C5-03 Hack yapıcam ama nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Hack yapıcam ama nasıl ?
Arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi hack yapıcam ama nasıl justinhackı denedim fakat yükleme esnasında korumalı dosya filan diyo yüklenmiyor.Hellox hack var onuda baktım yapamam hiç bişi anlamadım zaten. Kısacası kolay bir hack yöntemi olsun siz telefonu haclerken bir sorun yaşadınızmı nasıl hallettiniz.BANADA ANLATIN BENDE çözeyim bu sorunu.

Marka:Nokia
Model:C5-03
Yazılım:v12
(Güncelleştirme gözükmediğinden) hacklı tellerde gözüküyo bence çünkü kime sorsam hacklı ve yüklemiş sürümü
Haydı biz çözüm bulunda bende sertifika hatası çekmeyeyim

'Patron

'Patron

Üye
Arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi hack yapıcam ama nasıl justinhackı denedim fakat yükleme esnasında korumalı dosya filan diyo yüklenmiyor.Hellox hack var onuda baktım yapamam hiç bişi anlamadım zaten. Kısacası kolay bir hack yöntemi olsun siz telefonu haclerken bir sorun yaşadınızmı nasıl hallettiniz.BANADA ANLATIN BENDE çözeyim bu sorunu.

Marka:Nokia
Model:C5-03
Yazılım:v12
(Güncelleştirme gözükmediğinden) hacklı tellerde gözüküyo bence çünkü kime sorsam hacklı ve yüklemiş sürümü
Haydı biz çözüm bulunda bende sertifika hatası çekmeyeyim
Bu ara çok zor dostum. sen gıt bı telefoncuya o guncellesın telını

ahmetc503

telefoncu hack ler mi

----------Eklendi @ 18:46:31 ---------- Yazıldı @ 18:46:10 ----------

ben kendimde hacklerim

----------Eklendi @ 18:46:50 ---------- Yazıldı @ 18:46:31 ----------

ama imei vermek istemiyorum

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
sertifikaladıktan sonrada korumalı dosya filan diyor ama

----------Eklendi @ 13:25:34 ---------- Yazıldı @ 13:16:13 ----------

güvenli bir saylıyıcıdan alına korumalı dosya yüklenemez

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Korumalı dosya mi Allah Allah bende öyle demediydi hangisini kurarken korumalı dosya diyor

----------Eklendi @ 13:30:30 ---------- Yazıldı @ 13:29:52 ----------

Imzayı kaldır dene sonra tekrar imzala

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Senin yönteminde 2 sindede dedi ama aşadaki adam baylaşmış yorumsa onunkinde sadece 2. olan

----------Eklendi @ 13:41:59 ---------- Yazıldı @ 13:39:26 ----------

Tekrar güvenli bir saylayıcıdan alınana korumalı dosya yüklenemez dedi :D

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Yarım edecek yokmu bea

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
yha yardım edin :ah:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:a::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
Arkadaslar C5-03 kullaniyorum. Ben simdi sistemi silip tekrar yüklemek istiyorum. Ben hard format attim ve sosyal paylasim klasörü icindekilerin tümü gitti. Bunu tekrar nasi düzeltebilirim? Oviden yeniden yazilim yükledim ama olmadi ??

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Arkadaslar C5-03 kullaniyorum. Ben simdi sistemi silip tekrar yüklemek istiyorum. Ben hard format attim ve sosyal paylasim klasörü icindekilerin tümü gitti. Bunu tekrar nasi düzeltebilirim? Oviden yeniden yazilim yükledim ama olmadi ??
Aynen Bende Hard Format atmıştım sosyal Ağlar Yok Bulamıyom:ağlarım:

ahmetc503

o sosyal ağlar başka olan birinden paylaşılmazmı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kurulu geliyor olmaz

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
yha yardım edinde atayım telefona hack

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Sertifikan var mi onu söyle

newkral

Üye
bende sertifika war ama güvenli bir sağlayıcıdan alınan uygulama yüklenemez dior bu telefonu sertifika kullanmadan güncelleme yolu yokmu

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Şimdilik yok hangi hack programıyla hack yapmaya çalıştın

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
bende sertifika war ama güvenli bir sağlayıcıdan alınan uygulama yüklenemez dior bu telefonu sertifika kullanmadan güncelleme yolu yokmu
<br />
<br /> bendede aynısını dedi

----------Eklendi @ 01:40:24 ---------- Yazıldı @ 01:39:55 ----------

justinhack ile

ahmetc503

sanırım jaf la da hackleniyodu

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
sen hacledin mi

----------Eklendi @ 02:26:05 ---------- Yazıldı @ 02:02:54 ----------

Arkadaşlar güncelleştirmenin neden görünmediğini anladım galiba .Ben Edirne de oturuyotum güncelleme şehir şehir
Geldiğinden dolayı daha edirneye uğramamış olabilir.bir fikri var telefonu yeni açınca şehir
Filan soruyorya ben onu ankara yapsam olurmu çünkü ankarayz günclleştirme gelmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt