Büyüüüüük Android Oyun ve Program Paketi - [ Torrent ] - [ ZAMUNDA ] 5 ayrı paket Toplam 17.57 GB

Sponsorlu Bağlantılar

sinyorahmet

Üye
kardeş bu nu utorren le nası indircez ya :(

Xochiquetzal

Üye
harikasın

nokiae6

Üye
Paket 1 deniyorum hocam sağolasın

ledayi2000

ledayi2000

Üye
süpersin teşekkürler

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Hepsini indirip arşive ekledim. Allah razı olsun. Emeğinize sağlık.

munirhan11

Üye
galaxy s3 kullanıyorum oyunları açar mı?

elite-janissary

Üye
18 GB lık veri paylaşmısınız bir akıllı da klasörlerin içinde ne var capsini koymamış yada oyunların uygulamaların adlarını paylaşmamış. Benim internet vınn kotalı. Bunları indirebilmek için için şimdi millete rica edicem, bin dereden su getircem. İçinde ne olduğunu bilmek hakkım

berlin2012

Üye
Süpper paylasim ellerine kollarina saglik :)

Remember Me

Remember Me

Üye
ellerine sağlık teşekkürler

halit255

halit255

Üye
konuyu görünce hemen internet kafeye koşdum 32 gb lik flash diskimide aldım ama indirdimde büyük bir hüsran yaşadım 11 gb indirdim bi açtım çer çöp dolu oyun moyun yok hep aynı şeyi kopyalaayıp yapıştırmışlar hep aynı dosya aynı apkler 3 tane sd cache var gangstar westcoast moderncombat bide dungeon hunter 1 dungeon hunter 2 olsaydı 9 gb indirdim önemlideil dungeon hunter 2 indirdim derdim ama boşa indirmişim hiç bişe yok içinde sadece 1001 zerzavat var başka bişe deil

yasirarslan

yasirarslan

Üye
eyvallah gardaş oyunlar iyi :D

yoyojojo

Üye
bakalim

volkan16031981

Üye
bu ne yya oyunlar nerede siz bu oyunlari ya gizliyorsunuz yada dalga geciyorsunuz bizle

clawiss

clawiss

Üye
bu oyunlar galaxy w'de çalışır mı 1. sorum bu 2. sorum fifa 12 var mı içinde :D

galaxys3apps

Üye
Güzel arşiv. Teşekkürler.

rojhat01

Üye
tesekkurler

aytug61

Üye
eline emeğine sağlık

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
bu ne yya oyunlar nerede siz bu oyunlari ya gizliyorsunuz yada dalga geciyorsunuz bizle

utorrent veya bittorrent gibi bir torrent istemcisiyle ".torrent" dosyasını açıp içinden istediğini indirebilirsiniz.

laplomaxis

Üye
çok teşekkür ederm ellerine sağlık hocam

Üst Alt