konuşma ekranı görünüyor.bu sorunu da halledelim sayın admin.

- - - Eklendi - - -

dokununca hissetmeli ama bu telefonda o özellik yok galiba.illada bastıracaz.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
bu cfwde yer alan bir sıkıntı da birisi ile konuşurken konuşma menüsü görünmüyor.tuş kilidini açıyorum ama birşey değişmiyor yine tuş kilidini açın diyor.menüye girip geri basınca ancak o zaman konuşma ekranı görünüyor.bu sorunu da halledelim sayın admin.

- - - Eklendi - - -

dokununca hissetmeli ama bu telefonda o özellik yok galiba.illada bastıracaz.
dediğin sorunu hiç yaşamadım görmedim. hangi moddan olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimal yeni cfw de olmcak

- - - Eklendi - - -

Şuan çalıştığım yazılımda 62mb boş ram gördüm temel ev ekranında. Flash live ev ekranında ise 59 mb. bunlar harika rakamlar

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
tabiki harika rakamlar ben en farka 58 mb gördüm telefonumda :D
He bir de belle navibar ekleyebilır misin cfw ye ¿

neşter1461

neşter1461

Üye
rakamlar güzel.bu rakam arttıkca daha uzun sarj süresi demek.telin daha hızlı olması demek.her daim temel ev ekranı temasını kullanırım.simgeleri küçük kalıyo biraz ama elden birşey gelmiyor demek idare etmeli olanla.