C5-03 bluetooth her yüklediğim uygulama veya oyuna 20 kuruş gidiyor:((((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deathclock1

deathclock1

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 bluetooth her yüklediğim uygulama veya oyuna 20 kuruş gidiyor:((((
öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar..
Bugüne kadar ilk defa konu açıyorum yanlışım olursa k.bakmayın şimdiden..

Ben 3 5 ay öncec5-03 nokia telefon aldım
ve bluetooth üzerinden yükleyip telefona kurduğum her uygulamaya 20 kuruş gidiyor sabit 20 kuruş ne yapsam 20 kuruş gidiyor uzun zamndır böyle en sonunda bıktım baş edemiyorum ya hattımı kırcam ya telefonu.. Lütfen yardımlarını bekliyorum.. Bu sorun nasıl olabilir neden olabilir aklınıza gelcek tüm fikirleri yazınız. çoğu taktiği denedim hiç birisi de işe yaramadı telefon ayarlarını bozmaya çalışıyorum gene olmuyor telefona format attım kaç sefer yine bişey değişmedi.. Telefon yazılımı değiştirdim yine sorun değişmedi.. Hattımı başka telefona taktım ve o telefona uygulama yükledim sorun olmadı ama benim kendi hattım ve telefonumda sorun çıkıyor arkadaşlar.. Googleden arattım ama böyle sorun yaşıyan ilk benim heralde :(

slant1111

slant1111

Üye
bluetooth üzernden derken ? Bu arada baştan yanls yere actn knuyu s60v5 bölümüne acman gerekiyor.birde sunu dene bağlantılardan tüm erişim noktalarnı sil.muhtemelen internet yüzünden oluyor.

deathclock1

deathclock1

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedim kardeş onuda pek çözüm olmadı.. zaten telefona format felan atınca siliniyor olması lasım erişim noktaları felan demi?
yani silerek te denedim 1 sefer yine olmadı. blutut derken demek istediğim telefona bulutut aracılıgıyla herhangi bir uygulama atıp kurunca 20 kuruş gidiyorve o yetmez gibi bazı uygulamaları açınca bidaha gidiyor hemen şebeke altında internet çubugu devreye giriyor..
bazen o çıkmasa bile gidiyor 20 kuruş

----------Eklendi @ 22:34:18 ---------- Yazıldı @ 22:31:38 ----------

ve birde şöyle birşey var yüklediğim uygulamalar java olunca yani jar felan olunca onlardan kuruşlarım gitmiyor oyunu oynarkende gitmiyor.. yanlızca sisx lerden gidiyor hem kurunca hem oynarken gidiyor çok saçma bir sorun hayatımda ilk defa böyle birşeyle karsılaşıyorum

İsmail Çolak

Üye
ayarlar-uygulama yöneticisi- yükleme ayarları-çevrim içi sertifika kontrolü açık büyük ihtimal sende bunu kapalı konuma getirirsen sorunun kalkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt