format at veya yazılımı tekrar yükle şuan cıstık cıstık müzik dinliyorum ben aynı yazılımlamüzik çalara grdmde hata veriyor. Genel sistem hatası diye müzikler e/music te

format at veya yazılımı tekrar yükle şuan cıstık cıstık müzik dinliyorum ben aynı yazılımla![]()
format at veya yazılımı tekrar yükle şuan cıstık cıstık müzik dinliyorum ben aynı yazılımla![]()
Yavaş yavaş yapıyorum. Şuan Flash ev ekranını türkçeleştirdim. Çalışmayan kısayolları düzelttim. Birazdan paylaşıcamDediklerimi ne zaman yapacaksın
Yavaş yavaş yapıyorum. Şuan Flash ev ekranını türkçeleştirdim. Çalışmayan kısayolları düzelttim. Birazdan paylaşıcam
Ben kullanıyorum. Eminim benden başka kullananda vardırFlash ev ekranı kullanılmıyor bence

Uygulama ve ekranı moduna göre değişir ram miktarı. 61-62 mb ram gören var. Ekleyeblrsn istdğn moduÇok güzel ellerine sağlıkta ram 45 mb kalıo :S Fertile ceresden güzel ama fertile cereste 59 mb kalıodu
- - - Eklendi - - -
Bide izin verirsen senin cfw ne birkaç mod eklicem bide rom patcheri gömcem
Temel ev ekranı temasında simgeler küçük kalıyor.Admin o simgeleri büyütürsen çok iyi olur.simgeleri büyütelim üzerlerindeki yazıları silelim.yazısız biraz daha büyük simge güzel olur.
- - - Eklendi - - -
telefon cepte iken tuş kilidi yanlışlıkla açılıyor.tuş kilidini orzinale döndürsek nasıl olur acaba.ayrıca temel ev ekranı temasını kullanırken ortadaki tuşa basınca sürüklemeli tuşaç gelmiyor.