C5-03 Hack yapıcam ama nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şimdi iyice sinir oluyorum nokia sitesinde güncelleme var telefonda gözükmüyor site

ahmetc503

Arkadaşlar şimdi iyice sinir oluyorum nokia sitesinde güncelleme var telefonda gözükmüyor site

*#0000# seçenekler günncellemeleri kontrol et

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Çok denedim olmuyorrrr her şeyi denedim :off::off::off:

newkral

Üye
ayarlar telefon telefon yönetimi cihaz güncellemelerine gir seceneklerden güncellemeleri kontrol et orda bulacak yeni sürümü sonra yükle telefon kapanıp açılacak bu kadar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
yaptım yine olmadı zaten onun kısasıda var*#0000# de aynısı

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 02:26:05 ---------- Yazıldı @ 02:02:54 ----------

Arkadaşlar güncelleştirmenin neden görünmediğini anladım galiba .Ben Edirne de oturuyotum güncelleme şehir şehir
Geldiğinden dolayı daha edirneye uğramamış olabilir.bir fikri var telefonu yeni açınca şehir
Filan soruyorya ben onu ankara yapsam olurmu çünkü ankarayz günclleştirme gelmiş.
[/QUOTE]
Evet arkadaşlar bu yöntemle güncelleştirne görünür mü ?

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi

Bu ara çok zor dostum. sen gıt bı telefoncuya o guncellesın telını
nekadar sürer ve kaç para ya olur

----------Eklendi @ 16:40:41 ---------- Yazıldı @ 16:18:04 ----------

sertifika için az önce başvurdum gelince haber vericem BY_Gablin sonra yardımcı olursun dimi sertifika soruyodunya hep :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
nekadar sürer ve kaç para ya olur ----------Eklendi @ 16:40:41 ---------- Yazıldı @ 16:18:04 ---------- sertifika için az önce başvurdum gelince haber vericem BY_Gablin sonra yardımcı olursun dimi sertifika soruyodunya hep :D
Tabii :D

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Saat 17:00 1 Gün olucak sertifika başvurma zamanı ortalama nekadar sürede gelir

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bana opdadan 12 saatte gelmişti

----------Eklendi @ 10:41:59 ---------- Yazıldı @ 10:40:51 ----------

Sen nereye başvurdun

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
opda tabikide

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
24 saat doldu ve halen sertifika gözükmüyor :D siteye ingilizce olarak bakıyorum çince bakınca üye girişi yapılmıyo ing dilinde kayıt oldum ondanmı acaba

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
saat 18.30 da çince olarak kzyıt oldum haydi hayırlısı sert.ifikayı akınca hangi yolu izlicemBy_Gablin

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Sertifikayı alınca sistem araçları bölümünde helloox 2.11 var onu dene eğer olmazsa bizim cihazlarda olmuyor pek 2 kişide falan çalıştı yanlış hatırlamıyorsam. Just hack yöntemini dene modifikasyon araçları bölümünde 1. Yazanı yükleyeceksin sonra 2. Yazanı sertifikalayıp yükle daha sonra uygulamalara hack It diye bi uygulama geliyor ona basıyorsun teli hackliyorsun

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
sertifikalama işlemini çözmüş değilim onu nasıl yapıcam hellox u deneme c5_03deneyenlerin yazıları silik çıkıyomuş bende karışık hellox

----------Eklendi @ 02:49:45 ---------- Yazıldı @ 02:32:02 ----------

1sorum olacak hack attıktan sonra telefonda görünüş ve hız(çoook önemli) değişiklik olur mu

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben hız konusunda pek bi şey fark etmedim yükleme amacım imzasız uygulamalardı imzala imzala bezdirdi beni bide bazı ev ekranları hack istiyordu ör: vodafone home screen

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
ev ekranı koyabilicez yani işte bunu sevdim nasıl dosyayı sertifikalıucam bide bunu anlatsan süper olacak:ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Telefondan yapmak için freesigner var MaxiPDA bölümünde onu kur ayarlar kısmından sertifikanın yerini seçiyon sonra görev ekle diyerek imzasız dosyayı seçip imzalıyorsun pc içinde signsis vardı galiba onu kullanmadım ama oda aynı

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
hımm tmm senin 5-6 olmadı 7 saniyede sertifika alma konundaki son bölümünde yapılanjlar işte :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Evet :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt