Invoke
Üye
Galiba konuyu iyi anlatamadım. Zamanda yolculuk yapılabilir ama herkesin zannettiği gibi değil. Yani geçmişe gidip yaptığın hatayı düzenleyerek geleceği istediğin gibi şekillendiremez değiştiremezsin. Örneğin geçmişte biri arkadaşınızı vurdu ve öldü. Siz onu yaşatmak için geçmişe gitseniz ve öldüğü yere gitmesini engelleyerek yaşatırsanız aslında siz onun yaşıyor olduğu bir evrene geçmiş olursunuz. Yani şu an diğer evrenlerde senden bir sürü var
Peki şu soruyu sormak gerekmez mi o zaman, senin söylediğin mantığa göre paralel evrendeki tüm olaylar birbirine paralel ilerlemesi lazım, yani geçmişe dönüp düzenleme yapabilme açısından, öyle değil mi?Galiba konuyu iyi anlatamadım. Zamanda yolculuk yapılabilir ama herkesin zannettiği gibi değil. Yani geçmişe gidip yaptığın hatayı düzenleyerek geleceği istediğin gibi şekillendiremez değiştiremezsin. Örneğin geçmişte biri arkadaşınızı vurdu ve öldü. Siz onu yaşatmak için geçmişe gitseniz ve öldüğü yere gitmesini engelleyerek yaşatırsanız aslında siz onun yaşıyor olduğu bir evrene geçmiş olursunuz. Yani şu an diğer evrenlerde senden bir sürü var
Elbette kesin değil şunu unutmayın hiçbirşey çat diye ortaya çıkmadı. Dünya güneşin etrafında dönüyor diyen galileo uzaya çıkıpta mı dünyanın güneş etrafında olğunu söyledi. 100 yıl önce uzaya gidecem deseydiniz sizi deli diye hücreye tıkarlardı ardından; "orada hava yok basınç yok o kadar yükseye nasıl çıkacaksınız çıksanız bile buharlaşırsınız" diye de bisürü şey söylerlerdi
Şarz edince yaz , bende merak ediyorum bu duruma nasıl bir açıklama getirdiklerini çünkü..telefonumun şarjı bitti cevap yazamayabilirim
Paralel evrende hangi kuralların olduğu bilinmiyor. Hatta deniliyor ki günümüzdeki süperman spiderman gibi karakterler paralel evrende yaşıyor olabilir. Ve de sen kendi evreninde zamanda yolculuk yapamazsın. Yani sen başkasının evrenine gidip herşeyle oynayabilirsin başkası da senin evrenine gelip herşeyle oynayabilir mantık buPeki şu soruyu sormak gerekmez mi o zaman, senin söylediğin mantığa göre paralel evrendeki tüm olaylar birbirine paralel ilerlemesi lazım, yani geçmişe dönüp düzenleme yapabilme açısından, öyle değil mi?
Peki herhangi bir yolculukla bir evrendeki olaya müdahale edilip değiştirilirse bu paralellik bozulmaz mı? Bunu nasıl açıklıyor bu teori..
Paralel denilmesinin nedeni kurallarının paralel olması değil dizilişinin paralel olmasıdır. O videoya veya görsellere baksanız birçok şey çözülecek ama nafileYani adı paralel abi, aralarında bir paralellik yok =P
Peki bir evrende ölen bir kişi diğer evrende yaşıyor ve o adamdan devam eden neslin diğer evrende karşılığı yok, teori bumu..dostum okuldayım öyle bir seçeneğim yok
dostum okuldayım öyle bir seçeneğim yok
Paralel denilmesinin nedeni kurallarının paralel olması değil dizilişinin paralel olmasıdır. O videoya veya görsellere baksanız birçok şey çözülecek ama nafile
Peki bir evrende ölen bir kişi diğer evrende yaşıyor ve o adamdan devam eden neslin diğer evrende karşılığı yok, teori bumu..
Sanırım teori çöktü..
teorinin bugunu buldum Mert nasıl ıspatlayamıyorumTeori öyle çökmez abi. Biri ortaya bir atıyor ispatlayamıyor, sen de aksini ispatlamıyorsun o öyle kalıyor.
Ne nafile? Ben de aynısını söyledim.
Teori öyle çökmez abi. Biri ortaya bir şey atıyor ispatlayamıyor, sen de aksini ispatlamıyorsun o öyle kalıyor.
teorinin bugunu buldum Mert nasıl ıspatlayamıyorum
He. Ben dalga geçtiğini düşündüm
tek çocuk bile olsa işler karışık, Mesela senin Ahmet bu evrende Ayşe ile evlendi diyelim, Ayşe nin diğer evrende evlendiği kişi Ahmet olmayacak ve ondan gelen neslinde bu evrende karşılığı olmayacak..Hee, bir evrende çocuğum olmadan öldüm, diğer evrende çocuğum olduktan sonra öldüm, açıklık getirmek için oğlumun adı ahmet olsun mesela. Bir evrende ahmet var diğerinde yok. Tek çocuk için düşünürsek iş basit ama nesiller boyu düşünürsek, çok karışır, gg.
Ciddiydiydim her mesajımda. Neden dalga geçeyim?
tek çocuk bile olsa işler karışık, Mesela senin Ahmet bu evrende Ayşe ile evlendi diyelim, Ayşe nin diğer evrende evlendiği kişi Ahmet olmayacak ve ondan gelen neslinde bu evrende karşılığı olmayacak..
Benim sözüm Ali'ye değil, teoriyi ortaya atanlar bu olaya nasıl bir açıklama getirmiş onu merak ettim...İvit.O zaman sadece belli bir zaman diliminde mantıklı bu sonrasını düşünürsen zaten kendi içinde çelişiyor ya da teori bu şekilde değil biz bilmiyoruz, ali48hatay arkadaşımız da bilmiyor ya da eksik veya yanlış cevap verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?