Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Torrent] Güncel Oyunlar (Sürekli Güncel)
Sponsorlu Bağlantılar
kilicaslan17
Üye
Yeni oyunlar eklenmeyecek mi? Çok hızlı oluyor böyle
ogedaygezer
Üye
call of duty zombies indirdim fakat apk dosyadı yok sadece obb var bi yardımcı olurmusunuz
PME 4L
Üye
İstediginiz her oyunun torrent dosyasını veririm ama hızları indirenlerin seedlerrine bağlı .
Kardeş telefonunun modeline göre apk dosyasını internetten indir. obb yide android obb içine at çalışır.
dogan96
Üye
çok teşekkürler kardeşim baya yararlı bi konu olmuş symbian belle den sonra bunlar çok güzel geldi ve torrent olmaları çok mükemmel olmuş herşey için teşekkürler kardeşim paylaşımlarnın devamını dilerim en yakın zamanda bende paylaşım yapmaya başlarm
curaly
Üye
Allah ne muradınız varsa versin torrent işlerinde iyiyim durmadım hemen indirdim sağolasın dostum
cmglMF
Üye
Usta tebrik ederim mükemmel calişma ,devamini dilerim ,harbiden yapmişsın (bu arada nova3 galaxy s3 icin uygun mu apk sürümü felan dedteklemiyor yazisi aliyordum baska kaynaktan indirdigimde bilgin varsa söylermisin)
ogedaygezer
Üye
çok çok teşekkür ederim bu konu tutar
adogs
Üye
merhaba konu çok iyi, broken sword u indirdim fakat apk telefonda derleyici hatası : Paket çözümlemede sorun var hatası veriyor telefonum I9001 galaxy s plus versiyon 2.3.6 value pack yüklü başka yerdende daha önce indirdiğimde aynı hatayı verdi. bu oyunu oynamak istiyorum ama birtürlü olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
ugur1000
Üye
kardeş xperia solam olursa şu en iyi 100 oyunu indirir seed yaparım hem port mort açık pc günün 10 saati açık oluyo gunduz hep seed yaparım 50kb/sn upload hızım var ama torrent işte hız paylaştıkça çoalır 10 kişi 50 kb/sn hızla biine seed etse o kişi saniyede 500 kb indirir yani bi oyunu 5-6 dk da indirir ki daha hızlı int i olanlar var
merhaba konu çok iyi, broken sword u indirdim fakat apk telefonda derleyici hatası : Paket çözümlemede sorun var hatası veriyor telefonum I9001 galaxy s plus versiyon 2.3.6 value pack yüklü başka yerdende daha önce indirdiğimde aynı hatayı verdi. bu oyunu oynamak istiyorum ama birtürlü olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.