[Torrent] Güncel Oyunlar (Sürekli Güncel)

Sponsorlu Bağlantılar

BySerKaaN

BySerKaaN

Üye
    Konu Sahibi
[Torrent] Güncel Oyunlar (Sürekli Güncel)
MaxiCep sitesi yasalara saygılı bir sitedir ve içeriğinde yasa dışı paylaşımlara izin verilmez. Torrent paylaşımı da yasa dışı olduğundan konunun içeriği silinerek kilitlenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: lionkratos, seko-38, crazy_evz ve 4 diğerleri

bLack3ds

bLack3ds

Üye
mantıklı bende böyle birşey düşünüyordum benden tam destek konunun takipçisiyim

bejum3

bejum3

Üye
bende destek veririm

BySerKaaN

BySerKaaN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Torrent istemcisi olarak Extra torrent i ve program olarak utorrenti kullanacağız. Siteye üyelik açtım Oyunları şuan bilgisayara indiriyorum. Telefonda deneyecem Torrente çevirip upload edecem. Büyük bir arşiv olacak destek olacak arkadaşların hepsine teşekkür ederim.

emrahdogukan

Üye
kardesim olay bu yaa gercekten cok sagol

BySerKaaN

BySerKaaN

Üye
    Konu Sahibi
Gece Biraz Ekledim Buldukça Ve Upload ettikçe ekleyeceğim ama konu rağbet görmüyor. Herhalde herkes memnun uploaded ,turbobitten neyse bugün de bakayım destek gelmezse konuyu silecem

- - - Eklendi - - -

Verdiğim linklerden sabahtan beri bir dünya kişi oyun indiriyor ne mesaj yazıyor ne bi teşekkür eden var. 3 gündür. Upload yapıyorum 76 - 77 saat oldu bilgisayarı kapatmadım. Kimseye iyilik yaramıyor. Moderatöre rica etsem konuyu silebilir mi ?

hayatibebek

Üye
niye kaldırdınız yaw :(((( ne güzel paylaşılıyordu. üstelik hit oranı yüksek bir konu idi. paylaşımlarınızın devamı için ısrar ediyorum.

muhittinkerelti

Üye
Yinede emeğin için tşk

emrahdogukan

Üye
kardes ilk once bende sana bi setem edeyim boyle bi konu yoktu ve herkezin istedigi birseyi yapip kaldirman sana yakismadi 2. bence turkiyenin en buyuk formunda en onemli konuyu kaldiran yoneticelere bi sitem bu formun tek eksigi buyuk dosyalarda torrent olmamasi kardes sana ve yoneticilere sesleniyorum konuyu acin lutfennnnnnnn

BySerKaaN

BySerKaaN

Üye
    Konu Sahibi
Konu Tekrar Hizmete Girmiştir. :)

- - - Eklendi - - -

niye kaldırdınız yaw :(((( ne güzel paylaşılıyordu. üstelik hit oranı yüksek bir konu idi. paylaşımlarınızın devamı için ısrar ediyorum.

Bundan Sonra Devam Edilecek Paylaşıma Kardeşim

kardes ilk once bende sana bi setem edeyim boyle bi konu yoktu ve herkezin istedigi birseyi yapip kaldirman sana yakismadi 2. bence turkiyenin en buyuk formunda en onemli konuyu kaldiran yoneticelere bi sitem bu formun tek eksigi buyuk dosyalarda torrent olmamasi kardes sana ve yoneticilere sesleniyorum konuyu acin lutfennnnnnnn

Kardeş tamam sakin ol kızma :) Ayrıca Yönetimle bi alakası yok konuyu ben kendim kaldırmıştım tekrar açtım.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Çok güzel bir konu, gerçekten ihtiyaç olan bir konuydu. Umarım torrent dosyaları daha çok kişiye ulaşır da gerçekten sabit bir konu olur.
Akşam ben de birkaç oyunu indirmeye çalışacağım :) Teşekkürler :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Bence çok faydalı bir konu SD dosyalarını pc'den indirmeye üşeniyordum yavaş iniyor diye. Torrentle böyle bir sorun kalmayacak. Cidden çok çok teşekkürler :)

BySerKaaN

BySerKaaN

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel bir konu, gerçekten ihtiyaç olan bir konuydu. Umarım torrent dosyaları daha çok kişiye ulaşır da gerçekten sabit bir konu olur.
Akşam ben de birkaç oyunu indirmeye çalışacağım :) Teşekkürler :)

Evet sabitlenirse çok daha iyi olur. Önemli değil :) Torrent upload edebilecekler varsa yardımlarınıda beklerim. Konuyu güncel tutmak adına.

Bence çok faydalı bir konu SD dosyalarını pc'den indirmeye üşeniyordum yavaş iniyor diye. Torrentle böyle bir sorun kalmayacak. Cidden çok çok teşekkürler :)

Önemli değil kardeşim :)

kilicaslan17

Üye
Teşekkürler

bLack3ds

bLack3ds

Üye
kardeşim sana wild blood'un torrent linki mesajla gönderdim yayınlarsan sevinirim paylaşımların devamını diliyoruz

emrahdogukan

Üye
kardes tekrar cok tesekur ederim konu insallah guncrl kalir ve yonetimde bu buyuk eksik olan torrent olayini senin bu konunla cozer ust ve sabit konu olmasi dilegiyle

kilicaslan17

Üye
wild blood için :tşk:

Remember Me

Remember Me

Üye
iyi paylaşım teşekkürler
bu arada oyunlar ne kadar hızda iner ve bunlar seed edildi mi?

Üst Alt