BVJD2 *Monte için anlatılmaz yaşanır bir şey. Orange Temalı Türkçe destekli stabil ve süper bir FW..

Sponsorlu Bağlantılar

wade96

Üye
Hmm.Çözülecek herşey inşallah zamanla. Burda anlatmışlar ya öyle birşey sandım ben o küçük patch i . Ama inceleme fırsatım olmadığından nasıl yapıldığı hakkında en ufak bi fikrim yok . Ay başında uğraşırız artık :D
 


TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen TkFE ile ilgili bir dosyadır diye tahmin ediyorum.O adamın patch dosyasını bulursak sadece task managerin olduğu sayfayı bulup değiştirmemiz gerekecek ? yanlışmıyım ?


ingilizcem kötüdür ama orada anladığım kadarı ile bizim tuş kilidi tuşumuz olan yandaki tuşa bastığımızda TaskManager'in çalışacağını yazmış. Yani HOME Tuşu yine aktif olmayacak sadece Taskmanager'a girmiş olacaksın bunu MainMenu_Reg dosyasımı ne idi onunla da yapıyorlar. Önemli olan XXJA4'te ki gibi HOME Tuşunu aktif edebilmek.
 

wade96

Üye
Evet aynen öyle,kilit tuşuna kısa basıldığında taskmngr uzun basıldığında ise tuş kitliyor.Bu bile yeter , deneme yanılmayla home tuşunu da aktif edebiliriz sanırım aynı mantıkla ?
 
TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
o konulara hiç girmedim açıkçası o gruptan biri türk olsa idi ve bize bir kere modlamayı gösterse idi çok şey yapabilirdik ama modlama adına hiç bir şey bilmediğimiz için hiçbirşey yapamıyoruz :)
 
ekremozo

ekremozo

Üye
denıyorum ula :).... Sonuçlarını buraya yazarım. Dosya %39 da dur bakalım.
 

wade96

Üye
Dediğim gibi , rica etsem vaktin olduğunda o hero patch i kurup tkfe ile patch i veya mainmenu_Reg i alabilirsen birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum :) Bu akşamlık daha fazla duramayacağım yarın görüşmek üzere iyi geceler :)
 
TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
bir önceki sayfada verdiğim XXJA4 uyumlu Flashları önizleme yaptım da gayet başarılı gibi :) neyse daha sonra kurup denerim hadi iyi geceler...
 
ekremozo

ekremozo

Üye
hacı durun yaaa ben yuklemedım daha :)

--------------- Ekleme ---------------

kameram çalışmadı bu fw de... ahh ahh
 
kawurma

kawurma

Üye
arkadaşlar ben mfjf1 le monte hero 1.6 yı denedim. üstüne 29 patchli dosyayı yükledim.ilk başta cihaz çok kastı.
yanlız cihazı açarken kilit tuşu + powe tuşuyla açınca cihaz pacthleri açıp kapayabileceğiniz menüye giriyor. ordan istemediğim pacthleri kapatınca cihaz normal çalışmaya başladı. ayrıca holdkeylock peçi normal home tuşu ile birlikte aynı anda çalışmıyor. lonelydra da forumda öyle açıklamış zaten. ben şu an kullanıyorum home tuşuna basık tutunca task manager geliyor. ama tuşa 4-5 saniye basık tutmak gerekiyor.yanlız güzel olmasına rağmen ben bu flash menüleri hiç beğenmedim.benim cihazı çok kasıyorlar.bir widget çalıştırınca en az 3 saniye bekleyip öyle açıyor.
bu senin paylaştığın direk flashsız menüyse bence gayet başarılıdır.bugün yarın dener izlenimlerimi sizinle paylaşırım.

ayrıca task manager i widget olarak kullanmayı çok arandım. monte heronun gadget ini flash decompiler ile inceledim. ama işime yarayacak bişey bulamadım. gizli widgetler hakklında araştırma yapıyorum. rus sitelerinden anladığım kadarıyla bi sonuç çıkartabilirsem sizinle paylaşırım.
 
ekremozo

ekremozo

Üye
bu sürümde menü flaşlı felan değil...
 

mühyeli

Üye
walla ben yapamadım nası atıcam nereye atıcam hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevınırım:hmmm
 

entegre07

Üye
suan itibariyle bende yukledim gayet guzel ben ekran algılamasında olsun hiç bi yerde sorun yasamadım suan sık bir tema ama tek eksigi var o da task manager oda olursa bence mukemmel olurr tavisye edilir sorunsuz calısıyor emeginize elinize saglık
 
TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Evet zaten ekran algılama sorunu yok gayet hızlı bir FW. Bu fw ile widget arama derdine son vermiş olduk. Buna Taskmanager eklense, Qwerty klavye dahil edilse bir de şu sensör olayını hallettiğimizde telefon baya bir şenlenecek ve fiyatının fazlası ile hakkını verecek :)


ve birşey daha fark ettim. Mesaj widgetini ekrana koyduğumuzda kaç mesaj olduğu görünüyor Iphone'da ki gibi ve altta kısa özeti çıkıyor hatta gelenler arasında ilerleyebiliyorsunuz sonra ona tıklayınca okuyabiliyorsunuz :)
 

mkeles84

Üye
Tastekin, o kadar ballandıra ballandıra anlattın ki, QWERT'liyi dün yükledim, kaldırıp buna geçecem neredeyse..
Peki bu FW yüklerken master room seçeneği çok gereklimidir? bazı yüklemelerde bu bu seçili olmuyor da çok da önemli midir?
 
TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
yok bizde şunu anladık ki master rom seçilmediğinde daha iyi oluyor çünki yükleme bitince telefon otomatik kendini yeniden başlatıyor :)
 

entegre07

Üye
dediğin gibi task manager sorunlarıda cozulurse super olur mesaj olayını bende yeni farkettim guzel olmus su tlfona biraz ilgi gosterse ureticisi neler cıkmıcak ortaya ama işte desteksiz anca bu oluo bide desteklense daha neler yapart bu tel:)
 

wade96

Üye
arkadaşlar ben mfjf1 le monte hero 1.6 yı denedim. üstüne 29 patchli dosyayı yükledim.ilk başta cihaz çok kastı.
yanlız cihazı açarken kilit tuşu + powe tuşuyla açınca cihaz pacthleri açıp kapayabileceğiniz menüye giriyor. ordan istemediğim pacthleri kapatınca cihaz normal çalışmaya başladı. ayrıca holdkeylock peçi normal home tuşu ile birlikte aynı anda çalışmıyor.
İşte o patch leri bu firmwareye gömebilirmiyiz en azından taskmngr i ?
 
kawurma

kawurma

Üye
İşte o patch leri bu firmwareye gömebilirmiyiz en azından taskmngr i ?

hayır olmuyor. olması için apss_patch ve Rsrc2_S5620(Low).rc2 dosyalarını o firmwire e göre editleyebilmemiz lazım. rus forumlarında bunu çok araştırdım.çat pat ingilizce anlıyorum. ama rusca beni aşıyor :) google translate bile bi işey yaramadı :)
bu arada yine o forumda gördüm. eleman xeje1 in içinde ki gatget.swf flash dosyasını düzenleyip gereksiz widgetleri değiştirerek işimize yarayan bluetooth, sms , ayna , operaların masa üstüne konulabilmesini sağlamış. bi güsel tarif etmiş ama tam anlayamadım.

benim bildiğim xeje1 de task manager yoktu onu da gatget menüye yerleştirmeyi başarmış.ruscadan anlayan arkadaşlara duyurulur :)

--------------- Ekleme ---------------

bu arada Tastekin arkadaşım o kadar ballandıra ballandıra anlattın ki dayanamadım ben de S5620BVJD2 firmware i kurdum.güzel çalışıyor. en azından istediğimiz widgetleri ana ekrana yerleştirebiliyoruz.

duyduğumu göre bunu yurtdışındaki arkadaşlar beğenmiormuş. O2 (oksijen) operatör monte cihazlarıyla verdiği firmware bu ama benim hoşuma gitti.
teşekkürler paylaşımın için.
Sayende O2 ci olduk. Flash modlarından seri çalışıyor.
 
TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu tür Java telefonu krallaştırmış bu Fw. İphone'da ki gibi mesaj geldiğinde kaç mesaj ise ona göre ekranda 1-2-3-4 yazıyor altında da mesaj içeriği :) Bluetooth ve Wifi widgeti var ve açık mı yoksa kapalı mı olduğu da görünüyor widget'de . Menüde ki herşey de widget olarak ekleniyor istediğiniz her internet adresi de. Hava durumu widgeti ve Müzik çalar widgeti de sorunsuz. Kısaca stabil çalışan anlatılmaz yaşanır dememi hak edecek bir FW.
 


Üst Alt