LeoFrankLy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tamam abimdu düzgünce ayarlayım uğraştırmasın seni
Alırsa Leoyu kapsın adam teli flashlamaktan sakat bırakacak birgünDostum güzel yapmışssn nokia seni kara listeye almasın bizden iyi yapıyo diye
sisteme gommek değilde başka bi türlü hallettimMasterthone ve LeoFrankLy ellerinize saglık. cfw nizi kurdum yükledim gayet güzel olmus. spb gömülü halini bende alabilirmiyim stabil çalısıyorsa eger.
Alırsa Leoyu kapsın adam teli flashlamaktan sakat bırakacak birgün
- - - Eklendi - - -
sisteme gommek değilde başka bi türlü hallettimtaskman ile menüyü otomatik kapata alınca ram 48 mb boş kalıyo üstelik belle ara yüzüyle ki arayüzüde editleyp save ledim süper oldu ya normal çalışırkende 40 mb bos ram bırakıyo
spb nin edit halini paylaşırım sw ye gömünce sorunlar yaratıoBelle'li halini paylaşacan mı?Paylaşacaksan ne zaman ?
yarın gibi bugün de ince ayarlarıı çekmek istiyorum..ne zaman paylaşırsın dostum
spb nin edit halini paylaşırım sw ye gömünce sorunlar yaratıoextra bi 9 mb belle arayüz editim var walla güzelde oldu
denerim :dAdamım işte spb'yi gömebilsen sisteme on numara olur.Spb de ben ofw de 43 MB ram gösterdim telefona
hafıza kartına gir ordan klasörden uygulama yükler gbi yükle morewidget klasöründen seçcen dostumbu cfw'yi siteye attıgınız ılk gun ındırmıstım fakat telım garantıde oldugu ıcın flashlıyamamıstım.3gun once aldım garantıden telımı.ewe gelır gelmez flashladımbasarılı bır calısma fakat morewidgets'e dosya yonetıcısınden gırıp wıdgetlerı ısaretledıgımde samsung ekranında cıkmıyor.telı kapatıp actım herseyı denedım olmadı.bı yardım edersenız sewınırım
hafıza kartına gir ordan klasörden uygulama yükler gbi yükle morewidget klasöründen seçcen dostum
hocam bende 3 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok tu ama bugün daha öncesinde telefonun kamerasından çektiğim videoları izleyim dedim takılıyor ses gidiyor desteklemiyormuş gibi bir durum var nasıl çözerim bu durumu
birde bilmiyorum öyle mi denk geliyor yoksa temanın mı özelliği akşam saatlerinde akvaryumun rengi değişiyor sabah tekrar değişiyor paylaşıyım dedim
O flash ev ekranında kamera saate göre değişiyor işte arkadaşım akşam olunca karanlık oluyor gündüz olunca aydınlıkdiğer soruna bi bakmam lazım yardımcı olmaya çalışıcam
flash live bozuk bembeyaz.. yardım
yedeklenmiş içerik yok diyo ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?