r@sim
Üye
Teşekkürler çok güzel bir firmware olmuş eline sağlık
güle güle kulan kardeş
Teşekkürler çok güzel bir firmware olmuş eline sağlık
ramblow otomatik temizleme modunda ise kapat baya şarj götürüyoraksam şarja taktım sabah saat 9:30 da baktım 1 kademe gitmiş niye böyle az gidiyor acaba şu anda 1 kademe kaldı :S

kardeş üstede cvp yazdım kilmeye gir sistem dosyalarını üzerine gel başlangıçata açık yada kapalı seçeneği vardır bunları kapalı hale getir tabiki etkisi var bazı sistem dosyaları gereksiz çelışıyor bunlarda enerji tüketimine sebep olur eyer sonuç almasan bişey yapmışsın sistem doyaları ile falan umarım oynamamışsındır dediklrimi yap sonuç almasan en mantıklısı cfw yi yeniden kurramblow kapalı ama kill me de başlangıçta kapatma açık ondan olurmu
abi şu aanda çıkarılabilirlerde açık olan akncapserver,aknfysr,giriş ekranı,sysap,telefon,menukeyserver,handy taskman var bunlardan herhangi birini kapattığımda (handy taskman hariç) telefon reset atıyo kapatamıyorum yani nasıl yapacam ya![]()
onu kapattım şimdi olmadı bidaha format atacam şu anda opera mobile,opera mini,handy taskman,brighlight,nimbuzz,xplorer,garmin,ion battery,phototwister,screensnap,shazam,worms,seismograf,winrar,ramblow,raging thunder,angry birds,bounce it,dogwist gibi programlar yüklükardeş bak anlatamıyorum sonlandırma kilmeyi aç alta seçeneklerde otomatik başlangışta açık kapalı var ordan kapat sonlandırma sonlandırdığında tabiki sistemi kapatıyorsun doğal olarak tlfn kapanır
shazam,nimbuzz,ion battery çok olmasada şarj yeronu kapattım şimdi olmadı bidaha format atacam şu anda opera mobile,opera mini,handy taskman,brighlight,nimbuzz,xplorer,garmin,ion battery,phototwister,screensnap,shazam,worms,seismograf,winrar,ramblow,raging thunder,angry birds,bounce it,dogwist gibi programlar yüklü

kardeş ne yapmışsın ya bu kadar pro yüklü üstelikte çoğu bataryayı öldüren prolar birde bataryadan şikayetçisin ha birde eğer format atacaksan bu prolarının çoğu sağlıklı çalışmaz bence hafıza kartındaki sistem pravite data resurce bunları sil tele format at ve prolarını yeniden kur bu bir sorun teşkil edermiion battery i kaldırdım yanlış gösteriyodu zatenama diğerleri lazım bana yaa onları kaldıramam
![]()