[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Çok büyük farklar var mı?Ev ekranında yada herhangi birşeyde?Bird dün sana attığım ev ekranı nasıl ?

Onu ben zaten kullanıyordum . Fakat dediğimiz gibi biraz kasıyor onuda ekledim ama pakete isteyen kullanabilir

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Onu ben zaten kullanıyordum . Fakat dediğimiz gibi biraz kasıyor onuda ekledim ama pakete isteyen kullanabilir

Aynen öyle yanlız ben senin dediğin gibi gene flashladım uda ile gene 71 MB :) Neden acaba :?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Bu bi ara banada oluyodu. Hatta dün bişeyler denerken bile oldu ama sonra tekrar attığımda 103 mb oldu. TEl hafızası kafayı yiyor bazen demek. Gelecek versiyonda herkeste 68 mb olucak merak etme :ehe

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Bu bi ara banada oluyodu. Hatta dün bişeyler denerken bile oldu ama sonra tekrar attığımda 103 mb oldu. TEl hafızası kafayı yiyor bazen demek. Gelecek versiyonda herkeste 68 mb olucak merak etme :ehe

O zaman bak gör bende 51 MB olacak :ehe

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Hayde hayırlısı.İlk indiren benim galiba.Tabi sıcaktan sabahın köründe kalkıp foruma girdiğim içindir. :ehe

- - - Eklendi - - -

Engin telefona hard format atsam sosyal ağlar gider mi ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Hayde hayırlısı.İlk indiren benim galiba.Tabi sıcaktan sabahın köründe kalkıp foruma girdiğim içindir. :ehe

- - - Eklendi - - -

Engin telefona hard format atsam sosyal ağlar gider mi ?

Gider evet

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Ooo direk tuş kilidi butonuna basınca açılmasını iptal etmişsin.Eski tuş kilidi.İşte buna çok sevidim.Telefonda çok seri.Birazdan rami de ölçücem kapıştırırız :D Çok güzel cfw olmuş.Eline sağlık :)

- - - Eklendi - - -

Engin telefona hard format atıyyım mı atmıyım mı bir şey değişecek mi ?

- - - Eklendi - - -

Hard formatı attım telefon 71 MB gene :d:

- - - Eklendi - - -

Ram 55 MB somuru:

neşter1461

neşter1461

Üye
indirip deneyeceğim şimdi herkese hayırlı olsun.

- - - Eklendi - - -

daha önce uda dosyası yoktu.şimdi var.yükleyeceğiz mi uda dosyasınıda admin.

neşter1461

neşter1461

Üye
kurdum ilk izlenimlerimi paylaşayım.tel hafızası 67.6mb olarak geldi.Tuş kilidi orjinale döndürüldü.yazı sitili değişmiş hoş olmuş.biri ile konuşurken tuş kilidini açsan bile konuşma ana ekranı görünmüyor.menüye girip bir geri gelince o zaman konuşma menüsü görünüyor.sustur beklet hoparlöl etkin aramayı kapat menüsünü kasdediyorum.çokta önemli bir sorun sayılmaz.3B zilsesi efekti diye bir şey var ne olduğunu merakettim.ayrıca widget ne işe yarıyor.temel ev ekranı sorunsuz çalışıyor.şimdilik bu kadar.uğraştıkça yeni şeyler yazacağım.İlk izlenimim piyasadaki en kaliteli cfw olmuş.

lazye

lazye

Üye
kurdum ilk izlenimlerimi paylaşayım.tel hafızası 67.6mb olarak geldi.Tuş kilidi orjinale döndürüldü.yazı sitili değişmiş hoş olmuş.biri ile konuşurken tuş kilidini açsan bile konuşma ana ekranı görünmüyor.menüye girip bir geri gelince o zaman konuşma menüsü görünüyor.sustur beklet hoparlöl etkin aramayı kapat menüsünü kasdediyorum.çokta önemli bir sorun sayılmaz.3B zilsesi efekti diye bir şey var ne olduğunu merakettim.ayrıca widget ne işe yarıyor.temel ev ekranı sorunsuz çalışıyor.şimdilik bu kadar.uğraştıkça yeni şeyler yazacağım.İlk izlenimim piyasadaki en kaliteli cfw olmuş.

hafıza kartını biçimlendir hard format at kardeşim atmamışsın widgette bazı uygulamalara kolay erişim sağlar

neşter1461

neşter1461

Üye
2 tane olan hesap makinesi 1 e indirilmiş çok iyi.iDecompress,Pompatch nasıl kullanılır yazarsanız iyi olur.sosyal ağlar gelmiş.bu da güzel bir durum.gereksiz bütün uygulamalar kaldırılmış.temel ev ekranında ramblowla yapılan ölçümde maximum 59.07mb bellek ölçtüm.gayet güzel.

- - - Eklendi - - -

hafıza kartını biçimlendir hard format at kardeşim atmamışsın widgette bazı uygulamalara kolay erişim sağlar
hard yapınca sosyal ağlar gidiyor

- - - Eklendi - - -

admin önemli bir sorun var.uygulama yöneticisinden suit ayarlarına giremiyorum.suit ayarlarına giremeyince de dokumatık ekranla oynanabilecek bir oyunu oynuyamıyorum.nasıl bir çözüm önerirsiniz.

ibyz07823

ibyz07823

Üye
biz mi diyoz