Süleyman
Üye
O flash ev ekranında kamera saate göre değişiyor işte arkadaşım akşam olunca karanlık oluyor gündüz olunca aydınlıkdiğer soruna bi bakmam lazım yardımcı olmaya çalışıcam
Hareketli flash ev ekranları bataryayı yedi bitirdi be abitelefonda internete girmeye korkuyorum artık
arkadasın söylediği hata eski fwsinden kalan kalıntı olabilir. Cektiğiniz video ıle birlikte hafıza kartında videonun bulunduğu dizine aynı zamanda gizli bir klasör olusur. Format attığımızda bu klasörüde silmemiz gerekir. Bun klasorun adı 5800 '_PAlbTN' olarak geçer. Bu c5 te nasıl bilmiyorum ama videoların bulunduğu dizindeki gizli klasörü sildiğinizde bu sorunun düzeleceğini sanıyorum
opera mini veya başka bi uygulamadayken rastgele ekrana basınca müzük çalara atıyo kullandıkça 4-5 tane daha bug olduğunu gördüm. sonra ofw ye ardından prewiew e geçtim en iyisi bu
opera mini veya başka bi uygulamadayken rastgele ekrana basınca müzük çalara atıyo kullandıkça 4-5 tane daha bug olduğunu gördüm. sonra ofw ye ardından prewiew e geçtim en iyisi bu
bende kullanıyorum kaç gündür ancak dediğiniz gibi bir sorun ile karşılaşmadım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sorun ile karşılasıyorum
koycaz demedik deniyoruz dedikhani yeni sbp shelli yapılıp koycaktınız
zevkler tartışılmaz elbette yalnız şu sistem ikonları berbat.anna anamızı ağlattın.kurdum denedim.emeğinize sağlık iyi iş çıkarmışsınız ama sistem ikonları orjinalindeki gibi kalsaydı daha güzel olurdu diye düşünmeden kendimi alıkoyamıyorum.
kardeşim süpersin hemen videolar içinde bulunan bütün PAlbTN dosyalarını sildim ve sorun çözüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?