neşter1461
Üye
lıght temasının arka pılanını renklerini windows 7 temasına uygulaya bilirmisin.windows 7 teması üzerinde az bir oynama yapman mümkün mü.ikonlar aynı kalsın ama arka plan kenar renkleri falan lıght temasında olduğu gibi olsun.orjinal ikonlusu var elimde ama isteyen olmaz diye koymadım
Söz verdim fakat light temasına ikon eklenmiyor ben beceremedim çok usta biri lazım bu konuda normalde basit bir işlemdi ama o temaya olmuyorsöz verdi bana yapacak bir güzellik.sen işi neden bozuyorsun.
sende light temasının arkaplanını windows 7 ye gömSöz verdim fakat light temasına ikon eklenmiyor ben beceremedim çok usta biri lazım bu konuda normalde basit bir işlemdi ama o temaya olmuyor
sende light temasının arkaplanını windows 7 ye göm
siscontents ile yapacaksınAtacan temacı başının sen olduğunu söylemiştiarka planı ve diğerlerini ona nasıl gömücez çok uzun olmazmı o ya
ya aslında biliyorumda üşeniyorum uzun sürer. tmgswitch le aktarıcaktım ikonları light temasına olmuyor
Evet ondan demekki
evet her temada olmuyorçünkü bazı temalar korumalı
Güncelleme gelicek mi ? Gelirse birisinde flash ev ekranı olmasın (HAREKETLİ).
siscontents ile yapacaksın[/QUOT
lıght temasının arka pilanını wın7 temasına gömsün birisi.sülüman dönmez yap bir güzellik elinden gelirse.sıs uzantılı wın7 teması aşağıdaki linkte.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kusura bakma. Tema ilgili internette kimseye yardım etmeme kararı aldım. Sadece sana değil. Herkese. O yüzden bu isteğini geri çevirmek zorundayım. kusura bakma ben yapılacak işlemi söyledim gerisini sende yaparsın bir başkasıda. Bence kendi işini kendin yapmaya çalış. Kimseden hikmet beklemelıght temasının arka pilanını wın7 temasına gömsün birisi.sülüman dönmez yap bir güzellik elinden gelirse.sıs uzantılı wın7 teması aşağıdaki linkte.
siscontents ile yapacaksın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vay arkadaş hangi devre geldim ben böyle.
kusura bakma. Tema ilgili internette kimseye yardım etmeme kararı aldım. Sadece sana değil. Herkese. O yüzden bu isteğini geri çevirmek zorundayım. kusura bakma ben yapılacak işlemi söyledim gerisini sende yaparsın bir başkasıda. Bence kendi işini kendin yapmaya çalış. Kimseden hikmet bekleme
kusura bakma. Tema ilgili internette kimseye yardım etmeme kararı aldım. Sadece sana değil. Herkese. O yüzden bu isteğini geri çevirmek zorundayım. kusura bakma ben yapılacak işlemi söyledim gerisini sende yaparsın bir başkasıda. Bence kendi işini kendin yapmaya çalış. Kimseden hikmet bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?