LeoFrankLy
Üye
facebook ve youtube eklersen yeni cfw ne çok makbule geçer.
facebook,youtube,twitter duruyor. şuan bu cfw den tek eksiği tel hafızası artmıyor
facebook ve youtube eklersen yeni cfw ne çok makbule geçer.
boş ver artmasin 45mb yeter.zatene herkes hafiza karti kullaniyordur.tel hafizasina ihtiyaç yok.facebook,youtube,twitter duruyor. şuan bu cfw den tek eksiği tel hafızası artmıyor
boş ver artmasin 45mb yeter.zatene herkes hafiza karti kullaniyordur.tel hafizasina ihtiyaç yok.
kamera ayarı şuan telefonun orijinalindeki gbi
- - - Eklendi - - -
tel hafızası 67 mb olarak geliyor

Engin telefon hafızası ilk başta 44 MB geliyor hard format atınca 71 MB oluyor.Kamera ayarları şuan güzel değil gibi ama yarın gündüz ışığında bakmam lazım
- - - Eklendi - - -
Ayrıca flash ev ekranındaki numara çevirme ikonu çalışmıyor.Bu büyük bir sıkıntı

Nasıl ya bak ben şöyle flash atıyorum:
1-)Rm-697 seçiyorum
2-)sonra flashing den firmware update ye tıklıyorum.
3-)sonra product code yi seçiyorum.
4-)sonra ayarlara tıklayım rofs2 ve c00 hariç hepsini siliyorum.
5-)Rofs2 ile c00 seninkilerle değişiyorum.
6-)Refurbish'e basıyorum işlemleri yapıyorum.Sonunda tamamlandı yazıyor zaten.
Nerede hata yapıyorum ?
ah şu simgeleri biraz daha büyütebilsek.orzinalindeki kadar olsa süper olurdu.
keşke olsa ama yok onlar kalıp gibi sadece simgeleri değişiyor mod ileAnladım çalışmalarında başarılar diliyorum.iki tane hesaplama var.bu neden kaynaklanıyor.bunu 1 e indirebilirmiyiz.v.merkezi gereksiz kaldırılabilir ayrıca chat da öyle.senin o dediğin simgeler malesef büyümüyorkeşke olsa ama yok onlar kalıp gibi sadece simgeleri değişiyor mod ile
android font. Belle tema efekti
Öncelikle ne zaman hazır olur.görsel anlamda biraz daha değişik simgeler kullanırsanız daha hoş olur.windows 7 nin görselleri mesela.Fw işlerini son bir cfw yapıp bırakıcam. Onada başladım buna çok benzicek ve daha stabil olucak. Font ve tema efekti gbi görsel istekleriniz warsa söyleyebılırsnz
Az kaldı sabredin core şifresi kırılmıyo fakat daha tatlı bi çözüm buldum C6 port devrim niteliğinde gelecek....Öncelikle ne zaman hazır olur.görsel anlamda biraz daha değişik simgeler kullanırsanız daha hoş olur.windows 7 nin görselleri mesela.
- - - Eklendi - - -
c6 portunu yapamayacak kimse galiba.1 yıldır uğraşıyorlar sonuç olumsuz.
Az kaldı sabredin core şifresi kırılmıyo fakat daha tatlı bi çözüm buldum C6 port devrim niteliğinde gelecek....

Az kaldı sabredin core şifresi kırılmıyo fakat daha tatlı bi çözüm buldum C6 port devrim niteliğinde gelecek....

2. Kişisel ayarlardkı widgets bı etkısı yok 3. ise bootscreen degstrmk ıcn win7 bootscreen ı x-plore progrmı ıle c y yukledm ama z de senn yapms oldugn boot calısyor ve z de degsklık yapamyrm yardımn ıcn smdıdn tesskler ..