çok sağol hepsini yaptım google ve facebook ve operada menüde olsa fena olmaz... onları da ayarlıyabilr misin kardeş...
--------------- Ekleme ---------------
kardeş senin ayarları yaptım hepsi oluyor ama menü 10 sayfa oldudüzenleyince güzel fakat kapatıp açınca teli.eski haline dönüyor ve aynı ikonlar var bi kaç sayfada... mesela takvimden tane.... nottan 2 tane filan.... sende de öyle mi??
ben hero modu kurdumbundan daha güzel

Peki herhangi bir oyunu menüdeki boş bir simgeye atıyabilirmiyiz?
bunların altında birşey yazmadığı için bunlara birşey atama şansım da yok...
)herhangi bir oyun atmayı becerdim![]()
MainMenü de 350 lere kadar gittim ve karşıma yazıları olmayan çok farklı semboller çıktı
Msn Messenger sembolü
Opera Mini sembolüne benzer Dünyanın üzerinde ok şeklinde birşey
Route66 simgesine benzer yani navigasyon simgesine benzer mavi birşey
Kulaklıklı ve mikrofonlu adam olan yeşil bir simge ve değişik değişik şeyler. Bu FW çok karmaşıkbunların altında birşey yazmadığı için bunlara birşey atama şansım da yok...
evet tüm işlemler bitti ve kendi menümü oluşturup kısayolları editledim.
Facebook kısayolu eklendi.
IM kısayoluna eBuddy eklendi ( kurulu olması gerekiyor! )
Flashcode kısayolu eklendi ve Opera Mini editlendi ( kurulu olması gerekiyor! )
Müzik Mağazası kısayolu hala Music Store giriyor.
Orange Games kısayolu eklendi ve Mega Tower Assault oyunu editlendi ( kurulu olması gerekiyor! ben bu oyunu çok sevdiğim için bunu ekledim)
Orange Haritalar kısayolu eklendi ve Google Maps editlendi ( kurulu olması gerekiyor! )
Orange İndirilebilir Öğeler eklendi ve Bolt editlendi ( kurulu olması gerekiyor! )
Nawigacje Orange eklendi ve Türkçe Sözlük editlendi ( kurulu olması gerekiyor! Bu Türkçe anlam sözlüğüdür ve Java uygulamasıdır. İsteyen başka birşey editleyebilir. )
Orange Widgets kısayolu eklendi ve Snaptu editlendi ( kurulu olması gerekiyor! Bu uygulamanın Facebook sekmesi çok güzel tavsiye ederim )
Link kısayolu budur. İçerisindeki
MainMenu_reg.ini dosyasını telefondaki Registry klasörüne atacaksınız.
KjxDispatch.ini dosyasını ise telefondaki Exe/Java klasörüne atacaksınız...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(
Bir şey daha soracağım atacağım Registry dosyasını bulamadım?
Bir şey daha soracağım Registry a nasıl gireceğim?
herhangi bir oyun atmayı becerdim :d
mainmenü de 350 lere kadar gittim ve karşıma yazıları olmayan çok farklı semboller çıktı
msn messenger sembolü
opera mini sembolüne benzer dünyanın üzerinde ok şeklinde birşey
route66 simgesine benzer yani navigasyon simgesine benzer mavi birşey
kulaklıklı ve mikrofonlu adam olan yeşil bir simge ve değişik değişik şeyler. Bu fw çok karmaşık :d bunların altında birşey yazmadığı için bunlara birşey atama şansım da yok...
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
evet tüm işlemler bitti ve kendi menümü oluşturup kısayolları editledim.
Facebook kısayolu eklendi.
ım kısayoluna ebuddy eklendi ( kurulu olması gerekiyor! )
flashcode kısayolu eklendi ve opera mini editlendi ( kurulu olması gerekiyor! )
müzik mağazası kısayolu hala music store giriyor.
Orange games kısayolu eklendi ve mega tower assault oyunu editlendi ( kurulu olması gerekiyor! Ben bu oyunu çok sevdiğim için bunu ekledim :d )
orange haritalar kısayolu eklendi ve google maps editlendi ( kurulu olması gerekiyor! )
orange indirilebilir öğeler eklendi ve bolt editlendi ( kurulu olması gerekiyor! )
nawigacje orange eklendi ve türkçe sözlük editlendi ( kurulu olması gerekiyor! Bu türkçe anlam sözlüğüdür ve java uygulamasıdır. Isteyen başka birşey editleyebilir. )
orange widgets kısayolu eklendi ve snaptu editlendi ( kurulu olması gerekiyor! Bu uygulamanın facebook sekmesi çok güzel tavsiye ederim )
link kısayolu budur. Içerisindeki
mainmenu_reg.ini dosyasını telefondaki registry klasörüne atacaksınız.
Kjxdispatch.ini dosyasını ise telefondaki exe/java klasörüne atacaksınız...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çalışmaların için teşekkürler.Yalnız *son halini* izlerken menülerde bazı kısımlarda inglizce yazılar gördüm.Fotoğraflara bakarkendi sanırım.Yükleniyor yerine loading ve geri yerine back yazıyordu.Menülerde dahil olmak üzere Türkçe olması gereken her yazı Türkçe değil sanırıım.Doğru muyum?
Ellerine sağlık kardeşim
TkFileExplorer bağlanamıyorum Biri yardım edebilir mi ? Port ayarları diğer ayarlar eşit durumda ama bağlantı yok