LeoFrankLy
Üye
çok iyi artik yayinlasan bütün türkiye seni bekliyor.yarin neti açinca cfwni görmek dilegiyle.tüm dostlara hayirli geceler.
bu baya bi abartılı olmadımı

çok iyi artik yayinlasan bütün türkiye seni bekliyor.yarin neti açinca cfwni görmek dilegiyle.tüm dostlara hayirli geceler.

72 milyon bu anı bekliyor 
72 milyon bu anı bekliyor
![]()

Upload başladı. ama biraz yavaş 

Upload başladı. ama biraz yavaş
![]()
Çok büyük farklar var mı?Ev ekranında yada herhangi birşeyde?Bird dün sana attığım ev ekranı nasıl ?
Onu ben zaten kullanıyordum . Fakat dediğimiz gibi biraz kasıyor onuda ekledim ama pakete isteyen kullanabilir
Neden acaba :?Hard format attınmı?Aynen öyle yanlız ben senin dediğin gibi gene flashladım uda ile gene 71 MBNeden acaba :?
Hard format attınmı?

Bu bi ara banada oluyodu. Hatta dün bişeyler denerken bile oldu ama sonra tekrar attığımda 103 mb oldu. TEl hafızası kafayı yiyor bazen demek. Gelecek versiyonda herkeste 68 mb olucak merak etme

Bu bi ara banada oluyodu. Hatta dün bişeyler denerken bile oldu ama sonra tekrar attığımda 103 mb oldu. TEl hafızası kafayı yiyor bazen demek. Gelecek versiyonda herkeste 68 mb olucak merak etme![]()

Yok yok olmaz m.etmeO zaman bak gör bende 51 MB olacak![]()

Hayde hayırlısı.İlk indiren benim galiba.Tabi sıcaktan sabahın köründe kalkıp foruma girdiğim içindir.
- - - Eklendi - - -
Engin telefona hard format atsam sosyal ağlar gider mi ?
Çok güzel cfw olmuş.Eline sağlık 

kurdum ilk izlenimlerimi paylaşayım.tel hafızası 67.6mb olarak geldi.Tuş kilidi orjinale döndürüldü.yazı sitili değişmiş hoş olmuş.biri ile konuşurken tuş kilidini açsan bile konuşma ana ekranı görünmüyor.menüye girip bir geri gelince o zaman konuşma menüsü görünüyor.sustur beklet hoparlöl etkin aramayı kapat menüsünü kasdediyorum.çokta önemli bir sorun sayılmaz.3B zilsesi efekti diye bir şey var ne olduğunu merakettim.ayrıca widget ne işe yarıyor.temel ev ekranı sorunsuz çalışıyor.şimdilik bu kadar.uğraştıkça yeni şeyler yazacağım.İlk izlenimim piyasadaki en kaliteli cfw olmuş.
hard yapınca sosyal ağlar gidiyorhafıza kartını biçimlendir hard format at kardeşim atmamışsın widgette bazı uygulamalara kolay erişim sağlar