C3-01 Sim Kart Kaydı Yapılamadı diyor; ama... !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert_rap

mert_rap

Üye
    Konu Sahibi
C3-01 Sim Kart Kaydı Yapılamadı diyor; ama... !!!
Arkadaşlar, şimdi ben bu telefonu alalı 2 ay falan oldu. Daha 1,5 ay olmuştu ki , tuşları silindi ve bataryasının ömrü bitti. Neyse öyle yada böyle kvk ya gönderdm ben bunu. kozmetik hatası dediler tuşlar için batarya içinse kullanıcı hatası. hadi tamam tuşlar kozmetik hatası batarya ne alaka? neyse yapmadan geri gönderdiler -bende yan sanayi bi bataryayla idare etme kararı aldım-.. ama nasıll... güncel yazılım atmışlar , şimdi telefon sim kart reddedildi/sim kart kaydı yapılamadı gibi hatalar vermeye başladı ve kamerası çalışmaz duruma geldi (işlem başarısız-kamera durduruldu diye bir hata ile) sim kart hatası için teli kapıyorum açılmıyor açılıyor 3-4 defadan sora , gene sim yok gene yapıyorum gelio sora gidiyo falann... Açıkçası telefonun içine ettiler. etmediğim küfür hakaret kalmadı , yarın bizzat gidicem bakalım.. yorumlarınızı bekliorum

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hakaretler fazla ileri seviyede olmaz umarım. Sen telefonu servise ver güzelce derdini anlat kullanışlı hale getirsinler. 6 kez servislik olursa tüketici haklarına faturaları ile beraber ver kaybetmeden. bataryanın kullanıcı hatası olduğunu da ilk defa duyuyorum açıkçası, umarım işin hallolur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...