yok nasıl bakacam bilmiyomki anlamıyom programdan ingilizce ondan
programı yarın falan yüklersem burda anlatırım
kardeş sorunun düzelmedimi daha ne yaptın en son
ömer kardeş seni tekrar görmek ne güzel neredeydin ya bayadır göremiyorum aireten düşüncelerin için çok teşekürler kardeş cfw güzel tabi inşallah hoşüna gideröncelikle emeğinden dolayı sonsuz teşekkürler şunu belirtmek lazım burada müthiş bir emek var sayfanın yarısından fazlasını okudum rasim kardeş daha önceden de senin paylaşımlarını takip eden birisi olarak şunu söyleyebilirim çok sabırlısın ve sorulara hemen yanı t veriyorsun özelden olsun buradan olsun fw ni şimdi kurdum iyi olduğuna eminim arkadaşlardan ricam buradaki emeği alt tarafı teşekkür butonuna basmadan geçmek bence saygısızlık olur bu arkadaş bu işten para kazanmıyor bisürü insanın burada yorumuna cevap veriyor lütfen biraz tutarlı olalım tekrar tekrar teşekkürler diğer fw yapan arkadaşlara da sonsuz teşekkürler
şu an şarjda yarın bakacam nasıl olacakkardeş sorunun düzelmedimi daha ne yaptın en son
--------------- Ekleme ---------------
ömer kardeş seni tekrar görmek ne güzel neredeydin ya bayadır göremiyorum aireten düşüncelerin için çok teşekürler kardeş cfw güzel tabi inşallah hoşüna gider
aslında arada bir giriyordum siteye ama offline olarak bi de malum ygs falan fırsat bulamıyordum ama bugün bi baktım gene yapmışın yapacağını dayanamadım direk indirdim mükemmel olmuş sorun yok fakat bi kaç sorum var web deyken içinde görüntü olan sitelerdeki görüntüleri göstermiyor bende operadan giriyorum normalde böyle mi olması gerekiyor yoksa bende bi sorun mu var bir de demişsin ya ram i biraz daha arttırmak için c private içindeki dosyayı silin private nin içi boş klasör yok bir de arkadaşlar izlesene den falan video izlediklerini söylediler bende sadece operadan girdiğimde facebook videolarını izleyebiliyorum eğer bu sitelerden video izlenebiliyorsa bu fw bu bir ilk olur sorularım bunlar bilgilendirirsen sevinirim tekrar tekrar teşekkürler bu mükemmel paylaşım için
)rasim kardeş http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-performans-kalite-ve-orijinallik-478522.html burada senin cfw ne benziyor !!!