BVJD2 *Monte için anlatılmaz yaşanır bir şey. Orange Temalı Türkçe destekli stabil ve süper bir FW..

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
uff olmadımı bada os :(

--------------- Ekleme ---------------

Şu badaformonte dosyasının indirdim içinde bootfiles yok pfs vefota var tastekin sen hepsini doğru işaretlediğine eminmisin??

SolitaryMaN

Üye
bunu yükledim fakat usb baglantısı yaptığımda kies olarak baglanamıyorm.Seçenekler seçilmeden direk telefonla baglantı kuruluyor.Rehberimi telefona aktarmak istediğimde aktarılmıyor.Sorun neyden kaynaklanabilir ?

birde ayrıca port ayarını yapmış olmama rağmen tkfileexplorer portu okumuyor..

fw paylaşımınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
dostum yazdığımı okumadın galiba montenin FW'si değil o :)

ayarlar - telefon ayarları - pc bağlantısı sekmesinden istediğini seçebilirsin

tkfe için ise doğru port yazdığına emin ol . her yeni fw ile değişir

SolitaryMaN

Üye
dediğiniz şekilde yaptım özel mesajdada durumu belirttim.kies güncelliyorum şu an win 7 de 1.5 sorun yapmış olabilir diye düşündüm.com portundan eminim sadece videoda çözümü bulunan Error: The communication link is lost hatası çözümünü takip edemiyorum.oradaki ayarlarla montede farklılıklar var . kieste ise cihaz bağlanılıyor diyor öyle kalıyor.rehberimi geri yüklemem benim için çok önemli çözüm önerileriniz varsa bekliyorum hocam.

hagiangel

Üye
SolitaryMan bir de şunu dene istersen:

*#7092463*# tuşla
Açılan menüden "Device Test" menüsüne gir
(6)Common menüsüne gir
(3)USB Configuration'a gir
(1)TkFilexplorer seç ve en alttaki Tmm butonuna tıkla
bir dene belki sorununa çare olur.
Ayrıca benim gibi kies programının gazabına uğramış birinden bir tavsiye: :)
rehberini daima kartvizit olarak bluetooth ile bilgisayarına yedeklersen ve geri yüklemeyi de bu yolla yaparsan çok daha kolay olur. Yaklaşık 420-430 arası kayıt var rehberimde ve geri yüklemem 5 dk sürüyor :)

SolitaryMaN

Üye
@hagiangel
o şekilde zaten secili durumda bende .bir türlü baglantı kuramıyorm.başka çözüm önerisi olanlardan yardım bekliyorum.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
BVJF2 çıkmış şimdi de konunun başında paylaştım lakin denemedim ama aynı görüntü var idi.

jetgil

jetgil

Üye
onda da kamera açılmama sorunu varmı acaba

SolitaryMaN

Üye
@jetgil ben orjinal firmware üzerine kurdum bende kamera sorunu olmadı bu sürümde.donanımsal da olabilir sorunun.

bir de birşey sorcam tkfileexplorer ile girdiğimde bu temanın res klasörünü aradım bulamadım.menünün flash dosyasına nereden ulaşabilirim acaba?

jetgil

jetgil

Üye
bide bu başarıda ne kadar süre içinde güncel yazlımı yüküyolar

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
bu tema değil başlı başına fw arkadaşım. @jetgil ben sana yardımcı olamam benim arkadaşlarım oldukları için saat içinde hallediyorlar :)

kawurma

kawurma

Üye
BVJF2 çıkmış şimdi de konunun başında paylaştım lakin denemedim ama aynı görüntü var idi.

valla bu firmwire in menüsü çok kullanışlı geldi bana eğer bu versiyonu güncelleyip eksiklerini gidermişlerse çok güzel olacağına eminim :)

valla bu firmwire in menüsü çok kullanışlı geldi bana eğer bu versiyonu güncelleyip eksiklerini gidermişlerse çok güzel olacağına eminim :)

dostum indirmeye çalıştım hotfile linki kullanıcısı tarafından silinmiş.sağlam bi link bulabilirmisin.indirip deneyeceğim.ben de aranıyorum

rapid linki çalışıyormuş ordan indiriyorum

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
bende geçiyorum ama gps de sorun yaşamıştım gerçi pek lazım olmuyor ama bu fwnin en eksik yanı fotoları direk face paylaşamamaktı yenisinde var mı bilmiyorum şimdi ben de yükleyeyim de bakayım :D

hagiangel

Üye
BVJF2 deneyen var mı arkadaşlar?? Bir kaç gün önce BVJD2'yi denedim, görsel olarak gerçekten güzel ve kullanışlıydı fakat ikonların fazlaca alakasız oluşundan mıdır stabil bir his vermeyişinden mi nedir, (bu arada google maps ve sözlük orjinalinde bulunmadığı için tastekin arkadaşımızın verdiği program paketini yüklemiştim) devam etmek istemedim Orange'da. Ama yeni sürümü deneyen arkadaşlar olursa değerlendirmelerini merak ediyorum doğrusu. Bu arada ben de dün task manager firmware'e geçtim, video oynatıcıyı menüye çıkarıp, IM ikonunu da ebuddy'e editledim, gidişatı hiç fena değil şu anda... Tabii bu arada bu versiyona yoğun emek harcayan Tastekin'e de teşeekürler...

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
benden size teşekkürler arkadaşlar

BVJF2 şimdi yükledim genel olarak aynısı bakalım özellik olarak artı eksi yazarım ben...

aslında sözlük dosyalarını da buldum konumu da buldum fakat bu dosyaların telefona işlenmesine izin verilmiyor ve bende o kadar da ileri gitmek istemiyorum bozar isem elimde kalır bu telefon artık sıkıldım :D

bir öncekinin aynısı lakin bu sefer gps konum olarak buldu ama haritada daha başarılı olmadı kapalı alandayım normaldir yarın onun da çalışıp çalışmadığını yazarım.

Gps kullanımı sorunsuz 100 metre hata payı ile 10 sn de buldu (kapalı alan)

hagiangel

Üye
Hadi hayırlısı bakalım Tastekin.. Doğrusu ben de sıkılmaya başladım bu FW işinden :) asosyal olduk yafff bu monteyi değiştireceğiz derken. Yeri gelmişken elinde sözlük dosyaları varmıdır??? Bu task mngr FW'de diğer diller olmasına rağmen türkçe sözlük yok maalesef. Eğer sende hazırda var ise bu FW'ye yapıştırmayı deneyeceğim de...

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalar
system fs icinde
mediaset-dicdb diye kayıtlı alınıyor ama eklenmiyor

Dosyalar
system fs icinde
mediaset-dicdb diye kayıtlı alınıyor ama eklenmiyor

Sertug1991

Sertug1991

Üye
beyler bu fw çok hoşuma gitti yükleyebilrseniz çok güzel olur :D

bide aşağı doğru gelince monteforbada resimleri var isterseniz bakın

buradada anlattımı verilmiş ama anlamadım

pasado

Üye
Biraz daha ayrıntılı anlatırmısın nasıl yapılacagını bilmeyen arkadaşlar için resimli bi anlatımda yaparsan çok daha iyi olur ufak bi hata telefona mãl olabiliyor biliyosun.

mertarmagan

Üye
bunu telefonun neresıne atcz bı yardım edeblırmısnız

Üst Alt