BVJD2 *Monte için anlatılmaz yaşanır bir şey. Orange Temalı Türkçe destekli stabil ve süper bir FW..

Sponsorlu Bağlantılar

byburakk134

byburakk134

Üye
onlar uygulama için geçerlidir arkadaşım. FW tamamen Türkçe'dir. 10'un üzerinde dil desteği var şuan değiştirdim FW'yi bakamıyorum :)

--------------- Ekleme ---------------

COM portunu iyi ayarla arkadaşım yine giremiyor isen şunu dene...

Monte Master *#7092463*#

Olmuyor valla arkadaşım :|

kamera başarısız hatasnı bende aldım arkadaşlar tastekin bişey sorcam ? bişey sorcam bu hata fw'lerden de kaynaklana biliyor. Bunu yüklemeden önceki kullandığın fw neydi söylermisin ?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
doğru com portunu ayarladığına eminmisin arkadaşım. Tek nedeni budur yada şunu dene

*#7092463*# açılan menüden 3. "Device Test" gir oradan 6. "Common" ve oradan da 3. " Usb Config" gir.
Tk Filexplorer - ON yada OFF yazar oradan 1. ON [] seçili hale getir ve menüden çık sonra portu girerk dene

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Tastekin yükledim ve kurucaktım herşeyi ayarladım biraz yaptı sonra reset attı ve sonra Error:Amss write türünden bir hata geldi telefonu çıkardım ver S5620JTJL2 yi yükledim sorunsuz açıldı.Telefonda Hero Mod varken S5620BVDJ2 ikiyi yüklemeye çalıştım acaba hero moddan kaynaklanan bir sorunmu vardır?

seyyah_58

seyyah_58

Üye
Bende de kamera çalışmıyor şansa bak yokmu bunun bir alternatifi ya :ağlarım:

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
sertug tekrar dene düzgün yapar isen sorun çıkmayacaktır. seyyah senin için bir çözüm yolu yoktur.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
pen en alttaki pfs dosyasını unutmuşum ama yinede telefon gayet güzel çalışıyor anlamadım valla :D

mkeles84

Üye
adamlar Monreye baya baya Bada yüklemişler:

baranselona

baranselona

Üye
evet beyler yukarda verilen linkte bişeyler var bende bikaç foto gördüm

Sertug1991

Sertug1991

Üye
arkadaşlar bu gerçekmi yoksa temamı ?? gerçekse hemen yapmaya çalışalım

beyler bi link buldum steyenler denesin ben korkuyorum denemeye :D

bide firmwareeditor diye bir program buldum :D

bada yı şu adresten buldum arkadaşlar

hagiangel

Üye
Arkadaşlar FW'i yükledim ve deniyorum, şu an için sorunsuz ve JTJL2 ile arasında hız farkı yok. Yalnız merak ettiğim konu, firmware içinde ana menü uygulamalarının ikonlarının bulunduğu dosyayı bilen varsa ve paylaşabilirse sevinirim arkadaşlar. En azından Tastekin arkadaşımızın verdiği Mainmenureg dosyasında olduğu gibi flashcode v.b. bir uygulamayı opera gibi bir programa atama yaparken ikon dosyasını da oluşturabiliriz diye düşünüyorum...

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
ben de deneyeceğim bakalım :)

hagiangel

Üye
Ok! üstad... :) bekliyoruz bakalım olumlu dönüşlerini. Bu arada kamera vb. hatası alan veya hero moddan geçen arkadaşlara bir de firmware yüklemeden önce telefona format atıp, ondan sonra firmware yüklemelerini önermek istiyorum.. Olur ya belki bir yararı olur...

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
ben yükleyemedim boyut hatası alıyorum zaten FW S7232 mi ne öyle birşeyin FW'si Monte FW'si değil.

hagiangel

Üye
Ok! üstad... :) bekliyoruz bakalım olumlu dönüşlerini. Bu arada kamera vb. hatası alan veya hero moddan geçen arkadaşlara bir de firmware yüklemeden önce telefona format atıp, ondan sonra firmware yüklemelerini önermek istiyorum.. Olur ya belki bir yararı olur...
Sözünü ettiğin firmware bada olan mı??

Özür tastekin, kendi yazımdan alıntı yapmışım.. Ben de bada olanı indirmeye çalışıyorum fakat site çok çok yavaş bu akşam, sanırım internet yağmura yenik düştü. Bu arada, hazırladığın main menu textlerinden kaba halde olanı deniyorum şu anda, son halini de dün akşam denemiştim zaten, bu reg dosyasını hazırlarken ve ikonları main menüye çağırırken, hangi kodun hangi ikona ait olduğunu nasıl buluyoruz??

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
iconların altında isimleri yazıyor zaten kodlarda # diye başlar

#palringo - IM
#maps - googleMaps
#flashcode - karekod görüntüsü
vs vs altında yazıyor zaten çoğu :)

telefon bada yı destekler 523 destekliyor ise monte hayli hayli destekler lakin en baştan kodlamak gerekir. Eğer başka bir telefondan editlenir ise çoğu şey çalışmaz. Fakat böyle bişi olursa deneyeceğimden eminim :D

hagiangel

Üye
#Version
Version=1
#Page0
MenuID0=54
MenuID1=70
MenuID2=41
MenuID3=76
MenuID4=10
MenuID5=58
MenuID6=36
MenuID7=7
MenuID8=84
MenuID9=59
MenuID10=63
MenuID11=64
#Page1
MenuID0=66
MenuID1=8
MenuID2=1
MenuID3=15
MenuID4=4
MenuID5=23
MenuID6=96
MenuID7=0
MenuID8=0
MenuID9=0
MenuID10=0
MenuID11=0
#Page2
MenuID0=18
MenuID1=19
MenuID2=13
MenuID3=21
MenuID4=22
MenuID5=20
MenuID6=12
MenuID7=5
MenuID8=0
MenuID9=0
MenuID10=0
MenuID11=0
#Page3
MenuID0=100
MenuID1=101
MenuID2=102
MenuID3=103
MenuID4=104
MenuID5=105
MenuID6=106
MenuID7=107
MenuID8=108
MenuID9=109
MenuID10=110
MenuID11=111
#Page4
MenuID0=2
MenuID1=3
MenuID2=6
MenuID3=7
MenuID4=9
MenuID5=10
MenuID6=11
MenuID7=14
MenuID8=16
MenuID9=17
MenuID10=24
MenuID11=25
#Page5
MenuID0=26
MenuID1=27
MenuID2=28
MenuID3=29
MenuID4=30
MenuID5=31
MenuID6=32
MenuID7=33
MenuID8=34
MenuID9=35
MenuID10=36
MenuID11=37
#Page6
MenuID0=38
MenuID1=39
MenuID2=40
MenuID3=41
MenuID4=42
MenuID5=43
MenuID6=44
MenuID7=45
MenuID8=46
MenuID9=47
MenuID10=48
MenuID11=49
#Page7
MenuID0=50
MenuID1=51
MenuID2=52
MenuID3=53
MenuID4=54
MenuID5=55
MenuID6=56
MenuID7=57
MenuID8=58
MenuID9=59
MenuID10=60
MenuID11=61
#Page8
MenuID0=62
MenuID1=63
MenuID2=64
MenuID3=65
MenuID4=67
MenuID5=68
MenuID6=69
MenuID7=70
MenuID8=71
MenuID9=72
MenuID10=73
MenuID11=74
#Page9
MenuID0=75
MenuID1=76
MenuID2=77
MenuID3=78
MenuID4=79
MenuID5=80
MenuID6=81
MenuID7=82
MenuID8=83
MenuID9=84
MenuID10=85
MenuID11=86
#PageTitle0
Title=
#PageTitle1
Title=
#PageTitle2
Title=
#PageTitle3
Title=
#PageTitle4
Title=
#PageTitle5
Title=
#PageTitle6
Title=
#PageTitle7
Title=
#PageTitle8
Title=
#PageTitle9
Title=
#Sec_PageInit
Fd_PageInit0=0
Fd_PageInit1=0
Fd_PageInit2=0
Fd_PageInit3=0
Fd_PageInit4=0
Fd_PageInit5=0
Fd_PageInit6=0
Fd_PageInit7=0
Fd_PageInit8=0
Fd_PageInit9=0

örneğin şu ham halde daha önce paylaştığın mainmenu reg dosyasını kullanıyorum şu anda ver bundan çeşitli ikonları elemek istiyorum. Şu anda menüm, ikonları derleyip toplamama rağmen 6 sayfa :) ama paylaştığın son kjxdispatch dosyası ile yukarıdaki reg dosyasını kullanıyorum. Bunlardan bazı ikonları elerken, kalmasını istediğim ikonların reg dosyasındaki kodunu bulma işleminin nasıl olacağını sormak istemiştim aslında... yani sıfırdan bir reg dosyası oluşturup, ona göre mi kjxdispatch oluşturacağım???

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
ne yaptın hacı sen orada paylaştım ya son mainmenu dosyasını :D dur bakim

evet tüm işlemler bitti ve kendi menümü oluşturup kısayolları editledim.

Facebook kısayolu eklendi.
IM kısayoluna eBuddy eklendi ( kurulu olması gerekiyor! )
Flashcode kısayolu eklendi ve Opera Mini editlendi ( kurulu olması gerekiyor! )
Müzik Mağazası kısayolu hala Music Store giriyor.
Orange Games kısayolu eklendi ve Mega Tower Assault oyunu editlendi ( kurulu olması gerekiyor! ben bu oyunu çok sevdiğim için bunu ekledim :D )
Orange Haritalar kısayolu eklendi ve Google Maps editlendi ( kurulu olması gerekiyor! )
Orange İndirilebilir Öğeler eklendi ve Bolt editlendi ( kurulu olması gerekiyor! )
Nawigacje Orange eklendi ve Türkçe Sözlük editlendi ( kurulu olması gerekiyor! Bu Türkçe anlam sözlüğüdür ve Java uygulamasıdır. İsteyen başka birşey editleyebilir. )
Orange Widgets kısayolu eklendi ve Snaptu editlendi ( kurulu olması gerekiyor! Bu uygulamanın Facebook sekmesi çok güzel tavsiye ederim )

Link kısayolu budur. İçerisindeki

MainMenu_reg.ini dosyasını telefondaki Registry klasörüne atacaksınız.

KjxDispatch.ini dosyasını ise telefondaki Exe/Java klasörüne atacaksınız...

tüm java uygulamalar da buradadır.

burada ki ekleri indir bunlar son ve sorunsuz halidir.

hagiangel

Üye
Yok üstad ya, son paylaştığın reg dosyası var zaten bilgisayarda... :):) Ben sadece tüm ikonları görmek için denedim eskisini... Şimdi bunlardan kendi main menümü oluşturmak istiyorum. Bu noktada da hangi ikonun reg dosyasındaki kodu nedir ve nasıl seçerim bilemiyorum. Çünkü senin paylaştığın son kjxdispatch dosyasını kullanmama rağmen "eski ve ham" reg dosyasını kullandığım için menüm bu kadar genişledi.. :)

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ne yapacaksın biliyor musun? ( tabi ki hayır :O )

anlatıyorum.

Şimdi sen gerekli olan iconları ilk sayfalara yerleştir gereksizleri son sayfalara yerleştir. Sonra tkfe bağlan ve Mainmenüyü bilgisayarına at ve daha sonra senin iconlar mesela ilk 3 sayfada mı onları bırak geri kalan sayfaları 0 yap olsun bitsin ;)

hagiangel

Üye
Hakikaten ya... Çok sağol üstadım süpersin.. :) kjxdispatch dosyasını da ona göre düzenlerim ondan sonra... Hemmmen denemeye geçiyorum, sonra da şu ikon olayını halledebiliriz umarım.

Şu anda registry içindeki SettingShortCut dosyasını inceliyorum ve orada tüm ana menü uygulamalarının ikonlarının ID'lerini içeren satırlar bulduğumu zannediyorum :) Ama hala ikonların yerlerini bulabilmiş değilim maalesef... :( Ya bu Firmware dosyaları içinde arama yapmaya yarayan bir programı olan var mı arkadaşlar :)

Üst Alt