Arkadaş ben cfw yüklediğimde bende 102mb görüyor ben bir şey anlamadım kimi 62mb kimi 59mb söz ediyor acaba eksik bir şeymi yapıyorum,eksik kurmuş olabilirmiyim ters giden bir şey var ama nedir.dediğin sorunu hiç yaşamadım görmedim. hangi moddan olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimal yeni cfw de olmcak
- - - Eklendi - - -
Şuan çalıştığım yazılımda 62mb boş ram gördüm temel ev ekranında. Flash live ev ekranında ise 59 mb. bunlar harika rakamlar
Reis TV Çıkışını yaptın mı?(TV kablosunu 5800 kullandığından alsam çalışırmı?) Buarada haritalar gibi önemli ve gerekli uygulamalarını silmesen daha güzel daha iyi olur.
Arkadaş ben cfw yüklediğimde bende 102mb görüyor ben bir şey anlamadım kimi 62mb kimi 59mb söz ediyor acaba eksik bir şeymi yapıyorum,eksik kurmuş olabilirmiyim ters giden bir şey var ama nedir.
Hangi ev ekranı?Cfw ev ekranını iptal edebiir miyiz? Böyle bir imkan var mı ?
Hangi ev ekranı?
Böyle bişey mümkün değil. SAdece 9 ev ekranı kullanmamak istiyosan paylaşıcağım rofs3 dosyasını yüklemezsin. uda,core,ve rofs2 yüklersin 3 adet orjinal ev ekranını kullanırsın

Hadi ya.Ama olsa güzel olurdu.N-Desk'i yüklerdik tuş kilidini açtığımızda direk menü gelirdi.Çok da rahat olurdu![]()
![]()

- - - Eklendi - - -
tv çıkışını ekledim fakat çalışıyormu çalışmıyormu test edemiyorum
sayın admin ben sadece temel ev ekranınını kullanmak istiyorum.simgeler biraz küçük ama çok güzel.diğer ev ekranları ile ilgilenmiyorum.nasıl yaparız.bir yol gösterirmisin.Böyle bişey mümkün değil. SAdece 9 ev ekranı kullanmamak istiyosan paylaşıcağım rofs3 dosyasını yüklemezsin. uda,core,ve rofs2 yüklersin 3 adet orjinal ev ekranını kullanırsın
inşallah.bir hastalık oldu bende.hergün cfw yüklenir mi.artık bir son vereceğim bu duruma.senin cfwenden sonra ancak c6 portu gelirse değiştiririm.telefon elimde hem kapanıp açılıyodu kendi kendine tel ana kartı kvk yeni değiştirdi.bir daha bozmayalım hemi.Yarın sabah İnş Bitmiş olur
inşallah.bir hastalık oldu bende.hergün cfw yüklenir mi.artık bir son vereceğim bu duruma.senin cfwenden sonra ancak c6 portu gelirse değiştiririm.telefon elimde hem kapanıp açılıyodu kendi kendine tel ana kartı kvk yeni değiştirdi.bir daha bozmayalım hemi.
V23 ÇIKARSA GÜNCELLEME YAPABİLİRMİYİZ CFW Yİ YÜKLERSEK.
çok iyi artik yayinlasan bütün türkiye seni bekliyor.yarin neti açinca cfwni görmek dilegiyle.tüm dostlara hayirli geceler.güncelleme yapabilirsiniz