C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
aksam şarja taktım sabah saat 9:30 da baktım 1 kademe gitmiş niye böyle az gidiyor acaba şu anda 1 kademe kaldı :S

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sende biliyorsunki bu cfw pil çok iyi bunu hem kendimden hemde kulanıcı yorumları ya sen çok aşırı telefonu kurcalıyorsun yada kulandığın bazı uygulamaların sistemede sürekli çalışmalarının verdiği bir sıkıntıdır yada gerçekten pilin zayıftır bende baya bir kulanıyorum ama 2 gün rahat pilim gidiyor inan böyle ilk cfw yi yüklediğinde bu sorun varmıydı underTaker kardeşin dediği gibi aklıma geldi ramblowda ve kilmede bazı proları çalışmasına olanak verebiliyorsun kilmeye gir otomatik başlangıçta çalışan proları durdur ve ramblovuda otomatik temizleme yapma

PriZm

PriZm

Üye
aksam şarja taktım sabah saat 9:30 da baktım 1 kademe gitmiş niye böyle az gidiyor acaba şu anda 1 kademe kaldı :S
ramblow otomatik temizleme modunda ise kapat baya şarj götürüyor:hmmm

V/RS

V/RS

Üye
ramblow kapalı ama kill me de başlangıçta kapatma açık ondan olurmu

PriZm

PriZm

Üye
kill me yi kullanmadığım için bilmiyorum rasim gelsin ona sorarsın:oke:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
killme 1 kere açılışta temizlemesi şarj götürmez o kadar başka bişi var sende fw yi denemedim şarj süresini bilmiyorum ama killme den olamaz bende öyle kullanıyorum bi sorun yok

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ramblow kapalı ama kill me de başlangıçta kapatma açık ondan olurmu
kardeş üstede cvp yazdım kilmeye gir sistem dosyalarını üzerine gel başlangıçata açık yada kapalı seçeneği vardır bunları kapalı hale getir tabiki etkisi var bazı sistem dosyaları gereksiz çelışıyor bunlarda enerji tüketimine sebep olur eyer sonuç almasan bişey yapmışsın sistem doyaları ile falan umarım oynamamışsındır dediklrimi yap sonuç almasan en mantıklısı cfw yi yeniden kur

V/RS

V/RS

Üye
abi şu aanda çıkarılabilirlerde açık olan akncapserver,aknfysr,giriş ekranı,sysap,telefon,menukeyserver,handy taskman var bunlardan herhangi birini kapattığımda (handy taskman hariç) telefon reset atıyo kapatamıyorum yani nasıl yapacam ya :(

PriZm

PriZm

Üye
5800cı senin patarya ölmüş olabilir. başka bir batarya bulup tekrar deneyebilirmisin?

V/RS

V/RS

Üye
bataryam iyi ya bundan önceki fw de rahat 3 gün gidiyodu

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
abi şu aanda çıkarılabilirlerde açık olan akncapserver,aknfysr,giriş ekranı,sysap,telefon,menukeyserver,handy taskman var bunlardan herhangi birini kapattığımda (handy taskman hariç) telefon reset atıyo kapatamıyorum yani nasıl yapacam ya :(

kardeş bak anlatamıyorum sonlandırma kilmeyi aç alta seçeneklerde otomatik başlangışta açık kapalı var ordan kapat sonlandırma sonlandırdığında tabiki sistemi kapatıyorsun doğal olarak tlfn kapanır

• Beğen
Tepkiler: gogix ve memoxxxxx
PriZm

PriZm

Üye
o zaman bir hard format at tel 0 lansın belki düzelir:hmmm
ama eminimki bu sorunun nedeni teline yüklediğin bir programdan kaynaklanıyor.
şuan yüklü olan programları sayabilirmisin?

V/RS

V/RS

Üye
kardeş bak anlatamıyorum sonlandırma kilmeyi aç alta seçeneklerde otomatik başlangışta açık kapalı var ordan kapat sonlandırma sonlandırdığında tabiki sistemi kapatıyorsun doğal olarak tlfn kapanır
onu kapattım şimdi olmadı bidaha format atacam şu anda opera mobile,opera mini,handy taskman,brighlight,nimbuzz,xplorer,garmin,ion battery,phototwister,screensnap,shazam,worms,seismograf,winrar,ramblow,raging thunder,angry birds,bounce it,dogwist gibi programlar yüklü

PriZm

PriZm

Üye
onu kapattım şimdi olmadı bidaha format atacam şu anda opera mobile,opera mini,handy taskman,brighlight,nimbuzz,xplorer,garmin,ion battery,phototwister,screensnap,shazam,worms,seismograf,winrar,ramblow,raging thunder,angry birds,bounce it,dogwist gibi programlar yüklü
shazam,nimbuzz,ion battery çok olmasada şarj yer:oke:

V/RS

V/RS

Üye
ion battery i kaldırdım yanlış gösteriyodu zaten :D ama diğerleri lazım bana yaa onları kaldıramam :(

PriZm

PriZm

Üye
onlar varsa uzun patarya yok:ehe

• Beğen
Tepkiler: r@sim
V/RS

V/RS

Üye
ama önceki fw de bunların hepsi varken 3 gün gidiyodu

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ion battery i kaldırdım yanlış gösteriyodu zaten :D ama diğerleri lazım bana yaa onları kaldıramam :(
kardeş ne yapmışsın ya bu kadar pro yüklü üstelikte çoğu bataryayı öldüren prolar birde bataryadan şikayetçisin ha birde eğer format atacaksan bu prolarının çoğu sağlıklı çalışmaz bence hafıza kartındaki sistem pravite data resurce bunları sil tele format at ve prolarını yeniden kur bu bir sorun teşkil edermi

• Beğen
Tepkiler: gogix ve memoxxxxx
PriZm

PriZm

Üye
gerçekten çok garip bir durum:hmmm

birşey denemeni isteyeceğim:
hard format at:
nokia energy profiler i yükle
normal kurduğun programları sırasıyla yükle
sonra energy profileri aç
işlemci kullanımı bölümüne geç
işlemci kullanımına bak:ehe
sonra programları yavaş yavaş kaldırmayı dene işlemciyi kullanan programı bulunca tmm dır:oke:

Üst Alt