Büyüüüüük Android Oyun ve Program Paketi - [ Torrent ] - [ ZAMUNDA ] 5 ayrı paket Toplam 17.57 GB

Sponsorlu Bağlantılar

umutku84

umutku84

Üye
teşekürler ellerine sağlık :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:alkis

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
onemli degil gule gule kullanin :)

Deleted.

Üye
çok teşekkürler androide geçinçe karıştıracam bu konuyu :ehe

ludogoretz

ludogoretz

Üye
emege saygi arkadaslar helal

xxkahin

Üye
Dostum Emeğine sağlık.

pasha05

pasha05

Üye
Dostum oncelıkle ellerıne saglık..Lakın bırsey sormak ıstıyorum sımdı bu sd dosyalarını yanı oyunun ana dosyalarını internetden ındırmek yerıne,hazır ınmıs sekıllerını hafıza kartına atmak gerekıyor.ancak ben oyunun apk sını kurduktan sonra sd de gameloft dıye bır klasor olusturmuyor..bu klasor oyun kurulurken kendısının mı olusması gerekıyor yoksa bızım manuel olarak sd/gameloft dıye sd ye klasor mu olusturmamız gerekıyor?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
olusturmussa icine atarsin olusturmamissa da kendin olusturup icine atarsin..

harunb52

harunb52

Üye
bu kadar oyun program vs istahimi kabartti bende android alacam

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
vay anasını be..

sartre

sartre

Üye
arkadaslar yeniyim sormak zorundayım apk dosyasını anladım programı bunla kuruyoz sd dosyası noluyo?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
arkadaslar yeniyim sormak zorundayım apk dosyasını anladım programı bunla kuruyoz sd dosyası noluyo?

bak kardes sen oyunu apk olarak kurduğunda hafiza kartinda oyunla ilgili klasor olusur. mesela gangstar kurarsan oyunun yapimcisi gameloft oldugundan hafiza kartinda gameloft\gangstar klasoru olusur. sende sd'yi bu sekilde oyunun klasorune aticaksin.

charsiyakali

Üye
elıne saglık guzel paylasım ben ideos x5 kullanıcısıyım bende oyunlar kucuk acılıyor tam ekran yapmam ıcın ne onerırsınız _??

arda_ozmen

arda_ozmen

Üye
gercekten güzel paylasım ellerin dert gormesin :D

malik_44

malik_44

Üye
Helal olsun krdeşşş :D :oke:

furkans02

Üye
Slm bi ricam olacak :
240 x 320 piksel tüm oyunları 1 torrent ypabilirmisiniz ve sadece 240 x 320 piksel Assasins Creed revualation varsa atabilirmisin hd yi yükledim kaldırmadı

yer6faresi

yer6faresi

Üye
eywallah saolasın faka hd oyunları çalıştıramadım gio da ya ben yapamadım yada desteklemior :) olsun ellerine sağlık genede

CATAKLİİ

CATAKLİİ

Üye
:))

• Beğen
Tepkiler: xxmavi

muhammedsarica

Üye
Linkler ölmüş.Yenilersen sevinirim.

Maximum Game

Maximum Game

Üye