C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
hangi sorunu widgetlerimi?:D

V/RS

V/RS

Üye
bilmiyomki bakalım bugün şarj edecem yarın bakacam yine 150 Mah tan aşağı inmiyo değer

PriZm

PriZm

Üye
garip:hmmm sen cpu hızına baktınmı?

V/RS

V/RS

Üye
yok nasıl bakacam bilmiyomki anlamıyom programdan ingilizce ondan

omer9035

Üye
öncelikle emeğinden dolayı sonsuz teşekkürler şunu belirtmek lazım burada müthiş bir emek var sayfanın yarısından fazlasını okudum rasim kardeş daha önceden de senin paylaşımlarını takip eden birisi olarak şunu söyleyebilirim çok sabırlısın ve sorulara hemen yanı t veriyorsun özelden olsun buradan olsun fw ni şimdi kurdum iyi olduğuna eminim arkadaşlardan ricam buradaki emeği alt tarafı teşekkür butonuna basmadan geçmek bence saygısızlık olur bu arkadaş bu işten para kazanmıyor bisürü insanın burada yorumuna cevap veriyor lütfen biraz tutarlı olalım tekrar tekrar teşekkürler diğer fw yapan arkadaşlara da sonsuz teşekkürler

V/RS

V/RS

Üye
ok :D

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sorunun düzelmedimi daha ne yaptın en son

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle emeğinden dolayı sonsuz teşekkürler şunu belirtmek lazım burada müthiş bir emek var sayfanın yarısından fazlasını okudum rasim kardeş daha önceden de senin paylaşımlarını takip eden birisi olarak şunu söyleyebilirim çok sabırlısın ve sorulara hemen yanı t veriyorsun özelden olsun buradan olsun fw ni şimdi kurdum iyi olduğuna eminim arkadaşlardan ricam buradaki emeği alt tarafı teşekkür butonuna basmadan geçmek bence saygısızlık olur bu arkadaş bu işten para kazanmıyor bisürü insanın burada yorumuna cevap veriyor lütfen biraz tutarlı olalım tekrar tekrar teşekkürler diğer fw yapan arkadaşlara da sonsuz teşekkürler
ömer kardeş seni tekrar görmek ne güzel neredeydin ya bayadır göremiyorum aireten düşüncelerin için çok teşekürler kardeş cfw güzel tabi inşallah hoşüna gider

• Beğen
Tepkiler: omer9035
V/RS

V/RS

Üye
kardeş sorunun düzelmedimi daha ne yaptın en son

ömer kardeş seni tekrar görmek ne güzel neredeydin ya bayadır göremiyorum aireten düşüncelerin için çok teşekürler kardeş cfw güzel tabi inşallah hoşüna gider
şu an şarjda yarın bakacam nasıl olacak

omer9035

Üye
aslında arada bir giriyordum siteye ama offline olarak bi de malum ygs falan fırsat bulamıyordum ama bugün bi baktım gene yapmışın yapacağını dayanamadım direk indirdim mükemmel olmuş sorun yok fakat bi kaç sorum var web deyken içinde görüntü olan sitelerdeki görüntüleri göstermiyor bende operadan giriyorum normalde böyle mi olması gerekiyor yoksa bende bi sorun mu var bir de demişsin ya ram i biraz daha arttırmak için c private içindeki dosyayı silin private nin içi boş klasör yok bir de arkadaşlar izlesene den falan video izlediklerini söylediler bende sadece operadan girdiğimde facebook videolarını izleyebiliyorum eğer bu sitelerden video izlenebiliyorsa bu fw bu bir ilk olur sorularım bunlar bilgilendirirsen sevinirim tekrar tekrar teşekkürler bu mükemmel paylaşım için

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
aslında arada bir giriyordum siteye ama offline olarak bi de malum ygs falan fırsat bulamıyordum ama bugün bi baktım gene yapmışın yapacağını dayanamadım direk indirdim mükemmel olmuş sorun yok fakat bi kaç sorum var web deyken içinde görüntü olan sitelerdeki görüntüleri göstermiyor bende operadan giriyorum normalde böyle mi olması gerekiyor yoksa bende bi sorun mu var bir de demişsin ya ram i biraz daha arttırmak için c private içindeki dosyayı silin private nin içi boş klasör yok bir de arkadaşlar izlesene den falan video izlediklerini söylediler bende sadece operadan girdiğimde facebook videolarını izleyebiliyorum eğer bu sitelerden video izlenebiliyorsa bu fw bu bir ilk olur sorularım bunlar bilgilendirirsen sevinirim tekrar tekrar teşekkürler bu mükemmel paylaşım için

kardeş normalinde zaten operaile girmek lazım hemen hemen herkes öyle yapıyor c-pravite 101f875a klasörü var onu sil ramblowla temizleme yap tlfnu yeniden başlat ramda artış olacaktır
şunuda unutma eğer effect kulanmıyorsan temalarda effect ti kapalı yap ram dahada artrar
güle güle kulan

• Beğen
Tepkiler: memoxxxxx

memoxxxxx

Üye
kardeş herşey harika cfw ile ilgili hiç bir sıkıntım yok sadece senden tek isteğim var 3x4 menü çok hoşuma gidiyor ama n8 ikon eklesen harika olur yine sormuştum ama başka isteyen varsa valla yaparsan çok güzel olacak be kardeş

sucer42

sucer42

Üye
bu sayfayı yeni okuyorum
bu fw yi de indiriyorum sonra kuracam (sınavdan sonra)

HERŞEDEN ÖNCE SİZE
FW NİZE ALLAHA MAHSUS OLAN "HATASIZLIK", "KUSURSUZLIK" GİBİ SIFATLARI EKLEMEDİĞİNİZ İÇİN
SİZE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYOR VE SAYGI DUYUYORUM

bu form da birçok usta, kalfa, çırak fw modluyor. Allah adedini artırsın,
(bu gidişle yerli açık kaynak kodlu mobil işletim sistemimizide belki yapabiliriz) :))

ANCAK BU FW LERİ "HATASIZ" , "KUSURSUZ" , "BEN YENİSİNİ YAPINCAYA KADAR EN İYİSİ BU" GİBİ SIFATLARI EKLEMEK
PEK HOŞ BİR DAVRANIŞ DEĞİL
ÇÜNKÜ , BU SÖZLER BİR ANLAMDA , DİĞER USTALARI KISMEN SAYMAMAK VE SAYGISIZLIK YAPMAK MANASINA GELİR. VE AYRICA TOPLUM TARAFINDAN HOŞGÖRÜLMEYEN "BENCİLLİK" İÇERİR

tekraren bütün fw yapan ustalara, kalfalara ve hatta çıraklara teşekkür eder, işlerinde başarılı olmalarını dilerim

V/RS

V/RS

Üye
dün akşam şarja taktım doldu çıkardım şu anda şarj ful bakalım ne olacak :D

V/RS

V/RS

Üye
mehmet kardeş gördüğün gibi adam başta rasim ustaya yardım ettiği için teşekkür etmiş demekki rasim ustadan izin alarak yapmı yüksek ihtimal hemen bilmeden yorum yapmayın lütfen

cebrailcinpolat

Üye
hocam elıne saglık guzel olmuş.tesekkurler

memoxxxxx

Üye
rasim ustad bu fwden haberdarmısın kont diye bir arkadaş yayınlamış senın fwnin aynısı arkadaşlar link koymuş adam senden izin aldığını yazmış gerçi doğrumu

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilginiz için çok teşekürler kont kardeş daha önce benden izin almıştı bir çok konuda ortak modlarımız yardımlarmız vardır

• Beğen
Tepkiler: memoxxxxx

Üst Alt