C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bende aynı fikirdeyim ama insanı rahat bırakmıyorlaki bakalım kardeş hayırlısı neyse o olsun

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Bu Resmi Ben Koymuştum Ram Olarak Çok İyi Bir Cfw Hiç Dokunmadan 61 MB Ramla Karşılaştığımı Bile Hatırlıyorum

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Bu Resmi Ben Koymuştum Ram Olarak Çok İyi Bir Cfw Hiç Dokunmadan 61 MB Ramla Karşılaştığımı Bile Hatırlıyorum

bu zaten herşeyi anlatıyor ama gelde anlamak istemeyene anlat ne dersen de onlar yine bildiğini savunuyor

ka'in

ka'in

Üye
rasim kardeş sen ona buna bakma bir iki kişinin olumsuzlukları hiç önemli değil eminim herkes senden ve kaliteli cwf n den memnun bizimde bu siteninde senin gibi işin ehli ve ustasına ihtiyacımız var iyiki varsın son cfw tek kelime ile kusursuz

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler arkadaşım düşüncelerin için

Uploaded with

bu bende ramın son hali 13 gün falan oldu cfw yi kulanıyorum bir çok pro yüklü olmasına ramen scrensnapı kapasam 60 olur ve son hali en düşük 57 en yüksek 76 bu az bir rakam değil yani

memoxxxxx

Üye
kardeş bazı arkadaşların hatrına bende foto ekleyecektim ama artık sen eklemişsin ama bende 1haftadır kulanmama ramen 62 rem

PriZm

PriZm

Üye
teşekürler arkadaşım düşüncelerin için

Uploaded with

bu bende ramın son hali 13 gün falan oldu cfw yi kulanıyorum bir çok pro yüklü olmasına ramen scrensnapı kapasam 60 olur ve son hali en düşük 57 en yüksek 76 bu az bir rakam değil yani
+2-3 mb ramde ramblowdan ekle çünkü oda 2-3 mb yiyor yani 68 ise 70 falan gibi oluyor bunu ana ekrandaki ram widgetleri ile deneyebilirsiniz:oke: ramblowdan temizlik yapın,kapatın ramblowu ana ekrandaki widgetten bakın daha arttığını göreceksiniz:oke:

ramozotti

Üye
arkadaşlar ram e mam e takılmayın derim ben.telefonuma cfw yüklemeye başladığımdan beri yüklediğim en iyi cfw dir rasim kardeşimizin cfw si.operadan o kadar sekme açtıgım halde en ufak bir hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın hatası görmedim.rasim hocam bana demişti biraz kullan kullandıkça oturacağını göreceksin diye.gerçekten ne kadar haklı oldugunu anladım.kendisine bu fw yi bize yaptığı için teşekkürlerimi borç bilirim.inanın 2 yıldır telefonu boşuna kullanıyormuşum onu anladım şu 2 gündür.şuan hızdan uçuyor resmen inanın abartı değil.tekrar teşekkürler rasim usta

V/RS

V/RS

Üye
tema efekti kapalı r@saim hocamın dediği klasör sililnmiş yendien başlatılmış kill me den birkaç programın kapatılmmış ve ramblow ile tamizlenmiş hali önemli değil ram falan bu fw bana böylede yetiyo önemli olan boyu değil işlevi :D

--------------- Ekleme ---------------

bu arada aha size operada 40 sekme :D

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ram e mam e takılmayın derim ben.telefonuma cfw yüklemeye başladığımdan beri yüklediğim en iyi cfw dir rasim kardeşimizin cfw si.operadan o kadar sekme açtıgım halde en ufak bir hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın hatası görmedim.rasim hocam bana demişti biraz kullan kullandıkça oturacağını göreceksin diye.gerçekten ne kadar haklı oldugunu anladım.kendisine bu fw yi bize yaptığı için teşekkürlerimi borç bilirim.inanın 2 yıldır telefonu boşuna kullanıyormuşum onu anladım şu 2 gündür.şuan hızdan uçuyor resmen inanın abartı değil.tekrar teşekkürler rasim usta

memnun kaldığınıza çok sevindim güle güle kulanmanı diliyorum ramazoti kardeşim

burada ayrı bir not eklemek istiyorum underTaker kardeşime aireten teşekür ediyorum çünkü doğru
düyor ramblow ve widgetleride hesap edersek size söylediğim ram değerini aşıyoruz herkese iyi kulanımlar

ka'in

ka'in

Üye
rasim ustad bir ricam olacak 3x4 de acaba n8 ikon ekleyebilirmisin

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 4x4 n8 ikonludur bana göre kafi ama istek gelirse duruma bakarız

kendir

kendir

Üye
core.cor dosyası navifirmde yok

realdjferdy

realdjferdy

Üye
4x4 eklemişsin ellerine sağlık yalnız sıfıra basınca bluetooth açıp kapamıyor büyük bi eksiklik olmasada, işime yarıyordu
birde muzik veya nette iken kırmızı tuş ile masa üstüne dönünce programlar kapanmıyor nedendir

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
4x4 eklemişsin ellerine sağlık yalnız sıfıra basınca bluetooth açıp kapamıyor büyük bi eksiklik olmasada, işime yarıyordu
birde muzik veya nette iken kırmızı tuş ile masa üstüne dönünce programlar kapanmıyor nedendir
kardeş 0 ra basınca blutooth açıp kapama özeliği eklemedim kırmızı tuş ile zaten normal de kapanmaz proları menü tuşunu basılı tutup kaparsın orjinal yada orjinal özeliği taşıyan cfw lerde böyledir bir proda çıktığın zaman en güzeli çıkış düğmesini kulanmaktır

V/RS

V/RS

Üye
vay arkadaş şu kırmızıya basınca kapanma özelliğini kimse istemez ama simdi kapanmıyorya illaki birşey denecek yani

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
işte herkes kendine göre bişeyler istiyor

cabbar100

cabbar100

Üye
r@sim kardeşim emeğine sağlık çok güzel bir iş çıkarmışsın (yorumlardan anladığım kadarıyla)
Ben de kullanmak istiyorum bu yazılımdan. Fakat önce bir şey için iznin almam lazım. Bu yazılıma Rusça ekleyip kullanmama iznin olursa kurabilirim. İznin olmazsa da canın sağolsun.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
r@sim kardeşim emeğine sağlık çok güzel bir iş çıkarmışsın (yorumlardan anladığım kadarıyla)
Ben de kullanmak istiyorum bu yazılımdan. Fakat önce bir şey için iznin almam lazım. Bu yazılıma Rusça ekleyip kullanmama iznin olursa kurabilirim. İznin olmazsa da canın sağolsun.

kardeş öncelikle düşüncelerin için teşekürler yazılım konusuna gel
ince yazılımı isdediğin dili ekleyip kulanabilirsin sayfa 1 de anlatığım gibi kopyalama çoğlatma başka sitelerde yaınlama gibi bişey olmadıktan sonra sorun yok

Üst Alt